Gość Jacek Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2011 Witam, ja również poproszę zestawienie materiałów na adres j_szkopek@o2.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2011 Witam, ja również poproszę zestawienie materiałów na adres j_szkopek@o2.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie Witam,Już wysłane Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2012 Dzień dobry chcialbym prosic o zestawienie materialow dla tego domku ,,Atos" moj e-mail: michal0187@wp.pl z góry dziękuję Cytuj
Gość Piotr Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2012 Witam!!! czy buduje ktos ten domek w małopolsce ?? Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2012 witam buduje ktos atosa w malopolsce Cytuj
Gość Jacek Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2012 Witam, Już wysłane Pozdrawiam Witam, niestety nic nie dostałem. Jeśli można to poproszę jeszcze raz. mail: j_szkopek@o2.pl Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2012 Witam, niestety nic nie dostałem. Jeśli można to poproszę jeszcze raz. mail: j_szkopek@o2.pl Pozdrawiam serdecznie Witam, Ponownie wysłałam. Jeśli nie dojdzie do Pana mail proszę o kontakt na adres mailowy: a.jaszczynska@dobredomy.pl Pozdrawiam Aneta Cytuj
Gość Karolina Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2012 Witam, Czy jest możliwość aby przesłano mi szczegółowe informacje dotyczące fundamentów. Zależałoby mi na grubośći zbrojenia ławy fundamentowej, ilości betonu potrzebnego do zalania fundamentu. Z góry dziękuje michal0187@wp.pl Cytuj
Gość Michał Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2012 Witam, jestem jeszcze na etapie załatwiania formalności z zakupem działki, ale mam w planach zakupić projekt domu atos, czy mógłbym proić kogo o przesłanie mi ilości potrzebnych materiałów, chodzi mi międz innymi o zbrojenie fundamentu, grubości drutu na fundament oraz strop ile ton drutu jest potrzebna, powierzchni stropu itp. z góry dziękuję. Cytuj
Gość anna Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2012 Witam, ja również poproszę zestawienie materiałów na adres anna-jasinska5@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość slawek Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2012 Super domek Ciekawe ile jego koszt pod klucz Cytuj
Gość Ilona Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2012 Od dłuższego czasu jestem pod wrażeniem tego domu i przymierzam się do kupna projektu. Mam tylko dylemat jeśli chodi o układ salonu, gdzie w optymalnym miejscu powinien się znaleźć telewizor, żeby nie burzył proporcji? Jeśli ktoś może mi pomóc, bardzo proszę o podpowiedź ewentualnie fotkę. Ja właśnie buduje ten domek. Telewizor w salonie będzie wisiał na ściance pomiędzy kuchnią a salonem. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Ilona Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2012 Witam!!! czy buduje ktos ten domek w małopolsce ?? Witam! Budujemy ten domek w Hecznarowicach(ok 15km od Oświęcimia i ok.15km od Bielska-Białej, a nasza sąsiadka ma w odległości do 300m taki sam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2012 Witam! Budujemy ten domek w Hecznarowicach(ok 15km od Oświęcimia i ok.15km od Bielska-Białej, a nasza sąsiadka ma w odległości do 300m taki sam. Witam, Widzę, że u Państwa w rejonie jest zagłębie realizowanych Atosów. Zachęcam w związku z tym do wzięcia udziału w naszym nowym konkursie fotograficznym. Szczegóły wkrótce pojawią się na naszej stronie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 7 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2012 Dzień dobry chcialbym prosic o zestawienie materialow dla tego projektu ,,Atos" moj e-mail: jarecki555@op.pl Dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2012 Witam!!! Czy mogę prosić o przesłanie, napisanie danych odnośnie wieźby dachowej ?? Interesują mnie długości krokiew oraz płatew- moj mail: fhumegabajt2gmail.com Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2012 Witam!!! Czy mogę prosić o przesłanie, napisanie danych odnośnie wieźby dachowej ?? Interesują mnie długości krokiew oraz płatew- moj mail: fhumegabajt2gmail.com Dziekuje Witam, Zestawienie więźby dachowej dla projektu Atos została wysłana na wskazany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość magda Napisano 1 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2012 Dzień dobry proszę o przesłanie zestawienia materiałów do budowy tego domu. Mój adres e- mail mmazur231@wp.pl Bardzo dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2012 Dzień dobry proszę o przesłanie zestawienia materiałów do budowy tego domu. Mój adres e- mail mmazur231@wp.pl Bardzo dziękuję Witam, Zestawienie już wysłane pod wskazany adres. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Atos na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość tomek Napisano 9 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2012 witam czy ktos buduje wybudowal atosa w kujawsko-pomorskim z gory dziekuje tola777@wp.pl Cytuj
Gość tola Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2012 witam zastanawiam sie chce podnies w atosie scianke kolankowa o dwa pustaki czy zmieniac kat dachu nie zmieniajac wysokosci calego domku czy również podniesc wysokosc domu pozdrawiam i dziekuje za pomoc Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2012 witam zastanawiam sie chce podnies w atosie scianke kolankowa o dwa pustaki czy zmieniac kat dachu nie zmieniajac wysokosci calego domku czy również podniesc wysokosc domu pozdrawiam i dziekuje za pomoc Witam, Najlepiej będzie, jeśli skonsultuje Pani tą zmianę ze swoim architektem adaptującym. Może on dla Pani przygotować wstępną koncepcję wyglądu elewacji. Być może pomoże to Pani w podjęciu decyzji. Chciałabym równocześnie zaznaczyć, że podane na poddaszu powierzchnie użytkowe pomieszczeń były liczone od wysokości 1,9m. Pozdrawiam Cytuj
Gość tola Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2012 Witam, Najlepiej będzie, jeśli skonsultuje Pani tą zmianę ze swoim architektem adaptującym. Może on dla Pani przygotować wstępną koncepcję wyglądu elewacji. Być może pomoże to Pani w podjęciu decyzji. Chciałabym równocześnie zaznaczyć, że podane na poddaszu powierzchnie użytkowe pomieszczeń były liczone od wysokości 1,9m. Pozdrawiam witam ponownie Pani Aneto wolałbym nie podnosic calego budynku ze wzgledu ze jest on i tak wysoki a gdy nie bede podnosil wysokosci to kat zmieni sie tylko o 5 stopni czy to nie zmieni wygladu atosa pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi