Gość Wiola Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2016 Witam,Czy byłaby możliwość zmiany w projekcie tak, aby kąt nachylenia dachu miał min 35 st? Bardzo podoba nam się ten projekt, ale niestety warunki zabudowy nie pozwolą nam na dach inny niż min 35 st. Proszę o odp na maila: malami88r@wp.pl Z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznieWiola Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2016 Witam, Czy byłaby możliwość zmiany w projekcie tak, aby kąt nachylenia dachu miał min 35 st? Bardzo podoba nam się ten projekt, ale niestety warunki zabudowy nie pozwolą nam na dach inny niż min 35 st. Proszę o odp na maila: malami88r@wp.pl Z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie Wiola Witam Zmiany kąta nachylenia dachu można dokonać na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość sylwia Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2017 witam jestem w trakcje budowy tego domu jeżeli ktoś ma pytania lopez644@wp.pl Witam .Bardzo podoba mi sie ten projekt .Moge prosic o koszt budowy ? z gory dziekuje Cytuj
Gość Krysia Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2017 Witam, czy jest możliwość nadania temu domowi charakteru nowoczesnego, takiego jak ma Atena II Nowa ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2017 Witam, czy jest możliwość nadania temu domowi charakteru nowoczesnego, takiego jak ma Atena II Nowa ? Witam, na dzień dzisiejszy nie mamy w planach wykonania projektu Atena w nowoczesnym charakterze, natomiast na etapie adaptacji można wprowadzić zmiany do projektu wzorując się na projekcie Atena Nowa II. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 26 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2018 witam jestem w trakcje budowy tego domu jeżeli ktoś ma pytania lopez644@wp.pl Witam .Bardzo podoba mi sie ten projekt .Moge prosic o koszt budowy ? z gory dziekuje Witam Bardzo bym prosil po podanie kosztow budowy na etapie sso ssz stan deweloperski i koncowy Z gory dziekuje za odpowiedz i poswiecony czas Pozdrawiam allroad81@wp.pl Cytuj
Gość Marcin Napisano 17 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2019 Witam, również interesowałyby mnie faktyczne koszty budowy tego domu w stanie surowym zamkniętym, deweloperskim i do zamieszkania. Pozdrawiam m.zajdler88@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi