Gość Grześ Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Mamy wybudowaną nie Afrodytę ale większą Artemide i jesteśmy bardzo zadowoleni mieszkamy w pomorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Mamy wybudowaną nie Afrodytę ale większą Artemide i jesteśmy bardzo zadowoleni mieszkamy w pomorskim. Witam, W takim razie zachęcam do przesłania zdjęć zrealizowanej Artemidy na nasz konkurs fotograficzny. Szczegóły znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FK I Macek Napisano 10 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2012 Sprzedam niewykorzystany projekt gotowy domu jednorodzinnego Afrodyta firmy dobre domy . Sprzedawana wersja jest WERSJA LUSTRZANĄ!!! Pow. domu 139 m2 + garaż 33m2 Szczegółowy opis na stronie https://www.dobredomy.pl/projekt/afrodyta Nabywcy przekażę wszystkie materiały razem z oryginalną fakturą. Tel. 600407673, email: fidolala@poczta.onet.pl Cena do ustalenia Załączona miniatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paula Napisano 15 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2012 Witam. pisze do Pana który wyudwał dom na podkarpaciu czy można by go było obejrzec i uzyskac od Pana jakies informacje na temat budowy?? witam! ja mam wybudowaną afrodytę na podkarpaciu koło dębicy,tzn. jestem w trakcie zakładania dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paulaa Napisano 15 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2012 ja mam wybudowana afrodyte na podkarpaciu jestem w trakcie zakładania dachowki,w razie pytan prosze pisac na e maila pgp89k2awecezar@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paulla Napisano 15 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2012 witam! ja mam wybudowaną afrodytę na podkarpaciu koło dębicy,tzn. jestem w trakcie zakładania dachówki. podaje e maila pgp89k2awecezar@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 witam ja tez mam afrodyte w wielkopolsce.jestem na etapie wykonczania środka ,dokładnie salonu. pokoje mam juz na gotowo.tylko brak pomysłu na łazienki...??proszę prześlijcie wasze pomysł na maila sylwuniagrzelak@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 witam ja tez mam afrodyte w wielkopolsce.jestem na etapie wykonczania środka ,dokładnie salonu. pokoje mam juz na gotowo.tylko brak pomysłu na łazienki...??proszę prześlijcie wasze pomysł na maila sylwuniagrzelak@wp.pl Witam, A ja zachęcam do umieszczenia zdjęć z Afrodyty na naszym forum. Jesteśmy ciekawi, jak wygląda kolejna odsłona Afrodyty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2012 Czy ktos buduje sie w zachoniopomorski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kasia Napisano 15 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2012 Witam czy ktoś buduje sie w zachodnio-pomorskim, bede wdzieczna za obejrzenie domu i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Witam ... Proszę o kontakt osobe która dodała ostatnie zdjęcia Afrodyty w których zamiast garażu jest oszklony pokój... bardzo proszę o maila "staanczyk@wp.pl". pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iza Napisano 3 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2012 chciałabym wiedzieć ile kosztuje dach w tym projekcie? tolka0106@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariola Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Witam jaki koszt wybudowania tego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciej Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Sprzedam niewykorzystany projekt gotowy domu jednorodzinnego Afrodyta firmy dobre domy . Sprzedawana wersja jest WERSJA LUSTRZANĄ!!! Pow. domu 139 m2 + garaż 33m2 Szczegółowy opis na stronie http://www.dobredomy...rojekt/afrodyta Nabywcy przekażę wszystkie materiały razem z oryginalną fakturą. Tel. 600407673, email: fidolala@poczta.onet.pl Cena do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Joanna Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 witam! mam pytanie do budujących Afrodytę czy ktoś zaadaptował tam poddasze, czy jest w ogóle taka możliwość czy jedynie można wybrać tą większą wersję czyli Artemidę? pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 witam! mam pytanie do budujących Afrodytę:)/>/>/>/> czy ktoś zaadaptował tam poddasze, czy jest w ogóle taka możliwość czy jedynie można wybrać tą większą wersję czyli Artemidę? pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź:)/>/>/>/> Witam serdecznie wszystkich wielbicieli "afrodyty", oczywiście mam na myśli projekt z pracowni dobre domy :)/>/>/>Moja odpowiedź nie dotyczy ściśle dyskusji, jednak mam nadzieję że wielu z was może zainteresować. Mam do sprzedania komplet okien do projektu afrodyta. Okna na renomowanym profilu schuco, w kolorze obustronnym złoty dąb, funkcjonalne okucia ROTO NT, generalnie jeżeli chodzi o stolarkę okienną wysoka półka jakościowa. Zainteresowanych proszę o kontakt 533-730-930 Tomek. Cena oczywiście okazyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlas II Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Witam sprzedam projekt domu Afrodyta.Projekt ten jest zwycięscą w konkursie Projekt Roku 2012 . http://wybierzprojektroku.pl/informacje/3-edycja-konkursu.html W związku z tym że zostałam zwycięzcą konkursu a projekt ten nie jest mi potrzebny wystawiam go na sprzedaż.Projekt moge wysłać pocztą lub do odbioru w Zamościu woj lubelskie,tel.504-528-274 do godziny 19.Cena do uzgodnienia. Sprzedaję wszystko co otrzymałam od pracowni Dobredomy z oryginalnymi czerwonymi pieczęciami co jest potrzebne do budowy domu czyli: 1.cztery egzemplarze projektu architektoniczno-budowlanego 2.jeden egzemplarz materiałów pomocniczych 3.Uprawnienia projektantów 4.zaświadczenia przynależności do izb. Materiały pomocnicze 1.zestawienie elementów konstrukcyjnych więźby dachowej 2.zestawienie stali zbrojeniowej 3.rysunki wykonawcze elementów żelbetowych 4.zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego 5.pakiet energetyczny 6.dodatki od producentów(tzw karty produktowe). faktura proforma na kwotę 1 zł za taką kwotę otrzymałam projekt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomasz Napisano 23 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2013 Ja zaczynam też na wiosnę w okolicy Chełma:-) Pana z okolic Chełma o ile odwiedza Pan to forum jeszcze prosze o kontakt na e-meil tomasz8887@wp.pl dziekuje :)/>/> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jerzy Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 chciałabym wiedzieć ile kosztuje dach w tym projekcie? tolka0106@wp.pl Koszt dachu wynosi 98.000 zł i nic mniej. Dachówka ceramiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jerzy Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 witam! mam pytanie do budujących Afrodytę:)/> czy ktoś zaadaptował tam poddasze, czy jest w ogóle taka możliwość czy jedynie można wybrać tą większą wersję czyli Artemidę? pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź:)/> Można zrobić fajne pomieszczenia na poddaszu. Wejście z garażu.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Witam, mam pytanie odnośnie kosztorysu Afrodyty. Wg. Państwa strony Afrodyta : "kosztorys w zakresie robót do stanu pod klucz (nie obejmuje instalacji wewnętrznych) 350000zł" natomiast np. Astra : Kosztorys w zakresie robót do stanu pod klucz (nie obejmuje instalacji wewnętrznych) 602000zł I tutaj pytanie do Państwa, czego wynika aż taka różnica w kosztach między tymi projektami skoro Astra jest ok 10 m3 większa ? (rozumiem, że dochodzą schody i pewnie strop) - ale czy podane ceny za Afrodytę są prawidłowe ? Interesuje mnie ten projekt ale obawiam się, że kosztorys nie odzwierciedla poniesionych kosztów wybudowania tego domu. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2013 Witam, mam pytanie odnośnie kosztorysu Afrodyty. Wg. Państwa strony Afrodyta : "kosztorys w zakresie robót do stanu pod klucz (nie obejmuje instalacji wewnętrznych) 350000zł" natomiast np. Astra : Kosztorys w zakresie robót do stanu pod klucz (nie obejmuje instalacji wewnętrznych) 602000zł I tutaj pytanie do Państwa, czego wynika aż taka różnica w kosztach między tymi projektami skoro Astra jest ok 10 m3 większa ? (rozumiem, że dochodzą schody i pewnie strop) - ale czy podane ceny za Afrodytę są prawidłowe ? Interesuje mnie ten projekt ale obawiam się, że kosztorys nie odzwierciedla poniesionych kosztów wybudowania tego domu. Pozdrawiam Mirek Witam Wykonaliśmy analizię kosztorysów do projektów Afrodyta i Astra i nasuwa się stwierdzenie, że podobna bryła budynków nie jest adekwatna do ich kosztu. Na cenę budynków mają wpływ zarówno zastosowane materiały jak i rozwiązania konstrukcyjne, np. w projekcie ASTRA zastosowano dodatkowo izolację wełną mineralną dachu między krokwiami wraz z odeskowaniem poddasza nieużytkowego, drewniane schody na poddasze, większą ilość stolarki, inną technologię wykonania ścian oraz trójwarstwową ścianę fundamentową. Ponad to ilość konstrukcji dachowej wg zestawienia w projekcie wynosi 19,38 m3 (dochodzi tu strop drewniany) a w zestawieniu budynku AFRODYTA tylko 9,23 m3. Proszę o podesłanie adresu mailowego - prześlę Panu zestawienia matriałowe oraz powierzchniowe dla obu projektów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomasz Napisano 16 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2013 witam, na dzien dzisiejszy jest ktoś w stanie rzetelnie zrobić kosztorys tego domu do stanu deweloperski, bede bardzo wdzieczny za bardzo cenna informacje dla mnie. i drugie pytanie czy mozna bez wiekszych przerobek zaadoptowac góre, nie chodzi mi o Artemide dziekuje i pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 ILE KOSZTUJE ogrzewanie roczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 ILE KOSZTUJE ogrzewanie roczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi