Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
Napisano

Dzien dobry, poprosze o darmowe rysunki i kosztorys oraz zestawienie mat. adres dominik.krzywinski@ch2m.com

Dziekuje

• 1 month later...
Gość Magda
Napisano

Proszę o darmowe materiały wraz ze szczegółowymi planami wielkości i rozmieszczenia pomieszczeń na adres advena123@gmail.com. Pozdrawiam

• 4 months later...
Napisano

Witam.

Proszę o darmowe materiały uwzględniające wielkości i rozmieszczenie pomieszczeń. Mój adres  ewaborgula@interia.pl

Pozdrawiam 

• 1 month later...
Napisano
Witam mam prośbę jeżeli ktoś buduje ten dom to proszę o informację o zmianach jakie zrobiliście, oraz zdjęcia i realne koszty projektu, budowy na mail: jacekchoro@op.pl
  • 5 months later...
Gość Beata
Napisano
Proszę o darmowe materiały wraz ze szczegółowymi planami wielkości i rozmieszczenia pomieszczeń na adres Beata.wiezowska@o2.pl
Napisano
12 godzin temu, Gość Beata napisał:

Proszę o darmowe materiały wraz ze szczegółowymi planami wielkości i rozmieszczenia pomieszczeń na adres Beata.wiezowska@o2.pl

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 3 weeks later...
Napisano
Witam mam prośbę jeżeli ktoś buduje ten dom to proszę o informację o zmianach jakie zrobiliście, oraz zdjęcia i realne koszty projektu, budowy na mail olka641@o2.pl