Dobre Domy Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2014 Witam! Kuchnia już jest! Schody też. Ściany pomalowane. Zostały podłogi do ułożenia i zakup mebli. Czyli tzw wykańczanie (domu, budzetu i siebie) Podkarpacie. Miejscowość Lipa na trasie Stalowa Wola-Kraśnik. Gdyby ktoś chciał zobaczyc to zapraszamy Ania z Mężem Witam Proszę wrzucić kilka zdjęć - dom, wnętrza lub przesłać na adres projekty@dobredomy.pl Z góry dziękujemy Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2014 Witam. Jestem bardzo zainteresowany kupnem tego projektu lecz nie wiem jak wyjdzie z kosztami. Czy jest ktoś w stanie podać orientacyjnie cenę budowy takiego domu do stanu surowego zamkniętego?? Będzie to dla mnie bardzo duża podpowiedz co do wyboru projektu:-) Pozdrawiam. Witam Szacunkowe wyceny kosztorysowe znajdzie Pan na naszej stronie www w tabeli przy prezentacji projektu Alfa III https://www.dobredomy.pl/projekt/alfaIII/ Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania z Mężem Napisano 30 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2014 Witam. Jestem bardzo zainteresowany kupnem tego projektu lecz nie wiem jak wyjdzie z kosztami. Czy jest ktoś w stanie podać orientacyjnie cenę budowy takiego domu do stanu surowego zamkniętego?? Będzie to dla mnie bardzo duża podpowiedz co do wyboru projektu:-) Pozdrawiam. Maćku podaj maila to prześlę Ci wyliczenia. Cytuj
Gość marcin Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2014 Witam forumowiczów! mogłbym liczyć na fotki z realizacji Alfy 3? z budowa ruszamy w przyszlym roku.dziekuje i pozdrawiam ! Marcin m1panek@gmail.com Cytuj
Gość Maciej Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2014 Maćku podaj maila to prześlę Ci wyliczenia. akrobat1@wp.pl Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam:-) Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2014 W imieniu jednego z naszych Inwestorów, p. Daniela wrzucam kilka fotek Alfy III w trakcie budowy. Dziękujemy za zdjęcia i prosimy o kolejne, z następnych etapów budowy. 2 x fot z budowy alfy III, podniesiona sciana kolankowa o 2 pustaki , zamiast 4x przypor , opaska z cegły klinkierowej na calym obwodzie, okno na klatce zmodyfikowane tak aby wszystkie 3 okna byly w jednej lini, brak komina i elementow wentylacji uwagi na prace pompy ciepla i rekuperatora. drewniane sciany szczytowe na wiosne. W środku wylewka anhydryt i ogrzewanie podlogowe, w salonie jedno okno typ hst Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2014 Jeżeli ma ktoś doświadczenia z realizacji tego projektu, prosiłbym o informację na mejla - orientacyjne zestawienie materiałów, kosztorys. Planujemy z żoną budowę tego domu i chciałbym sobie zaplanować budżet wcześniej. Pozdrawiam przemek125p@tlen.pl Cytuj
Gość Mieczyslaw Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2015 A oto moja Alfalll http://zapodaj.net/a7024c5a5f473.jpg.html Pzdr. Cytuj
Mieczyslaw Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2015 A oto moja Alfalll http://zapodaj.net/a7024c5a5f473.jpg.html Pzdr. + Cytuj
Gość Aniunia Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2015 Witam Planujemy z mężęm zakup projektu pięknej Alfy. Proszę o Wasze fotki i wyceny w miarę możliwosci,będę mega wdzięczna ania.kolec@wp.pl Cytuj
Gość Aniunia Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2015 Witam, czy można prosic o fotki domku na ani-bra@wp.pl, bardzo spodobał nam się ten projekt. Z góry dziękuję i pozdrawam. Witam, czy można prosic o fotki domku na ani-bra@wp.pl, bardzo spodobał nam się ten projekt. Z góry dziękuję i pozdrawam. Ja również poproszę o fotki ania.kolec@wp.pl. Z góry bardzo dziękuję Cytuj
Gość Aniunia Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2015 Jeżeli ma ktoś doświadczenia z realizacji tego projektu, prosiłbym o informację na mejla - orientacyjne zestawienie materiałów, kosztorys. Planujemy z żoną budowę tego domu i chciałbym sobie zaplanować budżet wcześniej. Pozdrawiam przemek125p@tlen.pl Podpinam się pod prośbę ania.kolec@wp.pl Cytuj
Gość Adam Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2015 Witam, wraz z Żoną planujemy budowę Alfy ale nurtuje nas kąt nachylenia dachu i stad moje pytanie a mianowicie czy pomieszczenia na gorze są dosyć przestronne? czy skos nie jest zbyt duży i czy bardzo nie ogranicza powierzchni pokoi?. z góry dziękuje za pomoc i jeżeli jest to możliwe to proszę o zdjęcia(najlepiej poddasza oraz salonu z kuchnia) z realizacji mój adres e-mail to adam_sd@o2.pl. pozdrawiam Cytuj
Gość Izabella Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2015 Dzięki za fotkę Alfy,domek bardzo ładny! Czy można prosić o zdjęcia wnętrza domu? oczekuję z niecierpliwością.Pozdrawiam. Cytuj
Gość Robert Napisano 6 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2015 Jeżeli ma ktoś doświadczenia z realizacji tego projektu, prosiłbym o informację na mejla - orientacyjne zestawienie materiałów, kosztorys. Planujemy z żoną budowę tego domu i chciałbym sobie zaplanować budżet wcześniej. Pozdrawiam przemek125p@tlen.pl Podpinam się pod prośbę ania.kolec@wp.pl Ja również się podpinam pod prośbą rambosex@o2.pl Cytuj
Gość Mieczyslaw Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2015 Witam niestety nie posiadam w tej chwili wiecej fotek ponieważ przebywam poza terytorium Pl. Skosy na poddaszu są zeczywiscie nisko, ja mam 1m w najniższym punkcie. Zdjęć ze środka również nie posiadam bo jeszcze dom stoi pusty Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2015 Jeżeli ma ktoś doświadczenia z realizacji tego projektu, prosiłbym o informację na mejla - orientacyjne zestawienie materiałów, kosztorys. Planujemy z żoną budowę tego domu i chciałbym sobie zaplanować budżet wcześniej. Pozdrawiam przemek125p@tlen.pl Podpinam się pod prośbę ania.kolec@wp.pl też poproszę agao_83@o2.pl Cytuj
Gość Janusz Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2015 Witam! Kuchnia już jest! Schody też. Ściany pomalowane. Zostały podłogi do ułożenia i zakup mebli. Czyli tzw wykańczanie (domu, budzetu i siebie) Podkarpacie. Miejscowość Lipa na trasie Stalowa Wola-Kraśnik. Gdyby ktoś chciał zobaczyc to zapraszamy Ania z Mężem Witam serdecznie Wraz z żoną jesteśmy zainteresowani budową takiego domu. Bardzo proszę o przesłanie nam po kilka zdjęć z każdego etapu budowy. Mój e-mail ivkaa@op.pl Z góry dziękujemy. Janusz Cytuj
Gość Janusz Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2015 Witam! Kuchnia już jest! Schody też. Ściany pomalowane. Zostały podłogi do ułożenia i zakup mebli. Czyli tzw wykańczanie (domu, budzetu i siebie) Podkarpacie. Miejscowość Lipa na trasie Stalowa Wola-Kraśnik. Gdyby ktoś chciał zobaczyc to zapraszamy Ania z Mężem Witam serdecznie. Pani Aniu chcielibyśmy skorzystać z zaproszenia i obejrzeć Wasz dom oraz porozmawiać o trudnościach związanych z jego budową. Co prawda mamy do Was ok. 100 km, ale ułatwi nam to budowę naszego domu. Proszę o kontakt na e-mail ivkaa@op.pl Pozdrawiam. Janusz Cytuj
Gość Ania Napisano 30 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2015 Witam, Zdjęcia wysłane. Orientacyjne zestawienie kosztów również a rady i pomysły ulepszenia projektu jak się spotkamy Cytuj
Gość Ola Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2015 Witam, Pani Aniu jeśli jest taka możliwość podłączam się pod prośby o wysyłkę zdjęc z budowy i wyliczenia bo to jest dla mnie w wyborze projektu najbardziej istotne... Pozdrawiam, Ola Cytuj
Gość Ania Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2015 Witam, Pani Aniu jeśli jest taka możliwość podłączam się pod prośby o wysyłkę zdjęc z budowy i wyliczenia bo to jest dla mnie w wyborze projektu najbardziej istotne... Pozdrawiam, Ola Witam Na jaki adres wysłać wyliczenia? Cytuj
Gość Gość Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2015 Witam, Pani Aniu jeśli jest taka możliwość podłączam się pod prośby o wysyłkę zdjęc z budowy i wyliczenia bo to jest dla mnie w wyborze projektu najbardziej istotne... Pozdrawiam, Ola Witam Na jaki adres wysłać wyliczenia? ooolinka@gmail.comBędę bardzo wdzięczna :)Pozdrawiam,Ola Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2015 Witam, Pani Aniu jeśli jest taka możliwość podłączam się pod prośby o wysyłkę zdjęc z budowy i wyliczenia bo to jest dla mnie w wyborze projektu najbardziej istotne... Pozdrawiam, Ola Witam Na jaki adres wysłać wyliczenia? Witam. Podłączam się do prośby o wysyłkę zdjęć i wyliczeń kosztów budowy. goska.oska@gmail.com Pozdrawiam, Gosia Cytuj
Gość Magda Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2015 Witam serdecznie, czy mogę się przyłączyć do prośby o wysłanie zdjęć. Będę bardzo wdzięczna. Projekt już zakupiony, czekamy na pozwolenie na budowę Mój adres: tara_21@o2.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi