redakcja Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2012 Projekt domu Iliada III Szczegółowy opis projektu domu Iliada III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/iliadaIII Link do projektu: Projekt Iliada III Cytuj
Gość Gosia Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2014 Projekt domu Iliada III Szczegółowy opis projektu domu Iliada III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/iliadaIII Link do projektu: Projekt Iliada III jestem zainteresowana czy ktoś w woj.wielkopolskim wybudował ten dom Cytuj
Gość Gosia Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2014 Jestem zainteresowana tym domem czy ktoś wybudował ten dom w woj.wielkopolskim Cytuj
Gość Gosia Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2014 Projekt domu Iliada III Szczegółowy opis projektu domu Iliada III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/iliadaIII Link do projektu: Projekt Iliada III gdzie można zobaczyć ten dom Cytuj
Gość Klaudia Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2016 Witam czy ktoś buduje w małopolskim?? Cytuj
Gość Marcin Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2016 Witam czy wybudowanie tego domu metodą gospodarczą jest realne za 132000?? Proszę o przesłanie szczegółów bo bardzo podoba mi sie ten projekt ale wg fachowców nie jest realne wybudować go za 132000. Emali klawan22@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2016 Witam czy wybudowanie tego domu metodą gospodarczą jest realne za 132000?? Proszę o przesłanie szczegółów bo bardzo podoba mi sie ten projekt ale wg fachowców nie jest realne wybudować go za 132000. Emali klawan22@interia.pl Witam Możemy przesłać szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe - pełne kosztorysy są odpłatne. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2016 Witam czy wybudowanie tego domu metodą gospodarczą jest realne za 132000?? Proszę o przesłanie szczegółów bo bardzo podoba mi sie ten projekt ale wg fachowców nie jest realne wybudować go za 132000. Emali klawan22@interia.pl Witam Możemy przesłać szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe - pełne kosztorysy są odpłatne. Pozdrawiam To proszę o przesłanie i dla porównania poproszę jeszcze zestawienie dla Gracja Mała Email klawan22@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2016 To proszę o przesłanie i dla porównania poproszę jeszcze zestawienie dla Gracja Mała Email klawan22@interia.pl Witam Materiały wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Klaudia Napisano 3 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2016 buduję w podkarpackim od lipca Proszę o kontakt klawan22@interia.pl bo jestesmy zainteresowani i jakby można było obejrzeć jak osiągnie Pan/Pani stan surowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość adam Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2016 jak wygląda ogrzewanie tego domu i czy można zrobić piec węglowy Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2016 jak wygląda ogrzewanie tego domu i czy można zrobić piec węglowy Witam We wszystkich naszych projektach przewidziane jest ogrzewanie gazowe. Jednak na etapie adaptacji projektu można dokonać zmiany sposobu ogrzewania budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 buduję w podkarpackim od lipca Proszę o kontakt klawan22@interia.pl bo jestesmy zainteresowani i jakby można było obejrzeć jak osiągnie Pan/Pani stan surowy. Pozdrawiam Witam jestem w 90% zainteresowany wybudowaniem iliady tylko zastanawia mnie realny kosztorys i pełna lista materiałów jeśli jest taka możliwość to bardzo bym prosił podzielenia się ze mną tą informacją pozdrawiammail: kamilgroty@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2017 Witam jestem w 90% zainteresowany wybudowaniem iliady tylko zastanawia mnie realny kosztorys i pełna lista materiałów jeśli jest taka możliwość to bardzo bym prosił podzielenia się ze mną tą informacją pozdrawiam mail: kamilgroty@gmail.com Witam Wszystkie dostępne materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość lukasz1986 Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2017 witam również prosiłbym o kosztorys i zestaw materiałow potrzebnych do budowy na adres wazocha1986@wp.pl z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2017 witam również prosiłbym o kosztorys i zestaw materiałow potrzebnych do budowy na adres wazocha1986@wp.pl z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2017 Witam proszę o przesłanie kosztorysu oraz listy materiałów na adres: anusia1989@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2017 Witam proszę o przesłanie kosztorysu oraz listy materiałów na adres: anusia1989@onet.pl Dzień dobry, kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Więcej informacji znajdzie Pani z zakładce "Sklep" oraz kontaktując się z Działem Sprzedaży (tel. 71 352 04 40). Prześlę Pani zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Betka Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2017 Witam jesteśmy zainteresowani wybudowaniem iliady III tylko zastanawia nas realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest taka możliwość to bardzo byśmy prosili o podzielenia się z nami tą informacją pozdrawiamy mail: b.betka@buziaczek.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2017 Witam jesteśmy zainteresowani wybudowaniem iliady III tylko zastanawia nas realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest taka możliwość to bardzo byśmy prosili o podzielenia się z nami tą informacją pozdrawiamy mail: b.betka@buziaczek.pl Witam. Dostępne materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gabriela Napisano 28 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2018 Witam jesteśmy zainteresowani wybudowaniem iliady III tylko zastanawia nas realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest taka możliwość to bardzo byśmy prosili o podzielenia się z nami tą informacją pozdrawiamy mail:gabinia4333@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Witam jesteśmy zainteresowani wybudowaniem iliady III tylko zastanawia nas realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest taka możliwość to bardzo byśmy prosili o podzielenia się z nami tą informacją pozdrawiamy mail:gabinia4333@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2018 Witam jesteśmy zainteresowani wybudowaniem iliady III tylko zastanawia nas realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest taka możliwość to bardzo byśmy prosili o podzielenia się z nami tą informacją pozdrawiamy mail:gabinia4333@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam witam, obecnie jesteśmy w trakcie budowy domu Iliada 3. obecnie - etap wykonczenia domu - Dom prezentuje sie pięknie - zrobiliśmy kilka zmian - zrezygnowalismy ze spizarki aby powiekszyc kuchnie , salon zwiekszony kosztem pokoju goscinnego , piec przeniesiony do garazu - w miejsce kotłowni spizarka. teraz widze mankamenty - których nie widziałam na etapie kupna projektu - najwiekszy to brak garderoby ...koszt budowy również nas przerósł - dach jest czterospadowy do tego z kazdej strony tzw kukułka ... co generuje dodatkowe koszty ... , okna w łukach niestandardowe itp wydalismy już 450tysiecy a do wprowadzki jeszcze troche przed nami Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2018 witam, obecnie jesteśmy w trakcie budowy domu Iliada 3. obecnie - etap wykonczenia domu - Dom prezentuje sie pięknie - zrobiliśmy kilka zmian - zrezygnowalismy ze spizarki aby powiekszyc kuchnie , salon zwiekszony kosztem pokoju goscinnego , piec przeniesiony do garazu - w miejsce kotłowni spizarka. teraz widze mankamenty - których nie widziałam na etapie kupna projektu - najwiekszy to brak garderoby ... koszt budowy również nas przerósł - dach jest czterospadowy do tego z kazdej strony tzw kukułka ... co generuje dodatkowe koszty ... , okna w łukach niestandardowe itp wydalismy już 450tysiecy a do wprowadzki jeszcze troche przed nami A można prosić o zdjęcia? Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi