Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2012 Witam też zastanawiamy sie z meżem nad tym projektem i nie wiemy jaki to koszt. A chcielibyśmy aby domek nie wyszedł drogo. Witam, Koszty budowy w dużej mierze zależą od kosztów wykonawcy oraz materiałów budowlanych. Sądzę, że warto już teraz, przed podjęciem ostatecznej decyzji o budowie domu, skonsultować się z jakimś sprawdzonym lokalnym wykonawcą i wstępnie ustalić koszty budowy domu. Może okaże się, że "nie taki diabeł straszny, jak go malują" Dodatkowo zachęcam do zapoznania się z naszym artykułem na temat kosztów budowy domu Koszty budowy domu 2012. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2012 Witam, Drogi Panie Kastor sądzę, że nie o taki domek tutaj chodzi... Pozdrawiam Ps. A swoją drogą mam nadzieję, że Reksio jest zadowolony:) Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Atena na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
duszek03 Napisano 31 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2012 Czy ktoś buduje Atenę w łódzkiem? Cytuj
Gość Cios Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2012 Witam, A ja mam nadzieję, że często będzie Pan zaglądał na nasze forum:). Proszę podzielić się z nami swoimi doświadczeniami z budowy, a zdjęcia na pewno zainteresują pozostałych użytkowników forum. Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie. właśnie też jestem zainteresowany wszelkimi informacjami Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2014 a czy realne jest wybudować ten dom w kosztorysie "metodą gospodarczą pod klucz tj 250 000pln??? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2014 a czy realne jest wybudować ten dom w kosztorysie "metodą gospodarczą pod klucz tj 250 000pln??? Witam, Nasze kosztorysy przygotowywane są rzetelnie, są również uaktualniane. Jeżeli mają jednak Państwo obawy co do kosztów to proponuję zwrócenie się do nas z prośbą o przesłanie dostępnych bezpłatnie informacji na ich temat. Proszę pisać na adres info@dobredomy.pl. Mogą Państwo również zamówić w naszej pracowni odpłatnie pełny kosztorys. Dodatkowo pozostaje opcja zlecenia kosztorysu poza naszą pracownią. Aby umożliwić Państwu jego opracowanie udostępnimy szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 17 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2014 a czy realne jest wybudować ten dom w kosztorysie "metodą gospodarczą pod klucz tj 250 000pln??? Spokojnie zmieścisz się w tej kwocie, tylko wymaga to dużo czasu i poświęcenia z Twojej strony. Cytuj
Gość Tomasz Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2014 Mam pytanie odnośnie kosztorysu. Czy aby określić całkowity koszt budowy należy dodać stan wykończony i instalacje? Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2014 Witam Stan wykończony obejmuje kosztorys stanu surowego. Należy więc do stanu wykończonego dodać koszt zakupu i montażu instalacji wewnątrz budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2014 Witam Stan wykończony obejmuje kosztorys stanu surowego. Należy więc do stanu wykończonego dodać koszt zakupu i montażu instalacji wewnątrz budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgosia Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2014 Witam, Ja już jestem na etapie końcowym , trochę zmieniłem projekt. Ja jestem zadowolony, Wy ocenicie. PozdrawiamWyślij e-mail Czy mogłabym prosić o zdjęcia z realizacji Państwa domu: m.maciejewska93@interia.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2014 Witam, Ja już jestem na etapie końcowym , trochę zmieniłem projekt. Ja jestem zadowolony, Wy ocenicie. PozdrawiamWyślij e-mail Czy mogłabym prosić o zdjęcia z realizacji Państwa domu: m.maciejewska93@interia.pl Witam serdecznie, bardzo chciałabym zobaczyć Państwa cudo po zmianie i końcowej budowie, jeśli można poproszę o fotki na adres czajecka24@tlen.pl Podrawiam Cytuj
Gość Marlena Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2015 Witam gorąco, bardzo interesuje mnie jakie zmiany zostały wprowadzone i jak wygląda dom, a także czy jest funkcjonalny ) Bardzo prosze o zdjęcia i informacje na adres : marlenka13@gazeta.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2015 Witam Poproszę o zdjęcia z wykończeniem zewnątrz i wewnątrz szukam inspiracji a niedługo koniec budowy adres email sieka1979@wp.pl. Dziekuje pozdrawiam. Cytuj
Gość SYLWIA Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2015 WITAM PODOBA MI SIE STRASZNIE TEN DOM ALE POTRZEBUJE REALNEJ KWOTY JAKA JEST MI POTRZEBA BUDUJAC GO SYSTEMEM GOSPODARCZYM ZE WSZYSTKIM W SRODKU CZYLI INSTALACJE SCIANY PODŁOGI PIECE ITD OBRÓCZ MEBLI BEDE WDZIECZNA ZA POMOC POZDRAWIAM Cytuj
Gość ALICJA Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2015 Proszę o zdjęcia ala.bucz@wp.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2015 Witam, bardzo podoba mi się projekt domu Atena z zewnątrz, a czy mogłabym od Państwa dostać zdjęcia jak wygląda wewnątrz i ile w przybliżeniu muszę mieć pieniędzy na jego wybudowanie w tym roku. Z góry dziękuję bamchol66@interia.pl Cytuj
Gość meg Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2015 Witam Poproszę o zdjęcia z wykończeniem zewnątrz i wewnątrz szukam inspiracji a niedługo koniec budowy adres email sieka1979@wp.pl. Dziekuje pozdrawiam. Witam, czy może się Pan/Pani podzielić informacją o kosztach budowy tego domu? Dzięki z góry! Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2015 Witam!czy ktoś z panstwa ma realna kwote budowy tego domu systemem gospodarczym bardzo podoba mi sie tej projekt z góry dziekuje marko3@poczta.onet.eu Cytuj
Gość karina Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2015 witam, czy może ktoś posiada kosztorys wykończeniówki ??? taki porządny do kredytu hipotecznego karinakal@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2015 witam, czy może ktoś posiada kosztorys wykończeniówki ??? taki porządny do kredytu hipotecznego karinakal@wp.pl Witam U nas w Pracowni można zamówić kosztorys stanu wykończonego dla domu Atena jeśli jest Pani zainteresowana. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2015 witam jestem w trakcje budowy tego domu jeżeli ktoś ma pytania lopez644@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2015 witam jestem w trakcje budowy tego domu jeżeli ktoś ma pytania lopez644@wp.pl Witam Zachęcam do wrzucenia na forum zdjęć z budowy domu oraz do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym - szczegóły tutaj https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Cytuj
Gość martines Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2016 mi rowniez podoba sie ten dom jesli ktos moglby przeslac koszt calej budowy realny prosze o maila marcinwolski1980@interia.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi