Gość Piotr Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2016 Witam serdecznie, Proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń Mileny II z wymiarami oraz zestawienia materiałów i ogólnego kosztorysu na adres mailowy: piotrek87@op.pl. Dziękuję z góry. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2016 Witam serdecznie, Proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń Mileny II z wymiarami oraz zestawienia materiałów i ogólnego kosztorysu na adres mailowy: piotrek87@op.pl. Dziękuję z góry. Dzień dobry, przesyłam materiały pokazowe dla projektu na wskazany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Julita Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2016 A może ktoś buduje Milenę II w województwie lubuskim, okolice Żar i Zielonej Góry. Byłabym wdzięczna za możliwość obejrzenia w rzeczywistości tego domku podaje swojego e-maila: j.federowicz@op.pl Cytuj
Gość TF Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres robbod7@gmail.com projekt Milena II Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres robbod7@gmail.com projekt Milena II Dzień dobry, wyślemy w dniu dzisiejszym rysunki na wskazany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres sebasok999@gmail.com Dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres sebasok999@gmail.com Dziękuję! Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Napisano 2 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2016 Witam, interesuje mnie projekt Milena II dlatego prosiłbym o rysunki szczegółowe: artur.kielce@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2016 Witam, interesuje mnie projekt Milena II dlatego prosiłbym o rysunki szczegółowe: artur.kielce@o2.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Bozena Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2016 Witam prosze o rysunki szczególowe odbicia lustrzanego na adres bozenanaw@onet.eu Cytuj
Gość Tomek Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2016 Witam. Jestem zainteresowany projektem Milena II lustrzane odbicie. Czy mógłbym otrzymać rysunki szczegółowe na adres wronka33@wp.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2016 Witam. Jestem zainteresowany projektem Milena II lustrzane odbicie. Czy mógłbym otrzymać rysunki szczegółowe na adres wronka33@wp.pl. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Milena II na adres michal_l88@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Milena II na adres michal_l88@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość piotr Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2016 witam! jestem zainteresowany projektem Milena II proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: piotrrem01@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2016 witam! jestem zainteresowany projektem Milena II proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: piotrrem01@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gosia Napisano 26 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2016 Witam. Ja również proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń Mileny II z wymiarami oraz zestawienia materiałów i ogólnego kosztorysu na adres mailowy: gosiaczek2509@wp.pl. Czy ktoś buduje ten domek w woj dolnośląskim lub lubuskim? Chętnie obejrzymy:) Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2016 Witam. Ja również proszę o przesłanie rzutów pomieszczeń Mileny II z wymiarami oraz zestawienia materiałów i ogólnego kosztorysu na adres mailowy: gosiaczek2509@wp.pl. Czy ktoś buduje ten domek w woj dolnośląskim lub lubuskim? Chętnie obejrzymy:) Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy po świętach. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2016 Witam. Również poproszę rzuty z wymiarami szczegółowymi na adres j.a.w.o.r.s.k.i@tlen.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2016 Witam. Również poproszę rzuty z wymiarami szczegółowymi na adres j.a.w.o.r.s.k.i@tlen.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 1 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Styczeń 2017 Witam. Również poproszę rzuty z wymiarami szczegółowymi na adres danuta.bemke@wp.pl, bardzo piękny projekt. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 Witam. Również poproszę rzuty z wymiarami szczegółowymi na adres danuta.bemke@wp.pl, bardzo piękny projekt. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami szczegółowymi na adres pawelsztukowski@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Paweł Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami szczegółowymi na adres pawelsztukowski@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Paweł Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość ML Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami szczegółowymi na adres marek.lasecki@gmail.com Pozdrawiam. Marek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi