Gość Gość Napisano 7 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2015 Witam wszystkich ja jestem na etapie konczenia plytek i gipsowania. Moge podeslac zdjec pare ale dopiero w najblizszym czasie tez mam naniesione w środku zmiany.pozdrawiam. Witam jaki koszt w stanie surowym otwartym. Cytuj
Gość Kinga Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2016 Witam. Bardzo proszę o informacje jaki jest kolor elewacji? Jestem właśnie na etapie wybierania tynku elewacyjnego i ten jest w moim guście. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2016 Witam. Bardzo proszę o informacje jaki jest kolor elewacji? Jestem właśnie na etapie wybierania tynku elewacyjnego i ten jest w moim guście. Elewacje wykończone są tynkiem w kolorze piaskowym. Pozdrawiam Cytuj
Gość daria Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2016 Witam jaki koszt w stanie surowym otwartym. artderia@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2016 Witam jaki koszt w stanie surowym otwartym. artderia@wp.pl Witam Dla naszych projektów przygotowujemy dwa warianty wyceny: stan surowy zamknięty i stan wykończony. Obydwie znajdują się w tabeli przy prezentacji projektu na stronie www. Pozdrawiam Cytuj
Gość gosc Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2017 Witam, obecnie zakończyliśmy etap stawiania ścian, czy mogę zobaczyć u kogoś zdjęcia z budowy oraz przybliżony koszt dachu ? Cytuj
Gość Rafal Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2017 Witam, obecnie zakończyliśmy etap stawiania ścian, czy mogę zobaczyć u kogoś zdjęcia z budowy oraz przybliżony koszt dachu ? Witam prosze podac meila wysle fotki moj dach to koszt okolo 100tys zl Cytuj
Gość gosc Napisano 23 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2018 Witam, obecnie zakończyliśmy etap stawiania ścian, czy mogę zobaczyć u kogoś zdjęcia z budowy oraz przybliżony koszt dachu ? Witam prosze podac meila wysle fotki moj dach to koszt okolo 100tys zl Witam, u nas wycena wyszła podobnie, podaje meila: kasiula_blood@wp.pl i proszę o zdjęcia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi