Dobre Domy Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2015 Jeżeli można to prosiłbym o zestawienie materiałów oraz kosztorys na maila mihoop@tlen.pl. z góry dziękuję Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys do stanu wykończonego. Bezpłatnie mogę udostępnić zestawienia kosztorysowe oraz szczegółowe rysunki - materiały te otrzyma Pan na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Gość Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2015 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozostaje nam dokupienie 2 działki albo dalsze poszukiwania nowego projektu Jestem szczesliwa włascicielka Afrodyty od 2008r. Jest to projekt naprawde praktyczny i bez wad. Nic nie przerabiajcie, tylko wysokosc + 1 pustak. Jesli ktos naprawade ma problemy z podjeciem decyzji niech pyta. Chetnie udziele odpowiedzi. ile wynosi koszt stanu surowego zamknietego w panstwa wykkonaniu Cytuj
Gość m7 Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2015 prosze o zestwienie kosztow stanu surowego zamknietego tomasz_k35@wp.pl z gory dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2015 prosze o zestwienie kosztow stanu surowego zamknietego tomasz_k35@wp.pl z gory dziekuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2015 Witam mam pytanie do osób które wybudowały już ten dom : jaki jest koszt jego budowy pod klucz? pozdrawiam Cytuj
Gość Ilona Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2015 Witam planujemy z mężem budowę tego domu tylko chętnie obejrzelibyśmy w realu czy jest tu ktoś ze świętokrzyskiego (okolice ostrowca św) kto już ma ten domek i pozwoli go obejrzeć?? pozdrawiam Cytuj
Gość Grzesiek Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Proszę właściciela Afrodyty z nr 3A o podanie nazwy cegły klinkierowej, jest suuupper.... Cytuj
Gość Maja Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Czy ktoś może budował ten dom Afrodyta lub Ateny, Cytuj
Gość Monika Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2016 Czy ktoś może budował ten dom Afrodyta lub Ateny, Ja jestem w trakcie budowy Cytuj
Gość Jarek Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2016 Czy ktoś może budował ten dom Afrodyta lub Ateny, Ja jestem w trakcie budowy Jestem w trakcie budowy.czy moze Pani zamawiala juz oknai drzwi? Moj email yp1yp@hotmail.com Cytuj
Gość yaropolo@rogers.com Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2016 Są wady w projekcie! Jeśli decydujecie się na afrodyte pomyślcie o wentulacji!!! Bo to co jest w afrodycie to poraszka! Cały układ pokoi itp bardzo fajny. Ja przerobiłem garaż na pokój z osobnym wejściem i łazienką. Jest teraz jako gościnny ale może wynajme w przyszłości. Ogrzewanie ok 6t węgra rocznie przy ogrzewaniu podłogowym i grzejnikach. Mieszkam 2 lata i i tak wychodzi! Jaka wentylacje pan zainstalowal? Ja jestem w trakcie budowy I mysle o wentylacji mechanicznej. Prosze o porady w realizacji . Dziekuje. yp1yp@hotmail.com Cytuj
Gość yaropolo@rogers.com Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2016 Czy ktos instalowal wentylacje do Afrodyta? Jesli tak to jaka, mechaniczna czy inne? W jakim stanie realizacji nalezy instalowac wentylacje aby nie popelnic bledow i bylo latwiej przed zakonczeniem budowy? Jakie sa koszty ogrzewania na groszek i na gaz? Prosze o porady kupna okien i zewnetrznych zaluzji tynkowych? Dziekuje. Jarek yp1yp@hotmail.com Cytuj
Gość damiano Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2016 Jestem szczesliwa włascicielka Afrodyty od 2008r. Jest to projekt naprawde praktyczny i bez wad. Nic nie przerabiajcie, tylko wysokosc + 1 pustak. Jesli ktos naprawade ma problemy z podjeciem decyzji niech pyta. Chetnie udziele odpowiedzi. Witam. Przymierzam się do kupna projektu i budowy domu czy mogę prosić o jakiś nr kontaktowy do pani lub emaila w celu uzyskania informacji na temat realnych kosztów budowy domu Cytuj
Gość damiano Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2016 Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys do stanu wykończonego. Bezpłatnie mogę udostępnić zestawienia kosztorysowe oraz szczegółowe rysunki - materiały te otrzyma Pan na podany adres mailowy. Pozdrawiam Witam. Proszę o zestawienie kosztorysowe oraz szczgółowe rysunki ponieważ jestem mocno zainteresowany kupnem państwa projektu. Podaje adres email: damian.211@vp.pl Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj
Gość damiano Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2016 Witam planujemy z mężem budowę tego domu tylko chętnie obejrzelibyśmy w realu czy jest tu ktoś ze świętokrzyskiego (okolice ostrowca św) kto już ma ten domek i pozwoli go obejrzeć?? pozdrawiam Witam. Także jestem z Ostrowca i jeśli ktoś posiada ten piękny dom w woj. świętokrzyskim proszę o kontakt na nr tel 793 660 185 lun emaila: damian.211@vp.pl Dziekuje i pozdrawiam. Damian Cytuj
Gość Monika Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2016 Czy ktoś może budował ten dom Afrodyta lub Ateny, Ja jestem w trakcie budowy Jestem w trakcie budowy.czy moze Pani zamawiala juz oknai drzwi? Moj email yp1yp@hotmail.com niestety jeszcze okna i drzwi przede mną Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2016 Witam. Proszę o zestawienie kosztorysowe oraz szczgółowe rysunki ponieważ jestem mocno zainteresowany kupnem państwa projektu. Podaje adres email: damian.211@vp.pl Dziekuje i pozdrawiam. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2016 Czy w rejonie Zachodniopomorskim(ok.Szczecina)jest jakas budowa tego projektu,lub juz stoi gotowy? januszmarciniak64@wp.pl Cytuj
Gość Beata Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2017 Pozdrawiam wszystkich budujących Afrodytę, jesteśmy z mężem w trakcie kupna projektu, czy ktoś z Państwa pokazałby na żywoten dom wybudowany lub w trakcie budowy i podzielił się swoim zdaniem. Idealny byłby taki z poddaszem ale nie Artemida. Mieszkamy w woj. małopolskim, a konkretnie Tarnów i możemy dojechać nawet 200 km, mój email bnosek@o2.pl. Z góry bardzo dziękuję Cytuj
Gość Magda Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2017 Dzień dobry. Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy ktoś już budował ten dom i ma realne koszty budowy? Mój mail: jot.ef@poczta.fm Cytuj
Gość Ewelina Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2017 Witam, również jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Proszę o więcej informacji na e-meila: ewelinastanczyk7@gmail.com Oczywiście jeżeli ktoś zechciałby pochwalić się swoim domkiem (projektu Afrodyta) będę bardzo wdzięczna, ponieważ myślę o innym zestawieniu kolorów bądź ewentualnych zmian w projekcie ? Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2017 Witam, również jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Proszę o więcej informacji na e-meila: ewelinastanczyk7@gmail.com Oczywiście jeżeli ktoś zechciałby pochwalić się swoim domkiem (projektu Afrodyta) będę bardzo wdzięczna, ponieważ myślę o innym zestawieniu kolorów bądź ewentualnych zmian w projekcie ? Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Edyta Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2017 Czy w rejonie Zachodniopomorskim(ok.Szczecina)jest jakas budowa tego projektu,lub juz stoi gotowy? januszmarciniak64@wp.pl Jest W miejscowości Obłotne koło Sulechowa Cytuj
Gość Katarzyna Zubek Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2017 Pozdrawiam wszystkich budujących Afrodytę, jesteśmy z mężem w trakcie kupna projektu, czy ktoś z Państwa pokazałby na żywoten dom wybudowany lub w trakcie budowy i podzielił się swoim zdaniem. Idealny byłby taki z poddaszem ale nie Artemida. Mieszkamy w woj. małopolskim, a konkretnie Tarnów i możemy dojechać nawet 200 km, mój email bnosek@o2.pl. Z góry bardzo dziękuję Cześć Afrodyciarze, mieszkam z rodziną w Urzejowicach pod Przeworskiem, budujemy Afrodytę lustro. Dziś mamy ją przykrytą bez okien. Zapraszamy w odwiedziny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi