Gość maria Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2014 My budujemy ASTRĘ w Legnicy. Jest to Nasz 3 dom, więc wiemy czego chcemy, a ten projekt spełnia najwięcej naszych założeń. My też chcemy kupić ten projekt i się budowac Cytuj
Gość gość Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2014 Witam czy możliwa jest zmiana kąta nachylenia dachu do 35 stopni i jaki byłby ewentualnie koszt takiej zmiany? Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2014 Witam czy możliwa jest zmiana kąta nachylenia dachu do 35 stopni i jaki byłby ewentualnie koszt takiej zmiany? Witam Tak, zgoda na zmianę kąta dachu do 5 stopni jest zawarta w liście możliwych zmian do wprowadzenia do projektu. Może je wprowadzić architekt adaptujący lub nasza Pracownia. Proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny w celu uzyskania wyceny. Pozdrawiam Cytuj
Tomasz @ Wioletta Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2015 Witamy po przerwie. My powolutku do przodu. Zachęcam innych do wklejania zdjęć ze swojej budowy- wystarczy się zalogować. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2015 a gdzie są realizacje? Witam Niestety nie posiadamy żadnych zdjęć z realizacji domu Astra. Pozdrawiam Cytuj
Gość Alex Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2015 Witam, czy w tym projekcie jest możliwość ustawienia schodów w drugą stronę? tzn. żeby wejście na nie było od drzwi wejściowych a nie odwrotnie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2015 Tak jest taka możliwość. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Państwa architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Cytuj
mullann Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2015 Witam. Gdyby ktoś był zainteresowany to mam do odsprzedania projekt kuchni oraz salonu - styl nowoczesny. Więcej informacji pod adresem mulla@op.pl Za jakiś czas zamieszczę na forum zdjęcia z realizacji - jestem na etapie pierwszego malowania. Pozdrawiam. Robert Cytuj
mullann Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2015 Przesyłam obiecane zdjęcia. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2015 Przesyłam obiecane zdjęcia. Witam Dziękujemy za zdjęcia i zachęcamy do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym - wystarczy tylko przysłać nam kilka zdjęć domu, jego wnętrz i można wygrać naprawdę ciekawe nagrody. Szczegóły tutaj: https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Cytuj
dyzia Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2016 jestesmy juz na etapie posadzek , mamy juz tynki i elektryke, przed nami juz tylko urzadzanie. zdjecia sprzed roku. pozdrawiam Cytuj
Tomasz @ Wioletta Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2016 Witam Wprowadzone zmiany za zgodą autora projektu na Naszej budowie: 1. Zabudowanie pomieszczenia obok pomieszczenia gospodarczego - pomieszczenie jest bez ogrzewania i świetnie sprawdza się jako spiżarnia. Zimą jest tam około +10 st. 2. Zastąpienie okien garażowych oknem dachowym 78/140. - okno jest na połaci dachowej od północy, ale światła daje bardzo dużo. Z początku bałem się , czy jedno wystarczy, ale teraz wiem, że efekt jest bardzo dobry. Zostaje wolna ściana w garażu, gdzie można zamocować różnego rodzaju półki i wieszaki systemowe na narty, rowery itp. Dwa okna przez które może się ktoś włamać mniej...) 3. Zamurowanie drzwi z sypialni na taras. - Powody: bezpieczeństwo, intymność i praktyczność. 4. Zamontowanie większej bramy garażowej 237/550. - polecam ! Bardzo wygodny i bezpieczny wjazd. Docenią to osoby, które maja limuzyny, lub duże SUVy. Po co całe życie się męczyć i przeciskać... 5. Poszerzenie wiatrołapu kosztem holu. - odczuwa się to podczas wizyty gości, gdy na raz przychodzi rodzinka 4 osobowa i zaczyna się naraz rozbierać. 6. Poszerzenie garderoby kosztem łazienki. - teraz garderoby mają po 250 cm szerokości i jest na styk, a nie należymy do osób które maja nadmiar "szmat". Pomniejszona łazienka w zupełności wystarcza. 7. Zabudowanie jednego wejścia do kuchni. - daje to możliwość zabudowanie większej ilości szafek w kuchni, a to w kuchni się zawsze przydaje. 8. Zastąpienie komina went. z kuchni odpowiednim kominkami w połaci dachu. 9. Przesuniecie drzwi do kotłowni. - daje możliwość zabudowania w kotłowni szafek kuchennych z pralką i suszarką. 10. Zamurowanie okna w salonie i powiększenie okien w wykuszu. - daje możliwość ustawienia pod ścianą jakiegoś kredensu. 11. Taras od frontu musieliśmy przeprojektować, bo ktoś "mądry" wymyślił w MPZP linie zabudowy 3,5m...! Po raz kolejny podkreślam, ze to bardzo mądry projekt. Sugeruje tylko autorom, aby zrobili dodatkową wersję z nowocześniejszą wizualizacja, to wtedy będzie się jeszcze lepiej sprzedawał. Ta wizualizacja nie wielu może być za słodka- "bajkowa". Wiem po sobie- nie chciałem tego projektu- żona się musiała sporo natrudzić, aby mi przetłumaczyć...) Cytuj
alakrzyś Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2016 Witam . Jesteśmy też z Legnicy czy była by możliwość obejrzeć ten domek na żywo ponieważ kupiliśmy też ten projekt i zamierzamy wystartować wiosną . Alakrzyś Cytuj
Gość Ania Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2016 A my już mieszkamy i jesteśmy bardzo zadowoleni z rozkładu tego domu. Nasze zmiany to spiżarnia w kuchni. Nic więcej. Tarasy prezentują się okazale. Pozdrawiam wszystkich. aniadd@interia.pl Cytuj
Gość Michał Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2018 W dniu 6.08.2014 o 10:30, Tomasz @ Wioletta napisał: My budujemy ASTRĘ w Legnicy. Jest to Nasz 3 dom, więc wiemy czego chcemy, a ten projekt spełnia najwięcej naszych założeń. Tomasz @ Wioletta - można prosić o kontak. Planujemy budowę Astry a Wasze uwagi są bardzo przydatne. ,iałbym jeszcze kilka pytań. Prosze o mail na 123bmp@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2018 Witam raz jeszcze, czy może ktoś przesłać mi szczegółowe rysunki i kosztorys ? Czy jest może w projekcie wykonanie poddasza użytkowego? Jeżeli ktoś je robił to proszę o kontakt. Przed ostateczna decyzja zakupu projektu chciałbym jeszcze trochę pooglądać szczegółów. Bardzo proszę o maila na adres jaki podałem w poprzednim poście. Dziękuje i pozdrawiam wszystkich „Astrowiczów” ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2018 9 godzin temu, Gość Michał napisał: Witam raz jeszcze, czy może ktoś przesłać mi szczegółowe rysunki i kosztorys ? Czy jest może w projekcie wykonanie poddasza użytkowego? Jeżeli ktoś je robił to proszę o kontakt. Przed ostateczna decyzja zakupu projektu chciałbym jeszcze trochę pooglądać szczegółów. Bardzo proszę o maila na adres jaki podałem w poprzednim poście. Dziękuje i pozdrawiam wszystkich „Astrowiczów” ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Nie posiadamy wersji projektu z poddaszem użytkowym- tego typu zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Monika Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2018 Dzien dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu. Przed podjeciem decyzji prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow i kosztorysu projeku Astra oraz Afrodyta. Z gory dziekuje. Adres mailowy mkrawczyk39@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2018 Godzinę temu, Gość Monika napisał: Dzien dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu. Przed podjeciem decyzji prosze o przeslanie szczegolowych rysunkow i kosztorysu projeku Astra oraz Afrodyta. Z gory dziekuje. Adres mailowy mkrawczyk39@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi