Dobre Domy Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2015 Witam proszę o przesłanie wszelkiej dostępnej dokumentacji tego projektu. na adres mariusz_majewski@interia.eu Dziękuje pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aleksandra Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2015 Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnej bezpłatnej dokumentacji do tego projektu na mail: oziorojablonowska@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2015 Dzień dobry, proszę o przesłanie dostępnej bezpłatnej dokumentacji do tego projektu na mail: oziorojablonowska@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość A.Borkowska Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2015 Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektami Amanda oraz Słoneczko I. Czy mogliby mi Państwo przesłać bezpłatną dokumentację tych dwóch projektów (aleksandra_borkowska@onet.pl) ? Interesowałby mnie również dokładniejszy kosztorys obu domów. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2015 Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektami Amanda oraz Słoneczko I. Czy mogliby mi Państwo przesłać bezpłatną dokumentację tych dwóch projektów (aleksandra_borkowska@onet.pl) ? Interesowałby mnie również dokładniejszy kosztorys obu domów. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kama Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2015 Witam Jeśli jest możliwość to również proszę o zdjęcia Amandy. Pozdrawiam kamilka8383@o2.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2015 Witam Jestem zainteresowany projektem "Amanda", proszę o przesłanie bezpłatnej dostępnej dokumentacji projektu ( odbicie lustrzane ) na adres mailowy zaki331@op.pl Pozdrawiam Sebastian Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2015 Witam Jestem zainteresowany projektem "Amanda", proszę o przesłanie bezpłatnej dostępnej dokumentacji projektu ( odbicie lustrzane ) na adres mailowy zaki331@op.pl Pozdrawiam Sebastian Witam. Materiały zostaną wysłane w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wiktor Napisano 18 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2015 Witam, jestem zainteresowany projektem Amanda, projekt wnętrza wydaje się bardzo ustawny, a bryła bardzo proporcjonalna. Czy ktoś z budujących mógłby to potwierdzić przesyłając zdjęcia z budowy na adres wiktor.napierala1@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 21 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Wiktor Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2015 Witam, również prosiłbym zdjęcia na adres mateusz.nowicki87@gmail.com witam, również prosiłbym o zdjęcia na adres wiktor.napierala1@gmail.com z góry dziękuję Cytuj
Gość Daniel, Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2015 Witam, czy jest mozliwosc zrezygnowania z pokoju nad garażem i przerobic pomieszczenie na taras?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2015 Witam, czy jest mozliwosc zrezygnowania z pokoju nad garażem i przerobic pomieszczenie na taras?? Witam Taka zmiana jest możliwa do wprowadzenia - najlepiej na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2015 Witam, jestem zainteresowany projektem ,,Amanda" i chciał bym go zobaczyc w realu w okolicach Rzeszowa (nie wiem czy ktos wybudował własnie w tej okolicy ten projekt) badz na zdjeciach. Czy mogł by mi ktos przesłac fotki na adres: daniel0902r@interia.pl z góry bardzo dziekuje Cytuj
Gość Ania Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2016 Witam, Czy jest możliwość ogrzewania na paliwo stałe i czy pod schodami w kotłowni zmieści się piec z podajnikiem na eco-groszek? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Witam, Czy jest możliwość ogrzewania na paliwo stałe i czy pod schodami w kotłowni zmieści się piec z podajnikiem na eco-groszek? Pozdrawiam Witam Zmiana instalacji grzewczej jest możliwa do zaprojektowania. Niestety w kotłowni wielkości 4,3m2 nie zmieści się piec z podajnikiem. Przy instalacji grzewczej na paliwo stałe trzeba również pamiętać o zapewnieniu miejsca na przechowywanie opału. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2016 Witam, czy jest możliwość aby wejście do małego pokoju na dole było od strony schodów, a nie jak to jest teraz od strony salonu? W tym przypadku pewnie trzeba by było przeprojektować schody? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2016 Witam, czy jest możliwość aby wejście do małego pokoju na dole było od strony schodów, a nie jak to jest teraz od strony salonu? W tym przypadku pewnie trzeba by było przeprojektować schody? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Witam Zapytanie przesyłam do architektów - wkrótce zamieścimy odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2016 Przemek, dnia 20 Sty 2016 - 9:45 PM, napisał: Witam, czy jest możliwość aby wejście do małego pokoju na dole było od strony schodów, a nie jak to jest teraz od strony salonu? W tym przypadku pewnie trzeba by było przeprojektować schody? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Witam Zapytanie przesyłam do architektów - wkrótce zamieścimy odpowiedź. Pozdrawiam Dzień dobry! Trzeba by zmienić układ schodów ( na przykład odwrócić ) ale za tym idzie zmiana pomieszczenia gospodarczego na parterze i korekta układu na poddaszu. Ewentualnie można całkowicie zmienić układ parteru na taki jak w Apoloniuszu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2016 Czy ewentualnie po przez powiększenie małego pokoju i co z tym się wiąże zmniejszenie salonu jest to możliwe? Cytuj
Gość Przemek Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2016 Witam, jaka jest powierzchnia netto projektu Amanda i Amanda mała. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2016 Witam, jaka jest powierzchnia netto projektu Amanda i Amanda mała. Pozdrawiam Witam Odpowiedź podam na początku przyszłego tygodnia. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2016 Czy ewentualnie po przez powiększenie małego pokoju i co z tym się wiąże zmniejszenie salonu jest to możliwe? Witam Zmiana taka możliwa jest na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2016 Witam, jaka jest powierzchnia netto projektu Amanda i Amanda mała. Pozdrawiam Witam Powierzchnia wewnętrzna netto domu Amanda wynosi 214,7m2, powierzchnia wewnętrzna netto Amandy Małej wynosi 204,4m2 Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 16 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2016 Witam Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji do tego projektu na adres: tolekb4@wp.pl dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi