Gość Bartek Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2014 Witam. czy mógłbym prosić o szczegółowe rzuty projektu Lena i Dariusz, gdyż waham się pomiędzy tymi dwoma na maila: bartosztadeusiak@gmail.com Także mam pytanie czy możliwe jest zaadaptowanie części strychu na pralnie tak by było przejście z łazienki (projekt Lena) ? Oraz czy ktoś z drogich użytkowników forum budował ten dom w województwie śląskim lub małopolskim ew. opolskim? Lub ewentualnie zdjęcia gotowego domu prosiłbym także na maila. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2014 Witam. czy mógłbym prosić o szczegółowe rzuty projektu Lena i Dariusz, gdyż waham się pomiędzy tymi dwoma na maila: bartosztadeusiak@gmail.com Także mam pytanie czy możliwe jest zaadaptowanie części strychu na pralnie tak by było przejście z łazienki (projekt Lena) ? Oraz czy ktoś z drogich użytkowników forum budował ten dom w województwie śląskim lub małopolskim ew. opolskim? Lub ewentualnie zdjęcia gotowego domu prosiłbym także na maila. Dziękuje i pozdrawiam. Witam Odpowiedz prześlę dzisiaj na maila. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy w projekcie lena można zrobić taki daszek nad drzwiami wejściowymi jak w projekcie lena mała? Chodzi o przedłużenie dachu nad drzwiami. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2015 Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy w projekcie lena można zrobić taki daszek nad drzwiami wejściowymi jak w projekcie lena mała? Chodzi o przedłużenie dachu nad drzwiami. Pozdrawiam Tak, istnieje taka możliwość. Taką zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Gość Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2015 Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów projektu Lena ? Mój e-mail agnieszkadamczyk@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2015 Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów projektu Lena ? Mój e-mail agnieszkadamczyk@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2015 Moj domek Budujemy go właśnie Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2015 Moj domek Budujemy go właśnie Prosimy o zdjęcia Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewcia Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2015 Witam My też zaczynamy budowe w tym roku i tego "naszego" domku:) proszę o wstepny kosztorys i na jakim etapie jesteście i zdjecia:) fajnie byłoby zobaczyć Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 zaczeliśmy w zeszłym roku jest super!!!! Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2015 zaczeliśmy w zeszłym roku jest super!!!! Witam Prosimy więc o zdjęcia Cytuj
Gość Gość Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2015 zaczeliśmy w zeszłym roku jest super!!!! witam:) to moj email ewal1@poczta.onet.pl czy moge prosić o wiecej informacj i kontakt....chciałabym zobaczyć zdjecia i jak mozna pozrozmawiac o domu...pozdrawiam Ewa. Cytuj
Gość Gość Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2015 Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy istnieje wersja tego projektu w tradycyjnej elewacji, (tj w projekcie Milena,Realny) z powierzchnią użytkową do 100m laprathus87@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2015 Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy istnieje wersja tego projektu w tradycyjnej elewacji, (tj w projekcie Milena,Realny) z powierzchnią użytkową do 100m laprathus87@gmail.com Witam Mniejszą wersją domu Lena jest dom Lena Mała o powierzchni 97,1m2. Co prawda jest to trochę inna stylistyka wykończenia, ale elewacje budynku można dowolnie modyfikować na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Vito Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2015 Witam, czy mogę prosić aranżacje wnętrza? Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2015 Witam, czy mogę prosić aranżacje wnętrza? Witam Dla domu Lena nie mamy opracowanych wizualizacji wnętrz. Pozdrawiam Cytuj
Gość kostek Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2015 Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojó projektu: Lena? Moj e-mail j.burkaty@gmail.com Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2015 witam - w planie zagospodarowania mam wysokośc budynku do kalenicy 8 m - czy istnieje możliwośc obniżena Lenki do takiej wysokości? prosze o radę Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2015 Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojó projektu: Lena? Moj e-mail j.burkaty@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2015 witam - w planie zagospodarowania mam wysokośc budynku do kalenicy 8 m - czy istnieje możliwośc obniżena Lenki do takiej wysokości? prosze o radę Witam Aby obniżyć kalenicę w projekcie Lenka należałoby obniżyć wysokość ścianki kolankowej lub zmienić kąt nachylenia dachu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Leszek Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2015 Witam, Jestem po adapracji projektu LENA, budowa domu ruszy w tym roku. Czy mógłby mi ktoś przesłać zdjęcia z realizacji tego projektu? Podać koszty budowy do stanu surowego otwartego z własnej inwestycji. Ja z chęcią podziele się swoimi jak tylko ruszy budowa!!! Pozdrawiam, mail: leszek@posadzy.pl Cytuj
Gość Marcin Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2015 Witam, jestem zainteresowany projektem. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów projektu: Lena? Moj e-mail majster402@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2015 Witam, jestem zainteresowany projektem. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów projektu: Lena? Moj e-mail majster402@gmail.com Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2015 Moj domek Budujemy go właśnie A gdzie dokładnie budujecie? Czy byłaby możliwość obejrzenia ? Jestem z kujawsko-pomorskiego i też będę budować Lenę Cytuj
Gość jOLA Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2015 Moj domek Budujemy go właśnie Ja też będę taki budować. A gdzie budujesz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi