Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 years later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam czy wybudowanie tego domu metodą gospodarczą jest realne za 132000?? Proszę o przesłanie szczegółów bo bardzo podoba mi sie ten projekt ale wg fachowców nie jest realne wybudować go za 132000. Emali klawan22@interia.pl

Napisano

Witam czy wybudowanie tego domu metodą gospodarczą jest realne za 132000?? Proszę o przesłanie szczegółów bo bardzo podoba mi sie ten projekt ale wg fachowców nie jest realne wybudować go za 132000. Emali klawan22@interia.pl

Witam

Możemy przesłać szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe - pełne kosztorysy są odpłatne.

Pozdrawiam

Napisano

Witam Możemy przesłać szczegółowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe - pełne kosztorysy są odpłatne.   Pozdrawiam

To proszę o przesłanie i dla porównania poproszę jeszcze zestawienie dla Gracja Mała Email klawan22@interia.pl

• 1 month later...
Gość Klaudia
Napisano

buduję w podkarpackim od lipca

Proszę o kontakt klawan22@interia.pl bo jestesmy zainteresowani i jakby można było obejrzeć jak osiągnie Pan/Pani stan surowy. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

jak wygląda ogrzewanie tego domu i czy można zrobić piec węglowy 

Witam

We wszystkich naszych projektach przewidziane jest ogrzewanie gazowe. Jednak na etapie adaptacji projektu można dokonać zmiany sposobu ogrzewania budynku.

Pozdrawiam

• 9 months later...
Napisano

buduję w podkarpackim od lipca
Proszę o kontakt klawan22@interia.pl bo jestesmy zainteresowani i jakby można było obejrzeć jak osiągnie Pan/Pani stan surowy. Pozdrawiam

Witam jestem w 90% zainteresowany wybudowaniem iliady tylko zastanawia mnie realny kosztorys i pełna lista materiałów jeśli jest taka możliwość to bardzo bym prosił podzielenia się ze mną tą informacją pozdrawiammail: kamilgroty@gmail.com

Napisano

Witam jestem w 90% zainteresowany wybudowaniem iliady tylko zastanawia mnie realny kosztorys i pełna lista materiałów jeśli jest taka możliwość to bardzo bym prosił podzielenia się ze mną tą informacją pozdrawiam mail: kamilgroty@gmail.com

Witam

Wszystkie dostępne materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość lukasz1986
Napisano

witam również prosiłbym o kosztorys i zestaw materiałow potrzebnych do budowy na adres wazocha1986@wp.pl z góry dziękuję

• 4 weeks later...
Napisano

Witam proszę o przesłanie kosztorysu oraz listy materiałów na adres: anusia1989@onet.pl

Dzień dobry,

kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne. Więcej informacji znajdzie Pani z zakładce "Sklep" oraz kontaktując się z Działem Sprzedaży (tel. 71 352 04 40). Prześlę Pani zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam!

Gość Betka
Napisano

Witam jesteśmy zainteresowani wybudowaniem iliady III tylko zastanawia nas realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest taka możliwość to bardzo byśmy prosili o podzielenia się z nami tą informacją pozdrawiamy mail: b.betka@buziaczek.pl

Napisano

Witam jesteśmy zainteresowani wybudowaniem iliady III tylko zastanawia nas realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest taka możliwość to bardzo byśmy prosili o podzielenia się z nami tą informacją pozdrawiamy mail: b.betka@buziaczek.pl

Witam. Dostępne materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

• 8 months later...
Gość Gabriela
Napisano

Witam jesteśmy zainteresowani wybudowaniem iliady III tylko zastanawia nas realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest taka

możliwość to bardzo byśmy prosili o podzielenia się z nami tą informacją pozdrawiamy mail:gabinia4333@wp.pl

Napisano

Witam jesteśmy zainteresowani wybudowaniem iliady III tylko zastanawia nas realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest taka możliwość to bardzo byśmy prosili o podzielenia się z nami tą informacją pozdrawiamy mail:gabinia4333@wp.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Ania
Napisano

Witam jesteśmy zainteresowani wybudowaniem iliady III tylko zastanawia nas realny kosztorys i pełna lista materiałów. Jeśli jest taka możliwość to bardzo byśmy prosili o podzielenia się z nami tą informacją pozdrawiamy mail:gabinia4333@wp.pl
Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

witam, obecnie jesteśmy w trakcie budowy domu Iliada 3. obecnie - etap wykonczenia domu - Dom prezentuje sie pięknie - zrobiliśmy kilka zmian - zrezygnowalismy ze spizarki aby powiekszyc kuchnie , salon zwiekszony kosztem pokoju goscinnego , piec przeniesiony do garazu - w miejsce kotłowni spizarka. teraz widze mankamenty - których nie widziałam na etapie kupna projektu - najwiekszy to brak garderoby ...koszt budowy również nas przerósł - dach jest czterospadowy do tego z kazdej strony tzw kukułka ... co generuje dodatkowe koszty ... , okna w łukach niestandardowe itp wydalismy już 450tysiecy a do wprowadzki jeszcze troche przed nami :(

Napisano

witam, obecnie jesteśmy w trakcie budowy domu Iliada 3. obecnie - etap wykonczenia domu - Dom prezentuje sie pięknie - zrobiliśmy kilka zmian - zrezygnowalismy ze spizarki aby powiekszyc kuchnie , salon zwiekszony kosztem pokoju goscinnego , piec przeniesiony do garazu - w miejsce kotłowni spizarka. teraz widze mankamenty - których nie widziałam na etapie kupna projektu - najwiekszy to brak garderoby ... koszt budowy również nas przerósł - dach jest czterospadowy do tego z kazdej strony tzw kukułka ... co generuje dodatkowe koszty ... , okna w łukach niestandardowe itp wydalismy już 450tysiecy a do wprowadzki jeszcze troche przed nami :(

A można prosić o zdjęcia?

Pozdrawiam