redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt domu Atom Szczegółowy opis projektu domu Atom znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/atom Link do projektu: Projekt Atom Link do zdjęć z realizacji: Realizacje Atom Link do obrotu 3D: Obrót 3D Cytuj
Basia Napisano 6 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2010 Witam! Szukam kogoś w województwie Śląskim lub Małopolskim, kto buduje dom wg projektu "ATOM". Proszę o kontakt. Cytuj
Gość Czesiek Napisano 6 Sierpień 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2010 W dniu 6.07.2010 o 20:00, 'Basia' napisał: Witam! Szukam kogoś w województwie Śląskim lub Małopolskim, kto buduje dom wg projektu "ATOM". Proszę o kontakt. W Opolskim wybudowałem taki dom właśnie jestem na etapie wylewania posadzek Cytuj
Redaktor Napisano 9 Sierpień 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2010 W dniu 6.08.2010 o 06:56, 'Czesiek' napisał: W Opolskim wybudowałem taki dom właśnie jestem na etapie wylewania posadzek Zapraszamy do umieszczenia zdjęć z realizacji na forum oraz do nadsyłania zdjęć do naszego konkursu - szczegóły pod adresem https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Sierpień 2010 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2010 Czy ktoś buduje taki dom na Śląsku ? Cytuj
Gość mazurkowa Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2010 Ja buduję ten dom w lubelskim mam obecnie stan surowy zamknięty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z elektryką zapraszam na stronę www.moj.extradom.pl/Tresci/MojExtradom.aspx tam zamieszczam zdjęcia z realizacji Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2010 W dniu 27.09.2010 o 18:52, 'mazurkowa' napisał: Ja buduję ten dom w lubelskim mam obecnie stan surowy zamknięty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z elektryką zapraszam na stronę www.moj.extradom.pl/Tresci/MojExtradom.aspx tam zamieszczam zdjęcia z realizacji Witam, Zachęcam do umieszczania zdjęć z budowy domu Zefir II na naszym forum internetowym oraz do nadesłania ich do naszej pracowni w celu wzięcia udziału w konkursie fotograficznym. Szczegóły na stronie https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2011 witam poszukuje kogos w woj gdanskim kto buduje dom atom pozdrawiam Cytuj
Gość jeki Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2011 W dniu 6.08.2010 o 06:56, 'Czesiek' napisał: W Opolskim wybudowałem taki dom właśnie jestem na etapie wylewania posadzek Cytuj
Gość jeki Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2011 kolego czesiek mozesz dac jakies namiary na siebie sam chce zabrac sie za taki domek Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Atom na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomi Napisano 10 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2014 W dniu 6.08.2010 o 06:56, Czesiek napisał: W Opolskim wybudowałem taki dom właśnie jestem na etapie wylewania posadzek witama mozna wiedziec jaki koszt dachu Cytuj
Gość magi Napisano 6 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2014 Witam, nasz atomik stoi w kujawsko -pomorskim, jako bryła wygląda super, bardzo proporcjonalny, polecam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2014 W dniu 6.09.2014 o 13:17, magi napisał: Witam, nasz atomik stoi w kujawsko -pomorskim, jako bryła wygląda super, bardzo proporcjonalny, polecam. Witam Prosimy o wrzucenie kilku zdjęć na forum. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi