Gość Jakub Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2011 a w lodzi ktoś buduje afrodyte?? W Łodzi powstaje Afrodyta na Rokiciu od ul.Pabianickiej Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2012 Nawet fajny, ale przydał by się basen do Niego:D www.dom.gratka.pl...a3c3d015af50ae0,1 Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2012 dom jest fajny ale lepiej zlikwidowac łazienke przy sypialni i zrobic z tej malej lazienki garderobe i miec 1 duza lazienke ja tak mam w projekcie i zlikwidowac jedno okno w salonie te przy balkonie i miec sciane duzoa do zagospodarowania i jeszcze jedno okno odejdzie jak zlikwidujemy maloa lazienke i bedzie tam garderoba Cytuj
Gość Anita Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2012 Witam! Czy buduje ten dom ktoś z Państwa w Poznaniu i okolicach z chęcią obejrzałabym ten dom.Z mężem planujemy na wiosnę budowę i bardzo nam spodobał się ten projekt.Bardzo proszę o odpowiedź.Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2012 hmmm my sie zastanawiamy nad budowa... Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2012 Czy ktoś na slasku lub swietokrzyskim buduje Afrodytę Cytuj
Gość ewela Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2012 cudo ale ja poproszę wersje bez garażu Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2012 cudo ale ja poproszę wersje bez garażu Witam, Niestety nie mamy wersji projektu Afrodyta bez garażu. Istnieje możliwość wprowadzenia takiej zmiany w ramach adaptacji projektu. Z architektem adaptującym ustala Pani koszt oraz termin wprowadzenia zmian, a nasza pracownia dołączy do projektu bezpłatną zgodę na zmiany. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Aneta Cytuj
Gość zenek Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2012 Nawet fajny, ale przydał by się basen do Niego:D Cytuj
Gość marta Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2012 W Łodzi powstaje Afrodyta na Rokiciu od ul.Pabianickiej witam mam pytanie czy byłaby możliwość obejrzenia tego domku? Cytuj
Gość Justa Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2012 Witam, A dokładnie gdzie można obejrzeć Afrodytę na Białołęce czy w Serocku? Na Mazowszu znajdziesz nie jedna Afrodytę. Okolice Nowego Dworu, Serocka, w Warszawie na Białołęce. pzdr aromus@o2.pl Cytuj
Gość Justa Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2012 Witam ja zacząłem latem budowę. W chwili obecnej jestem na etapie stropu nie wiem, czy uda mi się nakryć przed zimą. Witam, Czy ta budowa jest gdzies w okolicy Warszawy? Mozna obejrzeć? Cytuj
Gość tery Napisano 4 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2012 My zaczynamy w maju budowę afrodyty ale chętnie bym obejrzała już wybudowaną.czy jest gdzieś na podkarpaciu lub w małopolsce? Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2012 straszny. Wieś tanczy i spiewa, w sam raz dla tych co żyją w sredniowieczu i lubią sobie roboty szukać - dach fatalny. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2012 straszny. Wieś tanczy i spiewa, w sam raz dla tych co żyją w sredniowieczu i lubią sobie roboty szukać - dach fatalny. Witam,Każdy inwestor ma swoje indywidualne oczekiwania i sądzę, że bez problemu znajdą Państwo w naszej ofercie odpowiedni dla siebie projekt. Pozdrawiam Cytuj
Gość paweł Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2012 Czy ktoś na podkarpaciu bądź w małopolsce budował dom Afrodytę lub wie gdzie można go zobaczyć? tak na podkarpaciu harasiuki. pozmieniałem trochę i wyszło super dach 35 stopni i dwa maksy podnioslem po stropie całkiem inny dom srodek też zmieniłem delikatnie i myślę że warte zobaczenia Cytuj
Gość waldi Napisano 25 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2012 Witam. A gdzie ten dom stawiasz?. Czy mozna go obejżeć? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczania zdjęć z realizacji projektu domu Afrodyta na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 27 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2012 Witam. czy może w okolicy Olsztyna na Warmii jest gdzieś wybudowana Afrodyta? Chętnie bym zerknął, zanim podejmę ostateczną decyzję Cytuj
Daniel Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Afrodyta na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: http://www.dobredomy...-edycja-ruszyla Pozdrawiam a może okolice Łomży, OStrołęki, Białegostoku, Ełku lub Suwałk?bo tam też się poruszam, a naprawdę wolałbym zobaczyć na żywo Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2012 Wybudowaliśmy Afrodytę pod Lublinem (lubelskie) więc w razie pytań - proszę o kontakt e-mail djb_lublin@tlen.pl Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 9 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2012 Witam, Niestety nie mamy wersji projektu Afrodyta bez garażu. Istnieje możliwość wprowadzenia takiej zmiany w ramach adaptacji projektu. Z architektem adaptującym ustala Pani koszt oraz termin wprowadzenia zmian, a nasza pracownia dołączy do projektu bezpłatną zgodę na zmiany. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Aneta Witam, dołączam się do sugestii, wersja bez garażu i biorę z miejsca:) Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2012 Witam, dołączam się do sugestii, wersja bez garażu i biorę z miejsca:) Witam, Przekażę sugestię projektantom, ale nic nie obiecuję . Jeśli zostaną podjęte jakiekolwiek decyzje o zmianach od razu umieszczę taką informację na naszym forum. Pozdrawiam Cytuj
Gość pati Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2012 Witam. pisze do Pana który wyudwał dom na podkarpaciu czy można by go było obejrzec i uzyskac od Pana jakies informacje na temat budowy?? Cytuj
Gość iwona Napisano 22 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2012 dzien dobry, czy buduje ktoś Afrodytę na pomorzu?. Jestesmy bardzo zainteresowani tym domkiem i chcielibysmy zobaczyc go na żywo. proszę o kontakt na iwonkape@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi