Gość Kasia Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2014 a czy można zmniejszyć dom tak do maź 110 m 2? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2014 a czy można zmniejszyć dom tak do maź 110 m 2? Przy zmniejszaniu powierzchni domu należy rozważać pomniejszanie określonych pomieszczeń przez przesuwanie ścian zewnętrznych. Proszę zastanowić się, które pomieszczenia moglibyśmy zmniejszyć. Chętnie odpowiem, czy jest to możliwe i jakie pociąga to za sobą koszty. Jednak aby uzyskać 110 m² należy zmniejszyć dom o ok. 25m², a to w przypadku tego domu dość dużo. Być może konieczna będzie likwidacja pokoju na parterze oraz zmiany funkcjonalne. Konkretne propozycje i pytania proszę kierować już na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Jacek Napisano 13 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2014 Witam , a czy do tego domu można zrobić piwnice . Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2014 Witam , a czy do tego domu można zrobić piwnice . Witam, Istnieje możliwość doprojektowania piwnicy. Projekt najlepiej zmienić na etapie adaptacji go do warunków lokalnych. Pozdrawiam Cytuj
Gość E.K Napisano 8 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2014 WITAM PROWADZE BUDOWE TEGO DOMU ZAPROWADZILIŚMY KILKA ZMIAN W ŚRODKU ROBI LEKKIE WRAŻENIE JEST MAŁY WIZUALNIE ALE BARDZO PRAKTYCZNY POLECAM czy mogłabym zapytać jakie to zmiany? bo też planujemy budowę tego domku oraz kilka zmian w tym projekcie. Także z chęcia bym zobaczyła czy planujemy podobne rozwiązania:) pozdrawiam Cytuj
Gość nadzieja Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2015 Witam mam prośbę czy mógłby mi ktoś z państwa podesłać tabelkę dotyczącą zestawienia więźby dachowej Ambrozji III?? Potrzebuję pilnie wiedzieć jakie krokwie tam idą.Z góry bardzo dziekuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2015 Witam mam prośbę czy mógłby mi ktoś z państwa podesłać tabelkę dotyczącą zestawienia więźby dachowej Ambrozji III?? Potrzebuję pilnie wiedzieć jakie krokwie tam idą.Z góry bardzo dziekuję! Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam Cytuj
Gość hanka Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2015 Prosze dodac opcje linijki przy projketach Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipiec 2015 Prosze dodac opcje linijki przy projketach Witam Nasza strona nie przewiduje takiej funkcjonalności, możemy Pani przesłać na maila szczegółowo zwymiarowane rysunki dla projektu, który Panią interesuje. Pozdrawiam Cytuj
Gość szymon Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2016 witam, prosiłbym o podesłanie rysunków z wymiarami na adres: szsz92@onet.pl dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2016 witam, prosiłbym o podesłanie rysunków z wymiarami na adres: szsz92@onet.pl dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2016 Witam mam pytanie jak rozmieściliście w kuchni bo mam problem z lodówką nie wiem gdzie postawić Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2016 Witam mam pytanie jak rozmieściliście w kuchni bo mam problem z lodówką nie wiem gdzie postawić Witam, rozwiązaniem może być ustawienie lodówki w odległości 30 cm od płyty grzejnej w kierunku jadalni. W takim przypadku barek będzie również przesunięty o taką wartość. pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi