Dobre Domy Napisano 20 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2017 Witam czy moge otrzymac wymiary pomieszczen ? justynasiennicka12@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość dominik Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2017 Dzien dobry, poprosze o darmowe rysunki i kosztorys oraz zestawienie mat. adres dominik.krzywinski@ch2m.com Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2017 Dzien dobry, poprosze o darmowe rysunki i kosztorys oraz zestawienie mat. adres dominik.krzywinski@ch2m.com Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2018 Proszę o darmowe materiały wraz ze szczegółowymi planami wielkości i rozmieszczenia pomieszczeń na adres advena123@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2018 Proszę o darmowe materiały wraz ze szczegółowymi planami wielkości i rozmieszczenia pomieszczeń na adres advena123@gmail.com. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2018 Witam. Proszę o darmowe materiały uwzględniające wielkości i rozmieszczenie pomieszczeń. Mój adres ewaborgula@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2018 Witam. Proszę o darmowe materiały uwzględniające wielkości i rozmieszczenie pomieszczeń. Mój adres ewaborgula@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jacek Napisano 10 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2018 Witam mam prośbę jeżeli ktoś buduje ten dom to proszę o informację o zmianach jakie zrobiliście, oraz zdjęcia i realne koszty projektu, budowy na mail: jacekchoro@op.pl Cytuj
Gość Beata Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2019 Proszę o darmowe materiały wraz ze szczegółowymi planami wielkości i rozmieszczenia pomieszczeń na adres Beata.wiezowska@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2019 12 godzin temu, Gość Beata napisał: Proszę o darmowe materiały wraz ze szczegółowymi planami wielkości i rozmieszczenia pomieszczeń na adres Beata.wiezowska@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość ola Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2019 Witam mam prośbę jeżeli ktoś buduje ten dom to proszę o informację o zmianach jakie zrobiliście, oraz zdjęcia i realne koszty projektu, budowy na mail olka641@o2.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi