Redaktor Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2012 Projekt domu Rozalinda III Szczegółowy opis projektu domu Rozalinda III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/rozalindaIII Link do projektu: Projekt Rozalinda III Cytuj
Gość Karolina Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2018 Witam..Uprzejma prośba o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres karolciaka21@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2018 Witam..Uprzejma prośba o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres karolciaka21@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gwiazda Napisano 11 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2020 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres gwiazda.agnieszka15@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2020 W dniu 11.04.2020 o 21:12, Gość Gwiazda napisał: Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów na adres gwiazda.agnieszka15@wp.pl Dzień dobry, materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rav Napisano 21 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2020 Dzień dobry Chciałbym prosić o rysunki szczegòłowe i zestawienie materiałòw Mój e-mail: 19polishman89@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2020 14 godzin temu, Gość Rav napisał: Dzień dobry Chciałbym prosić o rysunki szczegòłowe i zestawienie materiałòw Mój e-mail: 19polishman89@gmail.com Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Łukasz Napisano 27 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2023 Dzień dobry, Chciałbym prosić o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów. Mój e-mail: suchecki.lukas@gmail.com pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2023 W dniu 27.09.2023 o 11:32, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry, Chciałbym prosić o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów. Mój e-mail: suchecki.lukas@gmail.com pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Cytuj
Gość Pytanie Napisano 21 Listopad 2023 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2023 Dzień dobry, Chciałbym prosić o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów. Mój e-mail: kamil223_223@o2.pl Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Listopad 2023 Zgłoszenie Napisano 23 Listopad 2023 W dniu 21.11.2023 o 17:06, Gość Pytanie napisał: Dzień dobry, Chciałbym prosić o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów. Mój e-mail: kamil223_223@o2.pl Dziękuję i Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 22 Maj Zgłoszenie Napisano 22 Maj Dzień dobry , jestem zainteresowany realizacją projektu Rozalinda III , poproszę rysunki i materiały do wyceny na adres : caries@poczta.fm Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Maj Zgłoszenie Napisano 23 Maj 23 godziny temu, Gość Krzysztof napisał: Dzień dobry , jestem zainteresowany realizacją projektu Rozalinda III , poproszę rysunki i materiały do wyceny na adres : caries@poczta.fm Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi