Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. czy mógłbym prosić o szczegółowe rzuty projektu Lena i Dariusz, gdyż waham się pomiędzy tymi dwoma na maila: bartosztadeusiak@gmail.com Także mam pytanie czy możliwe jest zaadaptowanie części strychu na pralnie tak by było przejście z łazienki (projekt Lena) ? Oraz czy ktoś z drogich użytkowników forum budował ten dom w województwie śląskim lub małopolskim ew. opolskim? Lub ewentualnie zdjęcia gotowego domu prosiłbym także na maila. Dziękuje i pozdrawiam. 

• Odpowiedzi 248
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam. czy mógłbym prosić o szczegółowe rzuty projektu Lena i Dariusz, gdyż waham się pomiędzy tymi dwoma na maila: bartosztadeusiak@gmail.com Także mam pytanie czy możliwe jest zaadaptowanie części strychu na pralnie tak by było przejście z łazienki (projekt Lena) ? Oraz czy ktoś z drogich użytkowników forum budował ten dom w województwie śląskim lub małopolskim ew. opolskim? Lub ewentualnie zdjęcia gotowego domu prosiłbym także na maila. Dziękuje i pozdrawiam. 

Witam

Odpowiedz prześlę dzisiaj na maila.

Pozdrawiam

Gość Gość
Napisano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy w projekcie lena można zrobić taki daszek nad drzwiami wejściowymi jak w projekcie lena mała? Chodzi o przedłużenie dachu nad drzwiami. Pozdrawiam

Napisano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy w projekcie lena można zrobić taki daszek nad drzwiami wejściowymi jak w projekcie lena mała? Chodzi o przedłużenie dachu nad drzwiami. Pozdrawiam

Tak, istnieje taka możliwość. Taką zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam!

Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów projektu Lena ? Mój e-mail agnieszkadamczyk@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam My też zaczynamy budowe w tym roku i tego "naszego" domku:)  proszę o wstepny  kosztorys i na jakim etapie jesteście i zdjecia:) fajnie byłoby zobaczyć :)

Napisano

zaczeliśmy w zeszłym roku jest super!!!!

witam:) to moj email  ewal1@poczta.onet.pl   czy moge prosić o wiecej informacj i kontakt....chciałabym zobaczyć  zdjecia i jak mozna pozrozmawiac o domu...pozdrawiam Ewa.

Gość Gość
Napisano

Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy istnieje wersja tego projektu w tradycyjnej elewacji, (tj w projekcie Milena,Realny) z powierzchnią użytkową do 100m

laprathus87@gmail.com

Napisano

Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy istnieje wersja tego projektu w tradycyjnej elewacji, (tj w projekcie Milena,Realny) z powierzchnią użytkową do 100m laprathus87@gmail.com

Witam

Mniejszą wersją domu Lena jest dom Lena Mała o powierzchni 97,1m2. Co prawda jest to trochę inna stylistyka wykończenia, ale elewacje budynku można dowolnie modyfikować na etapie adaptacji projektu.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość kostek
Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojó projektu: Lena? Moj e-mail j.burkaty@gmail.com

Gość Gość
Napisano

witam - w planie zagospodarowania mam wysokośc budynku do kalenicy 8 m - czy istnieje możliwośc obniżena Lenki do takiej wysokości? prosze o radę

Napisano

witam - w planie zagospodarowania mam wysokośc budynku do kalenicy 8 m - czy istnieje możliwośc obniżena Lenki do takiej wysokości? prosze o radę

Witam

Aby obniżyć kalenicę w projekcie Lenka należałoby obniżyć wysokość ścianki kolankowej lub zmienić kąt nachylenia dachu.

Pozdrawiam

Gość Leszek
Napisano

Witam,

Jestem po adapracji projektu LENA, budowa domu ruszy w tym roku.

Czy mógłby mi ktoś przesłać zdjęcia z realizacji tego projektu?

Podać koszty budowy do stanu surowego otwartego z własnej inwestycji.

Ja z chęcią podziele się swoimi jak tylko ruszy budowa!!!

Pozdrawiam,

mail: leszek@posadzy.pl

• 2 weeks later...
Gość Marcin
Napisano

Witam, jestem zainteresowany projektem. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów projektu: Lena? Moj e-mail majster402@gmail.com

Gość Gość
Napisano

Moj domek :) Budujemy go właśnie :)

A gdzie dokładnie budujecie? Czy byłaby możliwość obejrzenia ? Jestem z kujawsko-pomorskiego i też będę budować Lenę