Gość Piotr Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2014 Witam. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych domu Milena II na adres: p.denkiewicz@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2014 2014-12-09 21:37 Witam. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych domu Milena II na adres pawelkr23@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam A Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2014 Witam. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych domu Milena II na adres: p.denkiewicz@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2014 Proszę o informację jaka jest wsokość ścian do skosów w pokojach i łazience na poddaszu i strychu. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2014 Proszę o informację jaka jest wsokość ścian do skosów w pokojach i łazience na poddaszu i strychu. Witam Ścianka kolankowa wysoka jest na 78cm w pokojach 2/4 i 2/5, na 134cm w pokoju 2/6 oraz łazience, na 51cm na strychu. Pozdrawiam Sprostowanie: Ścianka kolankowa wysoka jest na 78cm w garderobie przy pokoju 2/5 (pomieszczenie nad wykuszem), na 134cm w pokojach 2/3, 2/4 i 2/5 oraz łazience 2/2, na 51cm na strychu. Cytuj
Gość Jarek Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2014 Proszę o informację jaka jest wsokość ścian do skosów w pokojach i łazience na poddaszu i strychu. Witam Ścianka kolankowa wysoka jest na 78cm w pokojach 2/4 i 2/5, na 134cm w pokoju 2/6 oraz łazience, na 51cm na strychu. Pozdrawiam Witam,Na rysunkach domu Milena II (otrzymanych parę miesięcy temu od Państwa) mam inne oznaczenia pokojów, 2/6 to strych, 2/2 to łazienka, 2/5 duża sypialnia i małe sypialnie to 2/3 i 2/4. Patrząc na rysunki nie wydaje się możliwe aby wysokości ścianek kolankowych w pokojach 2/5 i 2/4 się różniły. Ściana zewnętrzna jest w jednej linii (jedynie kuchnia wyłamuje się z linii elewacji co wpływa na wysokość ścianki kolankowej w garderobie ulokowanej bezpośrednio nad nią) dach jest symetryczny wiec i wydaje się że wysokości powinny być równe. Proszę o sprawdzenie czy nie nastąpiła pomyłka. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2014 Witam, Na rysunkach domu Milena II (otrzymanych parę miesięcy temu od Państwa) mam inne oznaczenia pokojów, 2/6 to strych, 2/2 to łazienka, 2/5 duża sypialnia i małe sypialnie to 2/3 i 2/4. Patrząc na rysunki nie wydaje się możliwe aby wysokości ścianek kolankowych w pokojach 2/5 i 2/4 się różniły. Ściana zewnętrzna jest w jednej linii (jedynie kuchnia wyłamuje się z linii elewacji co wpływa na wysokość ścianki kolankowej w garderobie ulokowanej bezpośrednio nad nią) dach jest symetryczny wiec i wydaje się że wysokości powinny być równe. Proszę o sprawdzenie czy nie nastąpiła pomyłka. Już wyjaśniam i zwracam honor : Ścianka kolankowa wysoka jest na 78cm w garderobie przy pokoju 2/5 (pomieszczenie nad wykuszem), na 134cm w pokojach 2/3, 2/4 i 2/5 oraz łazience 2/2, na 51cm na strychu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2015 Witam, bardzo proszę o przesłanie na adres iwonamas86@gmail.com rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami projektu Milena II (prosiłabym również o fragment z garażem i strychem dla projektu Milena I - dla porównania), ewentualnie czy macie Państwo zaznaczone na projektach wysokości pomieszczeń na poddaszu, ścianki kolankowe są podane w komentarzu niemniej interesują mnie powierzchnie funkcjonalne pomieszczeń na poziomie piętra liczone od wysokości 1,90. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witam, bardzo proszę o przesłanie na adres iwonamas86@gmail.com rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami projektu Milena II (prosiłabym również o fragment z garażem i strychem dla projektu Milena I - dla porównania), ewentualnie czy macie Państwo zaznaczone na projektach wysokości pomieszczeń na poddaszu, ścianki kolankowe są podane w komentarzu niemniej interesują mnie powierzchnie funkcjonalne pomieszczeń na poziomie piętra liczone od wysokości 1,90. Dziękuję i pozdrawiam Witam, Rysunki zostałe przesane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2015 Witam my budujemy MILENE II. Mamy juz etap surowy zamknięty w woj. łódzkim. Małymi kroczkami i moze sie uda wprowadzić na wiosne 2016. A jak Wasze realizacje? Pozdrawiam Witam! Też kupilam Milenę II, z budową ruszamy dopiero na wiosnę 2015 roku. Wprowadzaliście jakies zmiany w projekcie? Pozdrawiam Witam w jakim rejonie województwa łódzkiego jest wybudowany domek i czy jest możliwość go zobaczyć my mamy zalaną płyte mury na wiosne pozdrawiam malgorzatagigla@wp.pl Cytuj
Gość Marta Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2015 Domek naprawdę fajny choć my wprowadziliśmy kilka zmian, najważniejsze to: schody ze spoczynkiem (nie 'zabiegowe'), wejścia do 2 pokoi na górze bez skosów, powiększenie wiatrołapu Zdjęcia z naszej budowy znajdują się na blogu http://www.martas81.mojabudowa.pl Pozdrawiam wszystkich budujących Mlenę II Cytuj
Gość Dominika Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2015 Witam, czy buduje ktoś MILENĘ II w województwie małopolskim? Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2015 Dzień dobry Jestem wstępnie zainteresowany tym projektem proszę o rysunki z dokładnymi wymiarami dziękuję scorpions26@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2015 Dzień dobry Jestem wstępnie zainteresowany tym projektem proszę o rysunki z dokładnymi wymiarami dziękuję scorpions26@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2015 My budujemy Milene w woj.kujawsko-pomorskim, stan surowy zamknięty, instalacja elektryczna, zaczeliśmy tynki - wszystko własnymi siłami- bardzo powoli, ale do przodu.Pozdrawiam wszystkich budujących Martyna Witaj Martyna czy mozna wiedzieć gdzie w kuj-pom budujesz Milenę II? tez jestesm z kuj-pom i zastanawiam się nad tym projektem. Chciałabym zapytać o kilka info. Ania Cytuj
Gość Mat Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2015 Witam poprosze o egzemplarz pogladowy planu domu Milena 2 dziekuje i pozdrawiam. moj adres m.set.m@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2015 Witam poprosze o egzemplarz pogladowy planu domu Milena 2 dziekuje i pozdrawiam. moj adres m.set.m@interia.pl Witam W dniu dzisiejszym prześlę Panu poglądowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe dla domu Milena II na podany adres mailowy. Nie posiadamy czegoś takiego jak pokazowy egzemplarz projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość tomek Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 proszę o przesłanie rysunków z pełnymi wymiarami pomieszczeń tego projektu na adres tomaszglinka@interia.pl Cytuj
Gość Wojciech Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 My budujemy Milene w woj.kujawsko-pomorskim, stan surowy zamknięty, instalacja elektryczna, zaczeliśmy tynki - wszystko własnymi siłami- bardzo powoli, ale do przodu.Pozdrawiam wszystkich budujących Martyna Witaj Martyna czy mozna wiedzieć gdzie w kuj-pom budujesz Milenę II? tez jestesm z kuj-pom i zastanawiam się nad tym projektem. Chciałabym zapytać o kilka info. Ania WitamPani Martyno możemy wymienić się informacjami na temat budowy. Ja z Żoną również budujemy ten dom i również w województwie kuj- pom (chętnie byśmy obejrzeli domek w realu)Proszę o kontakt wojtas-222@wp.pl Cytuj
Gość Wojciech Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 My budujemy Milene w woj.kujawsko-pomorskim, stan surowy zamknięty, instalacja elektryczna, zaczeliśmy tynki - wszystko własnymi siłami- bardzo powoli, ale do przodu.Pozdrawiam wszystkich budujących Martyna Witaj Martyna czy mozna wiedzieć gdzie w kuj-pom budujesz Milenę II? tez jestesm z kuj-pom i zastanawiam się nad tym projektem. Chciałabym zapytać o kilka info. Ania WitamPani Martyno możemy wymienić się informacjami na temat budowy. Ja z Żoną również budujemy ten dom i również w województwie kuj- pom (chętnie byśmy obejrzeli domek w realu)Proszę o kontakt wojtas-222@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 proszę o przesłanie rysunków z pełnymi wymiarami pomieszczeń tego projektu na adres tomaszglinka@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2015 Proszę o przysłanie rysunków z pełnymi wymiarami pomieszczeń oraz zestawienia kosztorysowego Mileny II. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu w wersji bliźniaczej. Proszę o informację o cenie. Mój adres aga-tex@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2015 Proszę o przysłanie rysunków z pełnymi wymiarami pomieszczeń oraz zestawienia kosztorysowego Mileny II. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu w wersji bliźniaczej. Proszę o informację o cenie. Mój adres aga-tex@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu milena II. Proszę o przesłanie na maila kosztorysu oraz info po jakim czasie projekt zostanie dostarczony do mnie. pawelwozniak31@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2015 Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu milena II. Proszę o przesłanie na maila kosztorysu oraz info po jakim czasie projekt zostanie dostarczony do mnie. pawelwozniak31@wp.pl Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi