Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych domu Milena II na adres: p.denkiewicz@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam

• Odpowiedzi 291
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

2014-12-09 21:37 Witam. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych domu Milena II na adres pawelkr23@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam A

Witam

Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam

Napisano

Proszę o informację jaka jest wsokość ścian do skosów w pokojach i łazience na poddaszu i strychu.

Napisano

Proszę o informację jaka jest wsokość ścian do skosów w pokojach i łazience na poddaszu i strychu.

Witam

Ścianka kolankowa wysoka jest na 78cm w pokojach 2/4 i 2/5, na 134cm w pokoju 2/6 oraz łazience, na 51cm na strychu.

Pozdrawiam

Sprostowanie:

Ścianka kolankowa wysoka jest na 78cm w garderobie przy pokoju 2/5 (pomieszczenie nad wykuszem), na 134cm w pokojach 2/3, 2/4 i 2/5  oraz łazience 2/2, na 51cm na strychu.   

Napisano

Witam Ścianka kolankowa wysoka jest na 78cm w pokojach 2/4 i 2/5, na 134cm w pokoju 2/6 oraz łazience, na 51cm na strychu.   Pozdrawiam

Witam,Na rysunkach domu Milena II (otrzymanych parę miesięcy temu od Państwa) mam inne oznaczenia pokojów, 2/6 to strych, 2/2 to łazienka, 2/5 duża sypialnia i małe sypialnie to 2/3 i 2/4. Patrząc na rysunki nie wydaje się możliwe aby wysokości ścianek kolankowych w pokojach 2/5 i 2/4 się różniły. Ściana zewnętrzna jest w jednej linii (jedynie kuchnia wyłamuje się z linii elewacji co wpływa na wysokość ścianki kolankowej w garderobie ulokowanej bezpośrednio nad nią) dach jest symetryczny wiec i wydaje się że wysokości powinny być równe. Proszę o sprawdzenie czy nie nastąpiła pomyłka.

Napisano

Witam, Na rysunkach domu Milena II (otrzymanych parę miesięcy temu od Państwa) mam inne oznaczenia pokojów, 2/6 to strych, 2/2 to łazienka, 2/5 duża sypialnia i małe sypialnie to 2/3 i 2/4. Patrząc na rysunki nie wydaje się możliwe aby wysokości ścianek kolankowych w pokojach 2/5 i 2/4 się różniły. Ściana zewnętrzna jest w jednej linii (jedynie kuchnia wyłamuje się z linii elewacji co wpływa na wysokość ścianki kolankowej w garderobie ulokowanej bezpośrednio nad nią) dach jest symetryczny wiec i wydaje się że wysokości powinny być równe. Proszę o sprawdzenie czy nie nastąpiła pomyłka.

Już wyjaśniam i zwracam honor :):

Ścianka kolankowa wysoka jest na 78cm w garderobie przy pokoju 2/5 (pomieszczenie nad wykuszem), na 134cm w pokojach 2/3, 2/4 i 2/5  oraz łazience 2/2, na 51cm na strychu.   

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

bardzo proszę o przesłanie na adres iwonamas86@gmail.com rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami projektu Milena II (prosiłabym również o fragment z garażem i strychem dla projektu Milena I - dla porównania), ewentualnie czy macie Państwo zaznaczone na projektach wysokości pomieszczeń na poddaszu, ścianki kolankowe są podane w komentarzu niemniej interesują mnie powierzchnie funkcjonalne pomieszczeń na poziomie piętra liczone od wysokości 1,90.

Dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Witam, bardzo proszę o przesłanie na adres iwonamas86@gmail.com rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami projektu Milena II (prosiłabym również o fragment z garażem i strychem dla projektu Milena I - dla porównania), ewentualnie czy macie Państwo zaznaczone na projektach wysokości pomieszczeń na poddaszu, ścianki kolankowe są podane w komentarzu niemniej interesują mnie powierzchnie funkcjonalne pomieszczeń na poziomie piętra liczone od wysokości 1,90. Dziękuję i pozdrawiam

Witam,

Rysunki zostałe przesane na podany adres.

Pozdrawiam

Gość Małgorzata
Napisano

Witam my budujemy MILENE II. Mamy juz etap surowy zamknięty w woj. łódzkim. Małymi kroczkami i moze sie uda wprowadzić na wiosne 2016. A jak Wasze realizacje? Pozdrawiam  Witam! Też kupilam Milenę II, z budową ruszamy dopiero na wiosnę 2015 roku. Wprowadzaliście jakies zmiany w projekcie? Pozdrawiam

Witam w jakim rejonie województwa łódzkiego jest wybudowany domek i czy jest możliwość go zobaczyć my mamy zalaną płyte mury  na wiosne pozdrawiam malgorzatagigla@wp.pl

Napisano

Domek naprawdę fajny choć my wprowadziliśmy kilka zmian, najważniejsze to: schody ze spoczynkiem (nie 'zabiegowe'), wejścia do 2 pokoi na górze bez skosów, powiększenie wiatrołapu

Zdjęcia z naszej budowy znajdują się na blogu http://www.martas81.mojabudowa.pl

Pozdrawiam wszystkich budujących Mlenę II :)

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry Jestem wstępnie zainteresowany tym projektem proszę o rysunki z dokładnymi wymiarami dziękuję scorpions26@wp.pl

Napisano

My budujemy Milene w woj.kujawsko-pomorskim, stan surowy zamknięty, instalacja elektryczna, zaczeliśmy tynki - wszystko własnymi siłami- bardzo powoli, ale do przodu.Pozdrawiam wszystkich budujących

Martyna

Witaj Martyna czy mozna wiedzieć gdzie w kuj-pom budujesz Milenę II? tez jestesm z kuj-pom i zastanawiam się nad tym projektem. Chciałabym zapytać o kilka info.

Ania

Napisano

Witam poprosze o egzemplarz pogladowy planu domu Milena 2 dziekuje i pozdrawiam.  moj adres  m.set.m@interia.pl

Napisano

Witam poprosze o egzemplarz pogladowy planu domu Milena 2 dziekuje i pozdrawiam.  moj adres  m.set.m@interia.pl

Witam

W dniu dzisiejszym prześlę Panu poglądowe rysunki oraz zestawienia kosztorysowe dla domu Milena II na podany adres mailowy. Nie posiadamy czegoś takiego jak pokazowy egzemplarz projektu.

Pozdrawiam

Napisano

proszę o przesłanie rysunków z pełnymi wymiarami pomieszczeń tego projektu na adres tomaszglinka@interia.pl

Gość Wojciech
Napisano

My budujemy Milene w woj.kujawsko-pomorskim, stan surowy zamknięty, instalacja elektryczna, zaczeliśmy tynki - wszystko własnymi siłami- bardzo powoli, ale do przodu.Pozdrawiam wszystkich budujących Martyna
Witaj Martyna czy mozna wiedzieć gdzie w kuj-pom budujesz Milenę II? tez jestesm z kuj-pom i zastanawiam się nad tym projektem. Chciałabym zapytać o kilka info. Ania

WitamPani Martyno możemy wymienić się informacjami na temat budowy. Ja z Żoną również budujemy ten dom i również w województwie kuj- pom (chętnie byśmy obejrzeli domek w realu)Proszę o kontakt wojtas-222@wp.pl

Gość Wojciech
Napisano

My budujemy Milene w woj.kujawsko-pomorskim, stan surowy zamknięty, instalacja elektryczna, zaczeliśmy tynki - wszystko własnymi siłami- bardzo powoli, ale do przodu.Pozdrawiam wszystkich budujących Martyna
Witaj Martyna czy mozna wiedzieć gdzie w kuj-pom budujesz Milenę II? tez jestesm z kuj-pom i zastanawiam się nad tym projektem. Chciałabym zapytać o kilka info. Ania

WitamPani Martyno możemy wymienić się informacjami na temat budowy. Ja z Żoną również budujemy ten dom i również w województwie kuj- pom (chętnie byśmy obejrzeli domek w realu)Proszę o kontakt wojtas-222@wp.pl

• 2 weeks later...
Gość Gość
Napisano

Proszę o przysłanie rysunków z pełnymi wymiarami pomieszczeń oraz zestawienia kosztorysowego Mileny II. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu w wersji bliźniaczej. Proszę o informację o cenie. Mój adres aga-tex@wp.pl

Pozdrawiam

Napisano

Proszę o przysłanie rysunków z pełnymi wymiarami pomieszczeń oraz zestawienia kosztorysowego Mileny II. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu w wersji bliźniaczej. Proszę o informację o cenie. Mój adres aga-tex@wp.pl Pozdrawiam

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Paweł
Napisano

Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu milena II. Proszę o przesłanie na maila kosztorysu oraz info po jakim czasie projekt zostanie dostarczony do mnie. pawelwozniak31@wp.pl

Napisano

Witam, Jestem zainteresowany zakupem projektu milena II. Proszę o przesłanie na maila kosztorysu oraz info po jakim czasie projekt zostanie dostarczony do mnie. pawelwozniak31@wp.pl

Witam
Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w poniedziałek.

Pozdrawiam