Gość Asia Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2014 Do Ilony: Jakie zmiany wprowadziliście w tym projekcie? Mi również ten dom przypadł do gustu. Witam, zastanawiamy się nad tym projektem, zmiany jakie chcielibyśmy wprowadzić to zabudowana wnęka tarasowa, wstawienie okien w bocznej elewacji - jedno na stryszku, drugie w bocznej ścianie garażu, no i poszerzeniu garażu na dwa samochody. Ciekawe jak by wyglądał... Czy ktoś buduje ten dom w woj. małopolskim lub śląskim? pozdrawiam Asia Cytuj
Gość Zygmuś Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2014 Do Ilony: Jakie zmiany wprowadziliście w tym projekcie? Mi również ten dom przypadł do gustu. Witam, zastanawiamy się nad tym projektem, zmiany jakie chcielibyśmy wprowadzić to zabudowana wnęka tarasowa, wstawienie okien w bocznej elewacji - jedno na stryszku, drugie w bocznej ścianie garażu, no i poszerzeniu garażu na dwa samochody. Ciekawe jak by wyglądał... Czy ktoś buduje ten dom w woj. małopolskim lub śląskim? pozdrawiam Asia witaj, mamy podobne pomysły na zmiany w tym projekcie.czy ktos ma fotki jak ten dom wyglada w realu Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2014 Witam. Czy gdybyśmy chcieli, aby okno kuchenne było narożne, tak jak w projekcie Atalia, to czy trzeba to regulować jako zmianę w projekcie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2014 Witam. Czy gdybyśmy chcieli, aby okno kuchenne było narożne, tak jak w projekcie Atalia, to czy trzeba to regulować jako zmianę w projekcie? Witam Zmiany w stolarce okiennej i drzwiowej są na tyle mało istotne, że można je nanieść na projekt na etapie jego adaptacji, bądź już w trakcie budowy przez kierownika budowy. Nie wymagają one zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2014 Witam. Czy mógłbym się dowiedzieć jaka jest przewidziana w tym projekcie wysokość ścianki kolankowej poddasza i strychu? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Grudzień 2014 Witam. Czy mógłbym się dowiedzieć jaka jest przewidziana w tym projekcie wysokość ścianki kolankowej poddasza i strychu? Pozdrawiam Witam! Wysokość ścianki kolankowej w projekcie Amanda wynosi: - na poddaszu 68cm - na strychu około 80cm Pozdrawiam! Cytuj
Gość Gość Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2015 witaj, mamy podobne pomysły na zmiany w tym projekcie. czy ktos ma fotki jak ten dom wyglada w realu Dzień dobry, proszę przesłać maila, wyślę fotki z oknami na stryszku - my mamy aż dwa Cytuj
Gość marta Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2015 witam, z jakimi formalnościami musimy się uporać, żeby zrobić garaż dwustanowiskowy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2015 witam, z jakimi formalnościami musimy się uporać, żeby zrobić garaż dwustanowiskowy? Witam Garaż można poszerzyć na dwustanowiskowy na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem.Nasza Pracownia wystawi nieodpłatnie pisemną zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość marta Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2015 Dzień dobry, proszę przesłać maila, wyślę fotki z oknami na stryszku - my mamy aż dwa Witam, prosiłabym równiez o zdjęcia Amandy mój mail: defakto@poczta.fm Cytuj
Gość tomasz Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2015 Dzień dobry, proszę przesłać maila, wyślę fotki z oknami na stryszku - my mamy aż dwa Witam, prosiłabym równiez o zdjęcia Amandy mój mail: defakto@poczta.fm również poprosiłbym fotki domu na @ tomecki25@wp.pl jestem zainteresowany tym projektem Cytuj
Gość kenobii Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2015 Witam, dołączam się do prośby o zdjęcia Amandy mój mail: gserwan@poczta.onet.pl Cytuj
Gość Sara Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2015 Dzień dobry, proszę przesłać maila, wyślę fotki z oknami na stryszku - my mamy aż dwa Witam, ja równiez poprosiłabym o zdjęcia Amandy - mail: sara-kuprianowicz@wp.pl, bardzo dziękuję! Cytuj
Gość tom Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2015 również poproszę o zdjęcia na maila snatchone@o2.pl Cytuj
Gość Remik Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2015 Wlasnie zaczynamy budowe domu Amanda pod Wroclawiem. zrobilismy z mezem kilka malych zmian.Poki co nie mielismy zadnych problemow jesli chodzi o adaptacje projektu itd. Oby szlo tak dalej. Dzisiaj wylewamy fundamenty. Pozdrawiam:) dzien Dobry Czy posiadacie Panstwo dokumentacje fotograficzna z budowy? Jesli tak prosilbym o pochwalenie sie,wlasnie zaczynamy budowe tegoz domu rciereszko3@wp.pl Pozdrawiamy Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2015 Dzień dobry, proszę przesłać maila, wyślę fotki z oknami na stryszku - my mamy aż dwa Witam, prosiłabym równiez o zdjęcia Amandy mój mail: defakto@poczta.fm również poprosiłbym fotki domu na @ tomecki25@wp.pl jestem zainteresowany tym projektem Dzień dobry, jeśli to możliwe dołączam się również do prośby o zdjęcia Amandy , mail: nyga.a@triktum.pl Cytuj
Gość tomawa Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2015 Witam ! Zakupiliśmy ten projekt i również jak w poprzednich wypowiedziach zastanowiamy się nad likwidacją podcienia od strony ogrodu, zastanowiamy się rłównierz nad wielkością ogromnych kilku przeszkleń w salonie. Dołanczamy się do prośby o przesłanie jeśli ktoś posiada zdjęć z realizacji projektu na adres tomawa@op.pl Pozdrawiamy ! Cytuj
Gość Gość Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2015 Dzień dobry, proszę przesłać maila, wyślę fotki z oknami na stryszku - my mamy aż dwa Witam, prosiłabym równiez o zdjęcia Amandy mój mail: defakto@poczta.fm również poprosiłbym fotki domu na @ tomecki25@wp.pl jestem zainteresowany tym projektem Dzień dobry, jeśli to możliwe dołączam się również do prośby o zdjęcia Amandy , mail: nyga.a@triktum.pl Witam, również prosiłbym zdjęcia na adres mateusz.nowicki87@gmail.com Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2015 Prosze o przesłanie dostepnej bezpłatnej dokumentacji do tego projektu pex24@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2015 Prosze o przesłanie dostepnej bezpłatnej dokumentacji do tego projektu pex24@tlen.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2015 Również poproszę o bezpłatną dokumentację na bo1rek@poczta.onet.pl Czy można zrobić podwójny garaż? Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2015 Również poproszę o bezpłatną dokumentację na bo1rek@poczta.onet.pl Czy można zrobić podwójny garaż? Pozdrawiam. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2015 Prosze o przesłanie dostepnej bezpłatnej dokumentacji do tego projektu - piotr.malecha.zdz@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2015 Prosze o przesłanie dostepnej bezpłatnej dokumentacji do tego projektu - piotr.malecha.zdz@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2015 Witam proszę o przesłanie wszelkiej dostępnej dokumentacji tego projektu. na adres mariusz_majewski@interia.eu Dziękuje pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi