Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2012 witam ponownie Pani Aneto wolałbym nie podnosic calego budynku ze wzgledu ze jest on i tak wysoki a gdy nie bede podnosil wysokosci to kat zmieni sie tylko o 5 stopni czy to nie zmieni wygladu atosa pozdrawiam Witam, Troszeczkę zmienią się proporcje domu. Dodatkowo zmiana taka będzie wymagać między innymi przeprojektowania więźby dachowej. Radziłabym skonsultować planowaną zmianę z lokalnym architektem adaptującym. Może on przygotować dla Pana wstępne rysunki elewacji po wprowadzeniu opisywanej zmiany. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj
Gość tola Napisano 26 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2012 Witam, Troszeczkę zmienią się proporcje domu. Dodatkowo zmiana taka będzie wymagać między innymi przeprojektowania więźby dachowej. Radziłabym skonsultować planowaną zmianę z lokalnym architektem adaptującym. Może on przygotować dla Pana wstępne rysunki elewacji po wprowadzeniu opisywanej zmiany. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam witam rozmawialem z osoba adoptujaca i stanelismy na podniesieniu o dwa pustaki bez podniesienia wysokosci domu co pani o tym sadzi chcailby zaczerpnac wiedzy od Panstwajak to widzicie ale czy to zmieni wyglad domu na zle pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2012 witam rozmawialem z osoba adoptujaca i stanelismy na podniesieniu o dwa pustaki bez podniesienia wysokosci domu co pani o tym sadzi chcailby zaczerpnac wiedzy od Panstwajak to widzicie ale czy to zmieni wyglad domu na zle pozdrawiam Witam, Podnosząc ściankę kolankową o dwa pustaki i zmieniając kąt nachylenia dachu zmienimy proporcje budynku. Niestety nie jestem w stanie jednoznacznie odpowiedzieć Panu, jaki będzie efekt końcowy planowanych przez Pana zmian. Będzie to składowa zmian adaptacyjnych, wykończenia elewacji itp. Proszę porozmawiać z architektem adaptującym, czy byłaby możliwość wykonania wizualizacji projektu z naniesionymi zmianami. Wtedy będzie Pan mógł ocenić, jaki będzie przybliżony wygląd Atosa po zmianach. Z naszej strony dołączymy do projektu bezpłatną zgodę na ich wprowadzenie. W razie jakichkolwiek pytań lub uwag proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj
Gość Angelina Napisano 1 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2013 Witam mogłabym prosic o zestawienie kosztów materiałów dla domku ATOS z góry bardzo dziękuję mój e-mail angelika24032@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2013 Witam mogłabym prosic o zestawienie kosztów materiałów dla domku ATOS z góry bardzo dziękuję mój e-mail angelika24032@interia.pl Witam W dniu dzisiejszym prześlę Pani zestawienie na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość damian Napisano 16 Sierpień 2013 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2013 Witam serdecznie. Prosze o zestawienie materiałów potrzebnych do budowy domu ATOS. Mój maila agroma.wedkuje@vp.pl dziękuje! Cytuj
Gość ana Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2014 ja jestem w trakcie wykończenia i nadal mi się podoba jak za pierwszym razem jak go zobaczyłam owszem wprowadziłam małe zmiany ale jest super polecam:) Cytuj
Gość Daw Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2014 Witam mogłbym prosic o zestawienie kosztów materiałów dla domku ATOS z góry bardzo dziękuję mój e-mail dawidek18o@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2014 Witam mogłbym prosic o zestawienie kosztów materiałów dla domku ATOS z góry bardzo dziękuję mój e-mail dawidek18o@vp.pl Witam W dniu dzisiejszym prześlemy do Pana zestawienia dla domu Atos. Pozdrawiam Cytuj
Gość agnieszka Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2014 Witam serdecznie. Prosze o zestawienie materiałów potrzebnych do budowy domu ATOS i kosztów,adres: agniecha85_konewcia@tlen.pl.dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2014 Witam serdecznie. Prosze o zestawienie materiałów potrzebnych do budowy domu ATOS i kosztów,adres: agniecha85_konewcia@tlen.pl.dziękuję i pozdrawiam. Witam Zestawienia prześlemy w dniu dzisiejszym pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mietek Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2014 Witam,Proszę o podanie adresu mailowego, na który mogłabym przesłać zestawienie materiałów dla projektu Atos.Pozdrawiam tango_miet@tlen.pl, proszę o zestawienie materiałów dla stanu surowego otwartego, dziękuję i pozdrawiam- Mieczysław kochański Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2014 tango_miet@tlen.pl, proszę o zestawienie materiałów dla stanu surowego otwartego, dziękuję i pozdrawiam- Mieczysław kochański Witam Zestawienia wyślemy w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2014 Jaką wysokość ma ściana kolankowa? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2014 Jaką wysokość ma ściana kolankowa? Witam, Ścianka kolankowa ma wysokość 51cm. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2014 Piękne te ślimaczki- takie wiosenne i peiwne bardziej wychowane niż te prawdziwe, bo prawdziwe to już buszują po ogrodach i zjadają co sie da:)Ps. przypadkiem tu weszłam, ale bardzo mi się tu podoba i chyba będę częściej zaglądać, mogę?? Piękne te ślimaczki- takie wiosenne i peiwne bardziej wychowane niż te prawdziwe, bo prawdziwe to już buszują po ogrodach i zjadają co sie da:)Ps. przypadkiem tu weszłam, ale bardzo mi się tu podoba i chyba będę częściej zaglądać, mogę?? Witam Oczywiście zapraszamy do odwiedzania naszego forum internetowego. Pozdrawiam Cytuj
Gość maarcin Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2014 czy macie państwo w ofercie program który pozwoli dobrać kolorystykę elewacji tzw. kolornik? Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2014 czy macie państwo w ofercie program który pozwoli dobrać kolorystykę elewacji tzw. kolornik? Witam Niestety dla naszych projektów nie posiadamy aplikacji kolornika. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2014 Witam Ile metrów kw. wynosi powierzchnia elewacji? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2014 Witam Ile metrów kw. wynosi powierzchnia elewacji? Witam Powierzchni ścian zewnętrznych budynku Atos (już po odliczeniu otworów okiennych i drzwiowych) wynosi około 140m2 Pozdrawiam Cytuj
gosha Napisano 15 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2014 witam.czy mamy tutaj jakies zdj z realizacjii? Cytuj
Gość Łukasz Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2015 Proszę o przesłanie poglądowych planów i wstępnego kosztorysu na adres lbielak90@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2015 Proszę o przesłanie poglądowych planów i wstępnego kosztorysu na adres lbielak90@gmail.com Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radek Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2015 Proszę o przesłanie poglądowych planów i wstępnego kosztorysu na adres r.katulski@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2015 Proszę o przesłanie poglądowych planów i wstępnego kosztorysu na adres r.katulski@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi