Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2017 Witam poproszę na bobsztyk@op.pl szkice domu, pokoi ... Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mirek Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2017 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów domu oraz zestawienie materiałów na adres miroslawsolarz@interia.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów domu oraz zestawienie materiałów na adres miroslawsolarz@interia.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Michał J. Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2017 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów z zaznaczeniem ścian konstrukcyjnych oraz zestawienia materiałów na adres mailowy michal.janota7@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2017 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów z zaznaczeniem ścian konstrukcyjnych oraz zestawienia materiałów na adres mailowy michal.janota7@gmail.com Pozdrawiam. Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rzutów domu i zestawienie materialów projektu Realny 2 w lustrzanym odbiciu na adres pawel.piatkowski@o2.pl. Dziekuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rzutów domu i zestawienie materialów projektu Realny 2 w lustrzanym odbiciu na adres pawel.piatkowski@o2.pl. Dziekuję i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Michał Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2017 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rzutów domu i zestawienie materialów projektu Realny 2 w lustrzanym odbiciu na adres: michal.rejdych@gmail.com Dziekuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2017 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rzutów domu i zestawienie materialów projektu Realny 2 w lustrzanym odbiciu na adres: michal.rejdych@gmail.com Dziekuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2017 Witam, mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych kosztów budowy oraz rzutów domu na adres wyderkaw@interia.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2017 Witam, mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych kosztów budowy oraz rzutów domu na adres wyderkaw@interia.pl. Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2018 Dzien Dobry! Czy moglbym prosic o szczegolowe koszty budowy i rzuty domu dla projektu Realny II w lustrzanym odbiciu na adres piotrek.tt@gmail.com. Rozumiem ze ten projekt przewiduje kociol na paliwo stałe? Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2018 Dzien Dobry! Czy moglbym prosic o szczegolowe koszty budowy i rzuty domu dla projektu Realny II w lustrzanym odbiciu na adres piotrek.tt@gmail.com. Rozumiem ze ten projekt przewiduje kociol na paliwo stałe? Dziękuje i pozdrawiam. Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oraz uproszczony kosztorys. Kosztorysy szczegółowe są płatne: Kosztorys stanu surowego: 74 zł Kosztorys stanu wykończonego: 305 zł Można je zamówić za pośrednictwem strony internetowej: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ lub za pośrednictwem Działu Obsługi Klienta: e-mail: biuro@dobredomy.pl tel.: 071 35 20 440 We wszystkich projektach naszej pracowni przewidziane jest ogrzewanie gazowe. Przy zmianie sposobu ogrzewania należy dostosować pomieszczenie wraz z kominem do wytycznych podanych przez producenta wybranego kotła. W przypadku ogrzewania na paliwo stałe należy przewidzieć również miejsce składowania opału. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Piotr Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2018 Witam. Kupiłem u was projekt Realny II już parę miesięcy wstecz i do tej pory nie otrzymałem kosztorysu jego budowy co jest zapewnione. Proszę o przesłanie kosztorysu w jak najszybszym czasie na adres piotr.duda@vip.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2018 Witam. Kupiłem u was projekt Realny II już parę miesięcy wstecz i do tej pory nie otrzymałem kosztorysu jego budowy co jest zapewnione. Proszę o przesłanie kosztorysu w jak najszybszym czasie na adres piotr.duda@vip.onet.pl Witam Proszę o kontakt telefoniczny z biurem w poniedziałek pod numerem telefonu 71 352 04 40 w celu wyjaśnienia tematu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 21 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2018 Witam, mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych domu i zestawienie materiałów do stanu surowego na adres maverickgd@interia.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2018 Witam, mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych domu i zestawienie materiałów do stanu surowego na adres maverickgd@interia.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2018 Witam, mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych domu i zestawienie materiałów do stanu surowego na adres maverickgd@interia.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2018 Witam, mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych domu i zestawienie materiałów do stanu surowego na adres maverickgd@interia.pl Pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Bartosz Napisano 20 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2018 Witam, mógłbym prosić o przesłanie zestawienie materiałów do stanu surowego na adres bartoszb07@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2018 W dniu 20.09.2018 o 13:07, Gość Bartosz napisał: Witam, mógłbym prosić o przesłanie zestawienie materiałów do stanu surowego na adres bartoszb07@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, Oczywiście otrzyma Pan zestawienie materiałów na wskazany adres mailowy. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Tomasz Napisano 24 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2018 Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem, czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowego zwymiarowanego projektu, szczegółowych rysunków? oraz zestawiania materiałów do stanu surowego? Chciałbym w tym domu wykonać wykonać wentylacje mechaniczną z gruntowym wymiennikiem ciepła, czy mogę prosic o szczegółowy schemat? Można dokupić projekt własnej oczyszczalni biologicznej, prosił bym także o schemat. Zależy mi na szczegółowej dokumentacji ponieważ chcę sprawdzić czy aby na pewno wszystko będzie pasować. Proszę o przesłanie na email: tomasz.owczarek.tmb@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2018 10 godzin temu, Gość Tomasz napisał: Witam, jestem bardzo zainteresowany tym projektem, czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowego zwymiarowanego projektu, szczegółowych rysunków? oraz zestawiania materiałów do stanu surowego? Chciałbym w tym domu wykonać wykonać wentylacje mechaniczną z gruntowym wymiennikiem ciepła, czy mogę prosic o szczegółowy schemat? Można dokupić projekt własnej oczyszczalni biologicznej, prosił bym także o schemat. Zależy mi na szczegółowej dokumentacji ponieważ chcę sprawdzić czy aby na pewno wszystko będzie pasować. Proszę o przesłanie na email: tomasz.owczarek.tmb@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe: rzuty, przekroje oraz zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. W każdym budynku z naszej oferty występuje wentylacja grawitacyjna. Można ją zmienić na etapie adaptacji projektu do działki. Współpracujemy z firmą Ventia, która za dodatkową odpłatą przygotuje projekt wentylacji mechanicznej z rekuperacją. Oczywiście może Pan się zgłosić z rysunkami szczegółowymi do dowolnego producenta, aby zostały zastosowane konkretne rozwiązania. Niestety nie dysponujemy projektem biologicznej oczyszczalni. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Sebastian Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2018 Jestem zainteresowany budową domu według projektu ale z małymi zmianami. Zamiast wentylacji grawitacyjnej,mechaniczna. Jak wygląda wtedy projekt, co z kominami wentylacyjnymi? Proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji, zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty. rs.transport.man@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2018 14 godzin temu, Gość Sebastian napisał: Jestem zainteresowany budową domu według projektu ale z małymi zmianami. Zamiast wentylacji grawitacyjnej,mechaniczna. Jak wygląda wtedy projekt, co z kominami wentylacyjnymi? Proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji, zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty. rs.transport.man@gmail.com Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Projekt wentylacji mechanicznej może Pan otrzymać od nas za dodatkową opłatą. Architekt adaptujący dostosuje oryginalny projekt do w/w wentylacji. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi