Gość magdika Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2012 Witam, buduję astrę od czerwca, zaadaptowałam poddasze robiąc płytę ale nie na całości nad salonem jest antresola, jestem na etapie dachu i tarasów. Czy budował ktoś astrę na terenie podkarpacia lub w obrębie 300 km chętnie podjechałbym oglądnąć realizacje jeśli można. Pozdrawiam Cytuj
Gość magdika Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2012 Witam wlasnie czekam na dokumenty i wladnie tez chcemy miec otwarta przestrzen nad salonem, czy byla by mozliwosc przeslania paru zdjec z Pani realzacji? pozdrawaim moj adres madziol34@wp.pl Cytuj
Gość Natalia Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2012 witam, z mężem planujemy na jesień budowę tego domu, proszę o przesłanie jakichkolwiek zdjęć dotyczących realizacji budowy Astry na nataliajak@interia.eu, z góry bardzo dziękuje, pozdrawiam:) Cytuj
Gość Natalia Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2012 witam, planuje z mężem budowę tego domu na jesień tego roku, czy moga mi Państwo przeslać jakieś zdjęcia z realizacji domu, głównie chodzi mi o wnętrze domu, z góry będę bardzo wdzięczna, pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 26 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2012 Witam, buduję astrę od czerwca, zaadaptowałam poddasze robiąc płytę ale nie na całości nad salonem jest antresola, jestem na etapie dachu i tarasów. Czy budował ktoś astrę na terenie podkarpacia lub w obrębie 300 km chętnie podjechałbym oglądnąć realizacje jeśli można. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 26 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2012 Witam. też jestem z podkarpacia i podoba mi sie ten projekt. Czy można podjechać i zobaczyć efekty. Mój email staanczyk@wp.pl. pozdrawiam Paweł Cytuj
Gość tomek Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2012 witam czy ktoś buduje ten dom na terenie podkarpacia? proszę o kontakt jestem zainteresowany obejrzeniem i chciałbym zaczerpnąć kilka porad dotyczących budowy. Gdyż latem planuje zacząć budowę tomekko0@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Astra na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość marcin Napisano 28 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2012 witam, pewnie zapraszam . o adres prosze pytac w mailu. dagma89@tlen.pl pozdrawiam wiatm! zaczynam budowe tego domku na wiosne 2013. czy bylaby taka mozliwosc przeslania zdjec domku z zewnatrz i wewnatrz, na adres marcon339@wp.pl. z gory bardzo dziekuje marcin. Cytuj
Gość marcin Napisano 28 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2012 witam, zaczynam budowe tego domku na wiosne 2013, prosze chetnych o kilka zdjec z realizacji projektu na aders marcon339@wp.pl ile wyniosly was wszystkie koszty dot. stanu surowego zamknietego? pozdrawiam marcin Cytuj
Gość Lafiryndka Napisano 6 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2012 A witam wszystkich, zakupilismy projekt Astra w kwietniu tego roku, teraz wprowadzamy pewne zmiany i juz latem planujemy zaczac budowe w Lubuskim woj. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2012 A witam wszystkich, zakupilismy projekt Astra w kwietniu tego roku, teraz wprowadzamy pewne zmiany i juz latem planujemy zaczac budowe w Lubuskim woj. Witam, Życzę powodzenia w załatwianiu formalności i oczywiście w trakcie budowy:) Czekamy na zdjęcia i zachęcam do utworzenia własnego tematu i wątku na forum w kategorii Mój Dziennik Budowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 7 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2012 Witam wszytskich LAfirundko życzę powodzenia w budowie Astry-ja również jestem z lubuskiego i również planuje budowe owego domu Na razie jesteśmy na "wstępnym" etapie ale z chęcią chciałabym się dowiedzieć coś więcej na temat Astry.... proszę o kontak a.muller@onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 22 Sierpień 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2012 Witam serdecznie. Jaka jest orientacyjna powierzchnia użytkowa poddasza w przypadku jego adaptacji? Cytuj
Gość Edas Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2013 witam mam pytanko planuje na wiosne ruszyc z budową czy jest możliwośc zrobienia pywnic pod całym domem Cytuj
Gość Adam Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2013 witam czy ktoś buduje może astrę na śląsku okolice rybnika lub Żor Cytuj
Gość lukasz.wilczynski34@gmail.com Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2014 witam mam pytanko planuje na wiosne ruszyc z budową czy jest możliwośc zrobienia pywnic pod całym domem Jest ja mam. Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2014 witam mam pytanko planuje na wiosne ruszyc z budową czy jest możliwośc zrobienia pywnic pod całym domemJest ja mam. witam szukam kogoś z wielkopolski Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2014 buduje go mam stan surowy okolice poznania Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2014 buduje go mam stan surowy okolice poznania ludzie jak tu jest drętwo wstawiajcie jakies zdjecia a nie podajecie maile. Cytuj
Tomasz @ Wioletta Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2014 My budujemy ASTRĘ w Legnicy. Jest to Nasz 3 dom, więc wiemy czego chcemy, a ten projekt spełnia najwięcej naszych założeń. Cytuj
Gość lukas Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2014 a ma ktoś może jakieś fotki z realizacji ???? Cytuj
Gość Gość Napisano 31 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2014 Ile ten dom - projekt ASTRA, kosztuje wybudowanie metodą gospodarczą? (bez kosztów działki) tak żeby można było zamieszkać (bez zbędnych luksusów i kosztownych nowości/udziwnień, proszę o Wasze opinie? Pozdrawiam! Cytuj
Gość mk Napisano 1 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2014 buduje go mam stan surowy okolice poznanialudzie jak tu jest drętwo wstawiajcie jakies zdjecia a nie podajecie maile. ... a jak na tym forum wstawia się zdjęcia? Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2014 ... a jak na tym forum wstawia się zdjęcia? Witam Aby dodać zdjęcia należny mieć założone konto na naszym forum i po zalogowaniu się skorzystać przy wpisie z przycisku "więcej opcji". Wówczas pojawia się możliwość dodawania zdjęć. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi