Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów domu oraz zestawienie materiałów na adres miroslawsolarz@interia.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Gość Michał J.
Napisano

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów z zaznaczeniem ścian konstrukcyjnych oraz zestawienia materiałów na adres mailowy michal.janota7@gmail.com

Pozdrawiam.

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów z zaznaczeniem ścian konstrukcyjnych oraz zestawienia materiałów na adres mailowy michal.janota7@gmail.com Pozdrawiam.

Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rzutów domu i zestawienie materialów projektu Realny 2 w lustrzanym odbiciu na adres pawel.piatkowski@o2.pl. Dziekuję i pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rzutów domu i zestawienie materialów projektu Realny 2 w lustrzanym odbiciu na adres:

michal.rejdych@gmail.com

Dziekuję

Gość Wojtek
Napisano

Witam, mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych kosztów budowy oraz rzutów domu na adres wyderkaw@interia.pl. Pozdrawiam

Napisano

Witam, mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych kosztów budowy oraz rzutów domu na adres wyderkaw@interia.pl. Pozdrawiam

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano

Dzien Dobry!

Czy moglbym prosic o szczegolowe koszty budowy i rzuty domu dla projektu Realny II w lustrzanym odbiciu na adres piotrek.tt@gmail.com. Rozumiem ze ten projekt przewiduje kociol na paliwo stałe? Dziękuje i pozdrawiam.

Napisano

Dzien Dobry! Czy moglbym prosic o szczegolowe koszty budowy i rzuty domu dla projektu Realny II w lustrzanym odbiciu na adres piotrek.tt@gmail.com. Rozumiem ze ten projekt przewiduje kociol na paliwo stałe? Dziękuje i pozdrawiam.

Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oraz uproszczony kosztorys.

Kosztorysy szczegółowe są płatne:

Kosztorys stanu surowego: 74 zł

Kosztorys stanu wykończonego: 305 zł

Można je zamówić za pośrednictwem strony internetowej:

https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/

lub za pośrednictwem

Działu Obsługi Klienta:

e-mail: biuro@dobredomy.pl

tel.: 071 35 20 440

We wszystkich projektach naszej pracowni przewidziane jest ogrzewanie gazowe. Przy zmianie sposobu ogrzewania należy dostosować pomieszczenie wraz z kominem do wytycznych podanych przez producenta wybranego kotła. W przypadku ogrzewania na paliwo stałe należy przewidzieć również miejsce składowania opału.

Pozdrawiam.

• 4 weeks later...
Gość Piotr
Napisano

Witam. Kupiłem u was projekt Realny II już parę miesięcy wstecz i do tej pory nie otrzymałem kosztorysu jego budowy co jest zapewnione. Proszę o przesłanie kosztorysu w jak najszybszym czasie na adres piotr.duda@vip.onet.pl

Napisano

Witam. Kupiłem u was projekt Realny II już parę miesięcy wstecz i do tej pory nie otrzymałem kosztorysu jego budowy co jest zapewnione. Proszę o przesłanie kosztorysu w jak najszybszym czasie na adres piotr.duda@vip.onet.pl

Witam

Proszę o kontakt telefoniczny z biurem w poniedziałek pod numerem telefonu 71 352 04 40 w celu wyjaśnienia tematu.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Robert
Napisano

Witam, mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych domu i zestawienie materiałów do stanu surowego na adres maverickgd@interia.pl Pozdrawiam.

Gość Robert
Napisano

Witam, mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych domu i zestawienie materiałów do stanu surowego na adres maverickgd@interia.pl Pozdrawiam.

Napisano

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

• 5 months later...
Napisano
Witam, mógłbym prosić o przesłanie zestawienie materiałów do stanu surowego na adres bartoszb07@gmail.com. Pozdrawiam
Napisano
W dniu 20.09.2018 o 13:07, Gość Bartosz napisał:

Witam, mógłbym prosić o przesłanie zestawienie materiałów do stanu surowego na adres bartoszb07@gmail.com. Pozdrawiam

Dzień dobry,
Oczywiście otrzyma Pan zestawienie materiałów na wskazany adres mailowy. Pozdrawiam!

Napisano
Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem, czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowego zwymiarowanego projektu, szczegółowych rysunków? oraz zestawiania materiałów do stanu surowego? Chciałbym w tym domu wykonać wykonać wentylacje mechaniczną z gruntowym wymiennikiem ciepła, czy mogę prosic o szczegółowy schemat? Można dokupić projekt własnej oczyszczalni biologicznej, prosił bym także o schemat. Zależy mi na szczegółowej dokumentacji ponieważ chcę sprawdzić czy aby na pewno wszystko będzie pasować. Proszę o przesłanie na email: tomasz.owczarek.tmb@gmail.com
Napisano
10 godzin temu, Gość Tomasz napisał:

Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem, czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowego zwymiarowanego projektu, szczegółowych rysunków? oraz zestawiania materiałów do stanu surowego? Chciałbym w tym domu wykonać wykonać wentylacje mechaniczną z gruntowym wymiennikiem ciepła, czy mogę prosic o szczegółowy schemat? Można dokupić projekt własnej oczyszczalni biologicznej, prosił bym także o schemat. Zależy mi na szczegółowej dokumentacji ponieważ chcę sprawdzić czy aby na pewno wszystko będzie pasować. Proszę o przesłanie na email: tomasz.owczarek.tmb@gmail.com

Dzień dobry,
W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe: rzuty, przekroje oraz zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. W każdym budynku z naszej oferty występuje wentylacja grawitacyjna. Można ją zmienić na etapie adaptacji projektu do działki. Współpracujemy z firmą Ventia, która za dodatkową odpłatą przygotuje projekt wentylacji mechanicznej z rekuperacją. Oczywiście może Pan się zgłosić z rysunkami szczegółowymi do dowolnego producenta, aby zostały zastosowane konkretne rozwiązania. Niestety nie dysponujemy projektem biologicznej oczyszczalni.
Pozdrawiam!

Gość Sebastian
Napisano

Jestem zainteresowany budową domu według projektu ale z małymi zmianami. Zamiast wentylacji grawitacyjnej,mechaniczna. Jak wygląda wtedy projekt, co z kominami wentylacyjnymi?

Proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji, zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty. rs.transport.man@gmail.com

Napisano
14 godzin temu, Gość Sebastian napisał:

Jestem zainteresowany budową domu według projektu ale z małymi zmianami. Zamiast wentylacji grawitacyjnej,mechaniczna. Jak wygląda wtedy projekt, co z kominami wentylacyjnymi?

Proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji, zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty. rs.transport.man@gmail.com

Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Projekt wentylacji mechanicznej może Pan otrzymać od nas za dodatkową opłatą. Architekt adaptujący dostosuje oryginalny projekt do w/w wentylacji. Pozdrawiam.