mirozo Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2013 PROJEKT TEGO DOMU WYBRALIŚMY W 2011r.NIE ŻAŁUJĘ!!! JEST NAPRAWDĘ ŚWIETNY. poniżej podrzucam linka do galerii. "http://projekt-brygida.blogspot.com"- zdjęcia BRYGIDA III Jak ktoś ma jakieś pytania, to śmiało Cytuj
Gość aśka Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2013 Byłam u Ciebie na blogu i jak już pisałam super domek!!! Zazdroszczę Ci trochę, że już jesteś na takim fajnym etapie!!! Mam nadzieję, że uda nam się nawiązać kontakt i wymieniać się doświadczeniami... my mamy na razie za sobą parę zmian do projektu i mamy nadzieję ruszyć z budową w maju. Jeżeli możesz podaj swojego maila lub tel. Pozdrwiam i powodzenia. Acha i bardzo fajnie, że umiesciłeś zdjęcia. Szukam już od kilku tygodni i wreszcie udało się. :rolleyes:/> A. Cytuj
mirozo Napisano 9 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2013 Byłam u Ciebie na blogu i jak już pisałam super domek!!! Zazdroszczę Ci trochę, że już jesteś na takim fajnym etapie!!! Mam nadzieję, że uda nam się nawiązać kontakt i wymieniać się doświadczeniami... my mamy na razie za sobą parę zmian do projektu i mamy nadzieję ruszyć z budową w maju. Jeżeli możesz podaj swojego maila lub tel. Pozdrwiam i powodzenia. Acha i bardzo fajnie, że umiesciłeś zdjęcia. Szukam już od kilku tygodni i wreszcie udało się. /> A. Witaj. Dzięki. Jak przyjeżdżam na działke i patrzę się na niego to sama się buzia śmieje. A co do zdjęć to sam szukałem swego czasu i nic kontretnego nie było. My też zrobiliśmy pare zmian, lae to oczywiście wg uznania pozdrawiam mirozo1982@gmail.com Cytuj
pablo30 Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2013 PROJEKT TEGO DOMU WYBRALIŚMY W 2011r.NIE ŻAŁUJĘ!!! JEST NAPRAWDĘ ŚWIETNY. poniżej podrzucam linka do galerii. "http://projekt-brygida.blogspot.com"- zdjęcia BRYGIDA III Jak ktoś ma jakieś pytania, to śmiało Witam Mam pare pytań, w sumie to całe mnóstwo. Czy mozliwy był by kontakt meilowy ? A galeria - bardzo dobry pomysł! pisad@poczta.onet.pl Cytuj
Dorota Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2014 A to nasz dom budowany wedlug tego projektu. Zaczelismy budwe w drugiej polowie 2012 roku a zakonczymy na poczatku 2015. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2014 A to nasz dom budowany wedlug tego projektu. Zaczelismy budwe w drugiej polowie 2012 roku a zakonczymy na poczatku 2015. Witam Przepraszamy za problemy techniczne z umieszczaniem zdjęć - problem został już rozwiązany. A może przesłałaby Pani zdjęcia na maila na adres projekty@dobredomy.pl - wrzucilibyśmy je na stronę www przy prezentacji projektu Brygida? Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2015 A to nasz dom budowany wedlug tego projektu. Zaczelismy budwe w drugiej polowie 2012 roku a zakonczymy na poczatku 2015. Witam serdecznie Także jesteśmy w fakcie budowy Brigidy;) obecnie poszukujemy kamienia elewacyjnego. Nie możemy znaleźć kamieni z oryginalnych rysunków projektowych. Spodobała nam się Wasza elewacja. Czy moglibyście zdradzić więcej szczegółów tj: producent- rodzaj. Mój adres e-mail: giaco3001@yahoo.com Wielkie dzięki Pozdrawiam serdecznie Agnieszka Cytuj
Gość Dorota Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2015 Do elewacji wykorzystaliśmy starą, porozbiórkową cegle z domu, który rozebraliśmy bo nie nadawał się do remontu. Cegła została bardzo dobrze wyselekcjonowana, tak, żeby tworzyła rodzaj mozaiki (są ciemniejsze i jaśniejsze cegły). Efekt jest bardzo ładny. Gdyby chciało się kupić taka cegle to najbardziej chyba przypomina cegle ręcznie formatowaną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi