Gość Radek Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2018 Witam jestem zainteresowany ofertą tylko zastanawia mnie realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest możliwość prosił bym o podzielenie się informacją. Mail radek.kornas7@o2.pl z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2018 2 godziny temu, Gość Radek napisał: Witam jestem zainteresowany ofertą tylko zastanawia mnie realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest możliwość prosił bym o podzielenie się informacją. Mail radek.kornas7@o2.pl z góry dziękuję Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kosztorys Napisano 12 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2019 Witam jestem zainteresowany ofertą tylko bardzo proszę o realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest możliwość prosił bym o podzielenie się informacją. Mail m_k23@interia.pl z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2019 10 godzin temu, Gość Kosztorys napisał: Witam jestem zainteresowany ofertą tylko bardzo proszę o realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest możliwość prosił bym o podzielenie się informacją. Mail m_k23@interia.pl z góry dziękuję Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 17 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2020 Witam interesowalby mnie koszt dachu i okien oraz jesli jest mozliwosc mniej wiecej ile pustakow i ile betonu Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2020 11 godzin temu, Gość Tomek napisał: Witam interesowalby mnie koszt dachu i okien oraz jesli jest mozliwosc mniej wiecej ile pustakow i ile betonu Dzień dobry, możemy udostępnić bezpłatnie zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mikeburaq Napisano 18 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2023 Witam jestem zainteresowany wybudowaniem iliady III tylko zastanawia mnie realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest taka możliwość to bardzo byśmy prosili o podzielenia się z nami tą informacją pozdrawiam mail: kantymir@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2023 19 godzin temu, Gość Mikeburaq napisał: Witam jestem zainteresowany wybudowaniem iliady III tylko zastanawia mnie realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest taka możliwość to bardzo byśmy prosili o podzielenia się z nami tą informacją pozdrawiam mail: kantymir@gmail.com Dziękujemy za kontakt z naszą pracownią. Szczegółowe informację prześlemy mailowo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi