Gość marzena Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2011 Witam jesteśmy z Pszczyny czy ktoś możę buduje ten domek w okolicy? jesteśmy zainteresowani aby zobaczyć ten dom od środka Cytuj
Gość marzena Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2011 jeżęli ktoś buduje ten dom w okolicy Pszczyny proszę o kontakt mailowy marzenek@vp.pl Cytuj
Gość marzena Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2011 Proszę o podanie zestawienia materiałów potrzebnych do wybudowania atosa na maila marzenek@vp.pl Cytuj
Gość Ciekawy Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2011 Mam prośbę o przesłanie mi zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail: Grzesiek19.06@interia.plZ góry dziękuję. Cytuj
Gość Aga Napisano 29 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2011 Czy mogłabym prosić o przesłanie zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail: agab28@o2.pl Dziękuję. Cytuj
Gość Mr&Mrs Giza Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2011 witam!Czy ja rowniez mogłabym prosić o zestawienie materiałów dla projektu Atos? Adres: Anitaewa1@wp.plZ gory bardzo serdecznie dziekuje! Cytuj
Gość Łukasz Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2011 Witam! Czy ja również mógłbym prosić o zestawienie materiałów dla projektu Atos? Adres: lukabox@wp.pl Z góry bardzo serdecznie dziękuje! Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2011 Witam! Czy ja również mógłbym prosić o zestawienie materiałów dla projektu Atos? Adres: grzegorz.dy@Gmail.com . Z góry bardzo dziękuje! Cytuj
Gość Mariusz Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2011 Witam Zastanawiam się nad kupnem tego projektu, ale zastanawia mnie kuchnia, która wydaje się dość wąska. Czy może ktoś podpowiedzieć jak to wygląda w rzeczywistości, lub przesłać jakieś fotki? Cytuj
Gość Gość Napisano 15 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2011 Witam chciałam zapytać jaki najkrótszy czas jest wybudowania tego domu? dziękuje Cytuj
Gość RN Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2011 Witam Serdecznie Budowę atosa można obejrzeć na stronie www.atosik.mojabudowa.pl zapraszam Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2011 Witam,Czy mogłabym prosić o przesłanie zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail:agapolomska1@wp.plDziękuje Cytuj
Gość lewi Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2011 Od dłuższego czasu jestem pod wrażeniem tego domu i przymierzam się do kupna projektu. Mam tylko dylemat jeśli chodi o układ salonu, gdzie w optymalnym miejscu powinien się znaleźć telewizor, żeby nie burzył proporcji? Jeśli ktoś może mi pomóc, bardzo proszę o podpowiedź ewentualnie fotkę. Cytuj
Gość Łukasz Napisano 10 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2011 Witam, Czy mógłbym prosić o przesłanie zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail: fingeryes@wp.pl Dziękuję. Cytuj
Ola i Jacek Napisano 22 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2011 Razem z męzem jesteśmy zdecydowani na budowę tego domku. Czy moze podac ktos cenę stanu pod klucz tego domku? Cytuj
Gość aneta Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2011 Dien dobry chcialabym prosic o zestawienie materialow dla tego domku ,,Atos" moj email a.kurkiewicz@wp.pl Dziekuje Cytuj
Gość janusz Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2011 NO TO I JA POPROSZE O ZESTAWIENIE MATERJALOW DO PR. ATOS MOJ ADR. janusz.w@hotmail.it dzieki serdeczne Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2011 NO TO I JA POPROSZE O ZESTAWIENIE MATERJALOW DO PR. ATOS MOJ ADR. janusz.w@hotmail.it dzieki serdeczne Witam, Zestawienie materiałów już zostało wysłane pod wskazany mail. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radek Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2011 Witam Czy mogłaby pani mi podać ilość metrów bieżących dachówki, dachówek bocznych i gąsiorów jakie są potrzebne do pokrycia dachu, sieprawski77@wp.pl Dziękuje z góry. Cytuj
Redaktor Napisano 12 Sierpień 2011 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2011 Witam Czy mogłaby pani mi podać ilość metrów bieżących dachówki, dachówek bocznych i gąsiorów jakie są potrzebne do pokrycia dachu, sieprawski77@wp.pl Dziękuje z góry. Witam Zestawienia przesłałam w mailu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 18 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2011 Witam, Mam prośbę o przesłanie zestawienia materiałów do budowy projektu "Atos" maile: kojote1@o2.pl. Dziękuje z góry Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2011 Witam, Mam prośbę o przesłanie zestawienia materiałów do budowy projektu "Atos" maile: kojote1@o2.pl. Dziękuje z góry Witam,Zestawienie materiałów do projektu Atos zostało wysłane na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Cyryl Napisano 10 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2011 Wiam serdecznie. Prosze o zestawienie materiałów potrzebnych do budowy domu ATOS. Mój maila cyryl89@o2.pl Z góry dziękuję! Cytuj
Gość iwona Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2011 Wiam serdecznie. Prosze o zestawienie materiałów potrzebnych do budowy domu ATOS. Mój maila cyryl89@o2.pl Z góry dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2011 Witam, Proszę o podanie adresu mailowego lub przesłanie maila na adres a.jaszczynska@dobredomy.pl Mail z zestawieniem materiałów na adres cyryl89@o2.pl został już dawno wysłany. Jeżeli nie dotarł, proszę o informację, wyślę go ponownie. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi