Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do Ilony: Jakie zmiany wprowadziliście w tym projekcie? Mi również ten dom przypadł do gustu.

Witam,
zastanawiamy się nad tym projektem, zmiany jakie chcielibyśmy wprowadzić to zabudowana wnęka tarasowa, wstawienie okien w bocznej elewacji - jedno na stryszku, drugie w bocznej ścianie garażu, no i poszerzeniu garażu na dwa samochody. Ciekawe jak by wyglądał...
Czy ktoś buduje ten dom w woj. małopolskim lub śląskim?
pozdrawiam :)
Asia
  • Odpowiedzi 104
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Zygmuś
Napisano

Do Ilony: Jakie zmiany wprowadziliście w tym projekcie? Mi również ten dom przypadł do gustu.
Witam, zastanawiamy się nad tym projektem, zmiany jakie chcielibyśmy wprowadzić to zabudowana wnęka tarasowa, wstawienie okien w bocznej elewacji - jedno na stryszku, drugie w bocznej ścianie garażu, no i poszerzeniu garażu na dwa samochody. Ciekawe jak by wyglądał... Czy ktoś buduje ten dom w woj. małopolskim lub śląskim? pozdrawiam :) Asia

witaj, mamy podobne pomysły na zmiany w tym projekcie.czy ktos ma fotki jak ten dom wyglada w realu

• 5 weeks later...
Napisano

Witam. Czy gdybyśmy chcieli, aby okno kuchenne było narożne, tak jak w projekcie Atalia, to czy trzeba to regulować jako zmianę w projekcie?

Napisano

Witam. Czy gdybyśmy chcieli, aby okno kuchenne było narożne, tak jak w projekcie Atalia, to czy trzeba to regulować jako zmianę w projekcie?

Witam

Zmiany w stolarce okiennej i drzwiowej są na tyle mało istotne, że można je nanieść na projekt na etapie jego adaptacji, bądź już w trakcie budowy przez kierownika budowy. Nie wymagają one zgody naszej Pracowni.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Witam.

Czy mógłbym się dowiedzieć jaka jest przewidziana w tym projekcie wysokość ścianki kolankowej poddasza i strychu?

Pozdrawiam

Napisano

Witam.

Czy mógłbym się dowiedzieć jaka jest przewidziana w tym projekcie wysokość ścianki kolankowej poddasza i strychu?

Pozdrawiam

Witam! Wysokość ścianki kolankowej w projekcie Amanda wynosi: 

- na poddaszu 68cm

- na strychu około 80cm

Pozdrawiam!

• 1 month later...
Napisano

witaj, mamy podobne pomysły na zmiany w tym projekcie. czy ktos ma fotki jak ten dom wyglada w realu

Dzień dobry, proszę przesłać maila, wyślę fotki z oknami na stryszku - my mamy aż dwa :)

Napisano

witam, z jakimi formalnościami musimy się uporać, żeby zrobić garaż dwustanowiskowy?

Witam

Garaż można poszerzyć na dwustanowiskowy na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem.Nasza Pracownia wystawi nieodpłatnie pisemną zgodę na taką zmianę.

Pozdrawiam

Gość marta
Napisano

Dzień dobry, proszę przesłać maila, wyślę fotki z oknami na stryszku - my mamy aż dwa :)

Witam, prosiłabym równiez o zdjęcia Amandy :) mój mail: defakto@poczta.fm

Gość tomasz
Napisano

również poprosiłbym fotki domu na @ tomecki25@wp.pl jestem zainteresowany tym projektem

Gość kenobii
Napisano

Witam, dołączam się do prośby o zdjęcia Amandy :) mój mail: gserwan@poczta.onet.pl

• 2 weeks later...
Gość Sara
Napisano

Witam, ja równiez poprosiłabym o zdjęcia Amandy - mail: sara-kuprianowicz@wp.pl, bardzo dziękuję!

Gość Remik
Napisano

Wlasnie zaczynamy budowe domu Amanda pod Wroclawiem. zrobilismy z mezem kilka malych zmian.Poki co nie mielismy zadnych problemow jesli chodzi o adaptacje projektu itd. Oby szlo tak dalej. Dzisiaj wylewamy fundamenty. Pozdrawiam:)

dzien Dobry

Czy posiadacie Panstwo dokumentacje fotograficzna z budowy?

Jesli tak prosilbym o pochwalenie sie,wlasnie zaczynamy budowe tegoz domu

rciereszko3@wp.pl

Pozdrawiamy

Gość Gość
Napisano

również poprosiłbym fotki domu na @ tomecki25@wp.pl jestem zainteresowany tym projektem

Dzień dobry, jeśli to możliwe dołączam się również do prośby o zdjęcia Amandy :), mail: nyga.a@triktum.pl

Gość tomawa
Napisano

Witam !

Zakupiliśmy ten projekt i również jak w poprzednich wypowiedziach zastanowiamy się nad likwidacją podcienia od strony ogrodu, zastanowiamy się rłównierz nad wielkością  ogromnych kilku przeszkleń w salonie. Dołanczamy się do prośby o przesłanie jeśli ktoś posiada zdjęć z realizacji projektu na adres tomawa@op.pl

Pozdrawiamy !

Gość Gość
Napisano

Dzień dobry, jeśli to możliwe dołączam się również do prośby o zdjęcia Amandy :), mail: nyga.a@triktum.pl

Witam, również prosiłbym zdjęcia na adres mateusz.nowicki87@gmail.com

• 4 weeks later...
Napisano

Również poproszę o bezpłatną dokumentację na bo1rek@poczta.onet.pl

Czy można zrobić podwójny garaż?

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Gość Piotr
Napisano

Prosze o przesłanie dostepnej bezpłatnej dokumentacji do tego projektu - piotr.malecha.zdz@wp.pl

Gość Mariusz
Napisano

Witam proszę o przesłanie wszelkiej dostępnej dokumentacji tego projektu. na adres mariusz_majewski@interia.eu

Dziękuje pozdrawiam