Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie, Proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń Mileny II z wymiarami oraz zestawienia materiałów i ogólnego kosztorysu na adres mailowy: piotrek87@op.pl. Dziękuję z góry.

• Odpowiedzi 291
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam serdecznie, Proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń Mileny II z wymiarami oraz zestawienia materiałów i ogólnego kosztorysu na adres mailowy: piotrek87@op.pl. Dziękuję z góry.

Dzień dobry,

przesyłam materiały pokazowe dla projektu na wskazany adres. Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

A może ktoś buduje Milenę II w województwie lubuskim, okolice Żar i Zielonej Góry. Byłabym wdzięczna za możliwość obejrzenia w rzeczywistości tego domku :)

podaje swojego e-maila: j.federowicz@op.pl

Gość Sebastian
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres sebasok999@gmail.com

Dziękuję!

Napisano

Witam, interesuje mnie projekt Milena II dlatego prosiłbym o rysunki szczegółowe: artur.kielce@o2.pl

• 4 weeks later...
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany projektem Milena II lustrzane odbicie. Czy mógłbym otrzymać rysunki szczegółowe na adres wronka33@wp.pl. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam,

proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Milena II na adres michal_l88@o2.pl

Dziękuję i pozdrawiam.

• 1 month later...
Napisano

witam!

jestem zainteresowany projektem Milena II proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres:

piotrrem01@interia.pl

• 1 month later...
Napisano

Witam. Ja również proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń Mileny II z wymiarami oraz zestawienia materiałów i ogólnego kosztorysu na adres mailowy: gosiaczek2509@wp.pl. Czy ktoś buduje ten domek w woj dolnośląskim lub lubuskim? Chętnie obejrzymy:) Pozdrawiam

Napisano

Witam. Ja również proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń Mileny II z wymiarami oraz zestawienia materiałów i ogólnego kosztorysu na adres mailowy: gosiaczek2509@wp.pl. Czy ktoś buduje ten domek w woj dolnośląskim lub lubuskim? Chętnie obejrzymy:) Pozdrawiam

Witam
Materiały prześlemy po świętach.

Pozdrawiam
Napisano

Witam. Również poproszę rzuty z wymiarami szczegółowymi na adres j.a.w.o.r.s.k.i@tlen.pl Pozdrawiam

Gość Dobre Domy
Napisano

Witam. Również poproszę rzuty z wymiarami szczegółowymi na adres danuta.bemke@wp.pl, bardzo piękny projekt.

Pozdrawiam

Gość Paweł
Napisano

Witam.

Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami szczegółowymi na adres pawelsztukowski@gmail.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Paweł

Napisano

Witam. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami szczegółowymi na adres marek.lasecki@gmail.com Pozdrawiam. Marek