Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Aleksandra
Napisano

Dzień dobry,

proszę o przesłanie dostępnej bezpłatnej dokumentacji do tego projektu na mail: oziorojablonowska@gmail.com

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość A.Borkowska
Napisano

Dzień dobry,

Jestem zainteresowana projektami Amanda oraz Słoneczko I. Czy mogliby mi Państwo przesłać bezpłatną dokumentację tych dwóch projektów (aleksandra_borkowska@onet.pl) ? Interesowałby mnie również dokładniejszy kosztorys obu domów.

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektami Amanda oraz Słoneczko I. Czy mogliby mi Państwo przesłać bezpłatną dokumentację tych dwóch projektów (aleksandra_borkowska@onet.pl) ? Interesowałby mnie również dokładniejszy kosztorys obu domów. Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Gość
Napisano

Witam

Jestem zainteresowany projektem "Amanda", proszę o przesłanie bezpłatnej dostępnej dokumentacji projektu ( odbicie lustrzane ) na adres mailowy zaki331@op.pl

Pozdrawiam

Sebastian

Napisano

Witam Jestem zainteresowany projektem "Amanda", proszę o przesłanie bezpłatnej dostępnej dokumentacji projektu ( odbicie lustrzane ) na adres mailowy zaki331@op.pl Pozdrawiam Sebastian

Witam. Materiały zostaną wysłane w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano

Witam, jestem zainteresowany projektem Amanda, projekt wnętrza wydaje się bardzo ustawny, a bryła bardzo proporcjonalna. Czy ktoś z budujących mógłby to potwierdzić przesyłając zdjęcia z budowy na adres wiktor.napierala1@gmail.com. Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Wiktor
Napisano

Witam, również prosiłbym zdjęcia na adres mateusz.nowicki87@gmail.com

witam, również prosiłbym o zdjęcia na adres wiktor.napierala1@gmail.com

z góry dziękuję

• 4 weeks later...
Gość Daniel,
Napisano

Witam, czy jest mozliwosc zrezygnowania z pokoju nad garażem i przerobic pomieszczenie na taras??

Napisano

Witam, jestem zainteresowany projektem ,,Amanda" i chciał bym go zobaczyc w realu w okolicach Rzeszowa (nie wiem czy ktos wybudował własnie w tej okolicy ten projekt) badz na zdjeciach. Czy mogł by mi ktos przesłac fotki na adres: daniel0902r@interia.pl z góry bardzo dziekuje :)

• 5 weeks later...
Napisano

Witam,

Czy jest możliwość ogrzewania na paliwo stałe i czy pod schodami w kotłowni zmieści się piec z podajnikiem na eco-groszek?

Pozdrawiam

Napisano

Witam, Czy jest możliwość ogrzewania na paliwo stałe i czy pod schodami w kotłowni zmieści się piec z podajnikiem na eco-groszek? Pozdrawiam

Witam

Zmiana instalacji grzewczej jest możliwa do zaprojektowania. Niestety w kotłowni wielkości 4,3m2 nie zmieści się piec z podajnikiem. Przy instalacji grzewczej na paliwo stałe trzeba również pamiętać o zapewnieniu miejsca na przechowywanie opału.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Przemek
Napisano

Witam,

czy jest możliwość aby wejście do małego pokoju na dole było od strony schodów, a nie jak to jest teraz od strony salonu?

W tym przypadku pewnie trzeba by było przeprojektować schody?

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.

Napisano

Witam,

czy jest możliwość aby wejście do małego pokoju na dole było od strony schodów, a nie jak to jest teraz od strony salonu?

Witam

Zapytanie przesyłam do architektów - wkrótce zamieścimy odpowiedź.

Pozdrawiam

Napisano

Przemek, dnia 20 Sty 2016 - 9:45 PM, napisał:snapback.png

Witam,

Witam

Zapytanie przesyłam do architektów - wkrótce zamieścimy odpowiedź.

Pozdrawiam

Dzień dobry!

Trzeba by zmienić układ schodów ( na przykład odwrócić ) ale za tym idzie zmiana pomieszczenia gospodarczego na parterze i korekta układu na poddaszu. Ewentualnie można całkowicie zmienić układ parteru na taki jak w Apoloniuszu.

Pozdrawiam

Gość Przemek
Napisano

Czy ewentualnie po przez powiększenie małego pokoju i co z tym się wiąże zmniejszenie salonu jest to możliwe?

• 1 month later...
Napisano

Witam

Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji do tego projektu na adres: tolekb4@wp.pl

dziękuję i pozdrawiam