Gość Mario Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2014 Jeśli ktoś wybudował taki dom miedzy Łodzia a warszawą ,proszę o kontakt: 666 956 002 Cytuj
Gość Rawena 2 Napisano 26 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2015 RAWENA II dobre domy - forum, zdjęcia i opisy: http://rawena2dobredomy.blogspot.com/ zapraszam do dyskusji i zadawania pytań. Cytuj
Gość wuem Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2015 jestem zainteresowany tym projektem tylko zastanawiam się nad łazienką na dole. czy schody nachodzą na nią? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2015 Tak, górny bieg schodów jest usytuowany nad łazienką, ale nie utrudnia to korzystania z niej. Cytuj
Gość MH Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2015 Dzień Dobry, jestem mocno zainteresowany Projektem. Czy mógłbym prosić o udostępnienie szczegółowych rysunków na adres mailowy: mateusz.hyzy@gmail.com. Bardzo dziękuję z góry. Z pozdrowieniami MH Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2015 Dzień Dobry, jestem mocno zainteresowany Projektem. Czy mógłbym prosić o udostępnienie szczegółowych rysunków na adres mailowy: mateusz.hyzy@gmail.com. Bardzo dziękuję z góry. Z pozdrowieniami MH Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2016 Jestem już w trakcie budowy tego domu. I mam problem, w projekcie komin wentylacyjny w kuchni stoi na stropie. U mnie wykonawcy zrobili strop z terivy. Czy ten strop teraz nie jest za słaby na utrzymanie takiego komina? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2016 Jestem już w trakcie budowy tego domu. I mam problem, w projekcie komin wentylacyjny w kuchni stoi na stropie. U mnie wykonawcy zrobili strop z terivy. Czy ten strop teraz nie jest za słaby na utrzymanie takiego komina? witam Zapytanie proszę przekierować bezpośrednio do architektów na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość daniel Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2016 Witam, zaczynam budowe domu Rawena, czy moze mi ktos podac przyblizony koszt stanu surowego zamknietego, z gory dziekuje Cytuj
Gość Gość Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2016 Witam, czy jest możliwość wykonania wizualizacji w kolorze projektu ELSA II?? Ewentualne materiały prosiłbym na adres lukda@wp.pl Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2016 Witam, czy jest możliwość wykonania wizualizacji w kolorze projektu ELSA II?? Ewentualne materiały prosiłbym na adres lukda@wp.pl Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Witam Aktualnie ze względu na natłok pracy u naszego grafika nie mamy możliwości przygotowania innej wersji wizualizacji dla domu Rawena. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 8 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2017 Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów parteru i poddasza na email: ewelkaj22@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2017 Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów parteru i poddasza na email: ewelkaj22@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2017 Witam, Czy istnieje możliwość dodania piwnicy do tego projektu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpień 2017 Witam, Czy istnieje możliwość dodania piwnicy do tego projektu? Witam Piwnice można doprojektować na etapie adaptacji projektu, nie wymaga to dodatkowej zgody naszej zgody. Pozdrawiam Cytuj
Gość Izabela Napisano 7 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2017 Witam, Milena, Marlena, Rawena podobne macie projekty:) Przed chwilą napisałam w temacie Milena - ale jednak bardziej odpowiadałby mi większy projekt: Rawena z garażem jednostanowiskowym. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów na adres: izabela.olczyk@gmail.com Na jakiej wysokości jest ścianki kolankowej nad pomieszczeniami mieszkalnymi a jaka nad garażem? Cytuj
Gość Izabela Napisano 7 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2017 Przepraszam za zamieszanie chodzi o projekt Rawena (pojedynczy garaż)- wersja: lustro. olczyk.izabela@gmail.com (to poprawny mail) Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2017 Witam, Milena, Marlena, Rawena podobne macie projekty:) Przed chwilą napisałam w temacie Milena - ale jednak bardziej odpowiadałby mi większy projekt: Rawena z garażem jednostanowiskowym. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów na adres: izabela.olczyk@gmail.com Na jakiej wysokości jest ścianki kolankowej nad pomieszczeniami mieszkalnymi a jaka nad garażem? Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Izabela Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam W tym poscie podałam Państwu błędny mail, poprawny to: olczyk.izabela@gmail.com Rawena -lustro, garaż pojedynczy W tym poscie podałam Państwu błędny mail, poprawny to: olczyk.izabela@gmail.com Rawena -lustro, garaż pojedynczy Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 W tym poscie podałam Państwu błędny mail, poprawny to: olczyk.izabela@gmail.com Rawena -lustro, garaż pojedynczy W tym poscie podałam Państwu błędny mail, poprawny to: olczyk.izabela@gmail.com Rawena -lustro, garaż pojedynczy Witam Już wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 20 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2017 Witam, czy można prosić o wysłanie szczegółowych rzutów parteru i poddasza na adres aga11slota@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2017 Witam, czy można prosić o wysłanie szczegółowych rzutów parteru i poddasza na adres aga11slota@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławek Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2017 Witam serdecznie. Czy mógłbym prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów dotyczących domu Rawena z garażem jedno oraz dwustanowiskowym ? Byłbym bardzo wdzięczny. Mój adres to: kols@neostrada.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2017 Witam serdecznie. Czy mógłbym prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów dotyczących domu Rawena z garażem jedno oraz dwustanowiskowym ? Byłbym bardzo wdzięczny. Mój adres to: kols@neostrada.pl Witam serdecznie. Czy mógłbym prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów dotyczących domu Rawena z garażem jedno oraz dwustanowiskowym ? Byłbym bardzo wdzięczny. Mój adres to: kols@neostrada.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 25 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Grudzień 2017 Witam. Czy mogłabym prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów dotyczących domu Rawena na adres: aga23_02@wp.pl? Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi