Gość Anna Napisano 9 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2014 Witam serdecznie, W zakładce "Realizacje" dla projektu domu Atlas znajdują się zdjęcia z realizacji Atlasa, którego elewacja jest w kolorze śmietankowym z czarnym dachem (siedem zdęć). Muszę przyznać, że jest to mój faworyt jeżeli chodzi o wykończenie zewnętrzne budynku. Jestem aktualnie na etapie budowy domu według projektu Tytan II, który jest podobny do Atlasa. W związku z powyższym mam do Państwa pytanie i prośbę, czy posiadacie Państwo szczegółowe informację na temat wykończenia z zewnątrz zrealizowanego Atlasa. Interesował by mnie: - kolor elewacji (na zdjęeciu wygląda jak śmietankowy, ale chciałabym poznać dokładny kolor), - jakiego koloru pomalowana jest podbitka (nie jestem pewna czy podbitka jest w kolorze ciemny brąz czy czarna) i z jakiej firmy jest lakierobejca - jakie są wymiary tarasu, gdyż sądze że są one inne niż w projekcie podstawowym (taras wygląda imponująco) - czym wykońcoczy jest taras (płyta tarasowa) oraz murki tarasu - czym wykończony jest cokół domu Jeżeli Państwo nie posiadają w/w informacji, czy mogłabym prosić o podpytanie inwestora lub o przesłanie namiarów na inwestora (oczywiście za jego zgodę) w celu skontaktowania się z nim. Z góry dziękuję. Anna Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2014 Witam serdecznie, W zakładce "Realizacje" dla projektu domu Atlas znajdują się zdjęcia z realizacji Atlasa, którego elewacja jest w kolorze śmietankowym z czarnym dachem (siedem zdęć). Muszę przyznać, że jest to mój faworyt jeżeli chodzi o wykończenie zewnętrzne budynku. Jestem aktualnie na etapie budowy domu według projektu Tytan II, który jest podobny do Atlasa. W związku z powyższym mam do Państwa pytanie i prośbę, czy posiadacie Państwo szczegółowe informację na temat wykończenia z zewnątrz zrealizowanego Atlasa. Interesował by mnie: - kolor elewacji (na zdjęeciu wygląda jak śmietankowy, ale chciałabym poznać dokładny kolor), - jakiego koloru pomalowana jest podbitka (nie jestem pewna czy podbitka jest w kolorze ciemny brąz czy czarna) i z jakiej firmy jest lakierobejca - jakie są wymiary tarasu, gdyż sądze że są one inne niż w projekcie podstawowym (taras wygląda imponująco) - czym wykońcoczy jest taras (płyta tarasowa) oraz murki tarasu - czym wykończony jest cokół domu Jeżeli Państwo nie posiadają w/w informacji, czy mogłabym prosić o podpytanie inwestora lub o przesłanie namiarów na inwestora (oczywiście za jego zgodę) w celu skontaktowania się z nim. Z góry dziękuję. Anna Witam Niestety nie posiadamy informacji o detalach wykończenia domu Atlas ze zdjęć, o których Pani pisze. Ponieważ zdjęcia te otrzymaliśmy już dosyć dawno, niestety nie jesteśmy w stanie ustalić danych kontaktowych do autora tychże zdjęć. Przykro nam bardzo, że nie możemy pomóc... Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2014 Witam serdecznie, W zakładce "Realizacje" dla projektu domu Atlas znajdują się zdjęcia z realizacji Atlasa, którego elewacja jest w kolorze śmietankowym z czarnym dachem (siedem zdęć). Muszę przyznać, że jest to mój faworyt jeżeli chodzi o wykończenie zewnętrzne budynku. Jestem aktualnie na etapie budowy domu według projektu Tytan II, który jest podobny do Atlasa. W związku z powyższym mam do Państwa pytanie i prośbę, czy posiadacie Państwo szczegółowe informację na temat wykończenia z zewnątrz zrealizowanego Atlasa. Interesował by mnie: - kolor elewacji (na zdjęeciu wygląda jak śmietankowy, ale chciałabym poznać dokładny kolor), - jakiego koloru pomalowana jest podbitka (nie jestem pewna czy podbitka jest w kolorze ciemny brąz czy czarna) i z jakiej firmy jest lakierobejca - jakie są wymiary tarasu, gdyż sądze że są one inne niż w projekcie podstawowym (taras wygląda imponująco) - czym wykońcoczy jest taras (płyta tarasowa) oraz murki tarasu - czym wykończony jest cokół domu Jeżeli Państwo nie posiadają w/w informacji, czy mogłabym prosić o podpytanie inwestora lub o przesłanie namiarów na inwestora (oczywiście za jego zgodę) w celu skontaktowania się z nim. Z góry dziękuję. Anna Witam Niestety nie posiadamy informacji o detalach wykończenia domu Atlas ze zdjęć, o których Pani pisze. Ponieważ zdjęcia te otrzymaliśmy już dosyć dawno, niestety nie jesteśmy w stanie ustalić danych kontaktowych do autora tychże zdjęć. Przykro nam bardzo, że nie możemy pomóc... Pozdrawiam Jeżeli to Państwu pomoże w szukaniu danych kontaktowych do autora zdjęć, to ta właśnie realizacja zajęła u Państwa pierwsze miejsce w konkursie na "najlepiej wykończony dom" Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2014 Jeżeli to Państwu pomoże w szukaniu danych kontaktowych do autora zdjęć, to ta właśnie realizacja zajęła u Państwa pierwsze miejsce w konkursie na "najlepiej wykończony dom" Witam ponownie Postaramy się coś ustalić pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2014 Witam, Bardzo prosze o unowocześnienie grafikia projektu Atlas II. Czarny dach, smietankowa elewacja, stolarka złoty dąb. Myślę, że to zachęci innych do tego projektu. Ja kupiłam ten projekt ale wygląd domu na stronie projektu wcale nie zachęca.... Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2014 Witam, Bardzo prosze o unowocześnienie grafikia projektu Atlas II. Czarny dach, smietankowa elewacja, stolarka złoty dąb. Myślę, że to zachęci innych do tego projektu. Ja kupiłam ten projekt ale wygląd domu na stronie projektu wcale nie zachęca.... Witam W najbliższym czasie nie planujemy odświeżenia elewacji dla domu Atlas. Zachęcamy jednak do zapoznania się ze zdjęciami z realizacji tegoż domu dostępnymi na naszej stronie www przy prezentacji projektu - na pewno będą inspiracją dla osób, którym nie do końca odpowiada styl prezentowany przez nas na wizualizacjach domu Atlas. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2014 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu oraz informacji o wysokości ścianki kolankowej na adres justyna0122@interia.pl . Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2014 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu oraz informacji o wysokości ścianki kolankowej na adres justyna0122@interia.pl . Z góry dziękuję Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - 74 zł za kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305 zł za kosztorys do stanu wykończonego. Bezpłatnie mogę przesłać na maila ogólne zestawienia kosztorysowe do stanu surowego zamkniętego - dzisiaj je Pani udostępnię. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2014 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie kosztorysu oraz informacji o wysokości ścianki kolankowej na adres justyna0122@interia.pl . Z góry dziękuję Cytuj
Gość Ewa Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2014 Witam, czy istnieje możliwość otrzymania kontaktu ze zdobywcą 1 miejsca w konkursie na najlepszą realizację? Chodzi o projekt Atlas, świetnie wykończony. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2014 Witam, czy istnieje możliwość otrzymania kontaktu ze zdobywcą 1 miejsca w konkursie na najlepszą realizację? Chodzi o projekt Atlas, świetnie wykończony. Pozdrawiam Witam Niestety nie jesteśmy uprawnieni do przekazywania danych kontaktowych osób, które wzięły udział w konkursie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2015 Witam, czy na dachu jest dachówka czy blachodachówka? jaki to model? Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2015 Witam, czy na dachu jest dachówka czy blachodachówka? jaki to model? Dzień dobry! Zaproponowana została dachówka cementowa BRAAS, ale nie podajemy konkretnych modeli. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Justyna Napisano 17 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2015 Witam. Czy ktoś zrealizował już ten projekt ? Mam pytanie dotyczące kosztorysu. Bardzo proszę o kontakt: justyna13192@wp.plPozdrawiam Cytuj
Gość Basia Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2015 Witam, jaki to jest kolor elewacji - pierwszy atlas z czarnym dachem? Cytuj
Gość Martin Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2016 Jest mozliwe zbudowanie tego domu na klucz i na Słowacji? Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2016 Jest mozliwe zbudowanie tego domu na klucz i na Słowacji? Witam Nasza Pracownia nie zajmuje się budową domów - oferujemy gotowe projekty domów jednorodzinnych. Należy poszukać sobie samemu firmę wykonawczą, która wykona dla Państwa budowę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2017 Witam. Czy ktoś z Państwa wie, gdzie stoi ten dom według projektu Atlas, z ciemną dachówką i kremową (śmietankową ) elewacją. Jeśli tak proszę o kontakt: michaljakub@o2.pl Pozdrawiam Michał Cytuj
Gość ola Napisano 18 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2018 Witam. Czy ktoś z Państwa wie, gdzie stoi ten dom według projektu Atlas, z ciemną dachówką i kremową (śmietankową ) elewacją. Jeśli tak proszę o kontakt: michaljakub@o2.pl Pozdrawiam Michał witam chciałabym wiedziec jaki symbol ma ten kolor elewacji z czarnym dachem .piekny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi