Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marzena
Napisano

Witam jesteśmy z Pszczyny czy ktoś możę buduje ten domek w okolicy? jesteśmy zainteresowani aby zobaczyć ten dom

od środka

Gość marzena
Napisano

Proszę o podanie zestawienia materiałów potrzebnych do wybudowania atosa na maila marzenek@vp.pl

• 3 weeks later...
Gość Ciekawy
Napisano

Mam prośbę o przesłanie mi zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail: Grzesiek19.06@interia.plZ góry dziękuję.

Napisano

Czy mogłabym prosić o przesłanie zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail: agab28@o2.pl

Dziękuję.

• 2 weeks later...
Gość Mr&Mrs Giza
Napisano

witam!Czy ja rowniez mogłabym prosić o zestawienie materiałów dla projektu Atos? Adres: Anitaewa1@wp.plZ gory bardzo serdecznie dziekuje!

• 2 weeks later...
Gość Łukasz
Napisano

Witam! Czy ja również mógłbym prosić o zestawienie materiałów dla projektu Atos? Adres: lukabox@wp.pl Z góry bardzo serdecznie dziękuje!

• 2 weeks later...
Gość Grzegorz
Napisano

Witam! Czy ja również mógłbym prosić o zestawienie materiałów dla projektu Atos?

Adres: grzegorz.dy@Gmail.com . Z góry bardzo dziękuje!

Gość Mariusz
Napisano

Witam Zastanawiam się nad kupnem tego projektu, ale zastanawia mnie kuchnia, która wydaje się dość wąska. Czy może ktoś podpowiedzieć jak to wygląda w rzeczywistości, lub przesłać jakieś fotki?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Witam,Czy mogłabym prosić o przesłanie zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail:agapolomska1@wp.plDziękuje

• 1 month later...
Gość lewi
Napisano

Od dłuższego czasu jestem pod wrażeniem tego domu i przymierzam się do kupna projektu. Mam tylko dylemat jeśli chodi o układ salonu, gdzie w optymalnym miejscu powinien się znaleźć telewizor, żeby nie burzył proporcji? Jeśli ktoś może mi pomóc, bardzo proszę o podpowiedź ewentualnie fotkę.

• 2 weeks later...
Gość Łukasz
Napisano

Witam,

Czy mógłbym prosić o przesłanie zestawienia materiałów dla projektu Atos? Mój e-mail: fingeryes@wp.pl

Dziękuję.

• 2 weeks later...
Napisano

Dien dobry chcialabym prosic o zestawienie materialow dla tego domku ,,Atos" moj email a.kurkiewicz@wp.pl Dziekuje

• 4 weeks later...
Gość janusz
Napisano

NO TO I JA POPROSZE O ZESTAWIENIE MATERJALOW DO PR. ATOS

MOJ ADR. janusz.w@hotmail.it

dzieki serdeczne

• 3 weeks later...
Napisano

Witam

Czy mogłaby pani mi podać ilość metrów bieżących dachówki, dachówek bocznych i gąsiorów jakie są potrzebne do pokrycia dachu, sieprawski77@wp.pl

Dziękuje z góry.

Napisano

Witam

Czy mogłaby pani mi podać ilość metrów bieżących dachówki, dachówek bocznych i gąsiorów jakie są potrzebne do pokrycia dachu, sieprawski77@wp.pl

Dziękuje z góry.

Witam

Zestawienia przesłałam w mailu.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam,

Mam prośbę o przesłanie zestawienia materiałów do budowy projektu "Atos" maile: kojote1@o2.pl. Dziękuje z góry :)

• 3 weeks later...
Napisano

Wiam serdecznie.

Prosze o zestawienie materiałów potrzebnych do budowy domu ATOS.

Mój maila cyryl89@o2.pl

Z góry dziękuję!

Napisano

Wiam serdecznie.

Prosze o zestawienie materiałów potrzebnych do budowy domu ATOS.

Mój maila cyryl89@o2.pl

Z góry dziękuję!

Napisano

Witam,

Proszę o podanie adresu mailowego lub przesłanie maila na adres a.jaszczynska@dobredomy.pl

Mail z zestawieniem materiałów na adres cyryl89@o2.pl został już dawno wysłany. Jeżeli nie dotarł, proszę o informację, wyślę go ponownie.

Pozdrawiam