Dobre Domy Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2019 2 godziny temu, Gość Mateusz napisał: Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu Milena II proszę o zestawienie kosztów budowy i materiału na adres mateusz.kramer@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jolanta Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2019 Dzień Dobry. Mogłabym prosić o przesłanie darmowych materiałów tego projektu na adres golda81@o2.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2019 4 godziny temu, Gość Jolanta napisał: Dzień Dobry. Mogłabym prosić o przesłanie darmowych materiałów tego projektu na adres golda81@o2.pl. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ola Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2019 Dzień dobry, Czy mógłabym prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów tego projektu na adres olamisia@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2019 53 minuty temu, Gość Ola napisał: Dzień dobry, Czy mógłabym prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów tego projektu na adres olamisia@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2019 Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekroju budynku na maila: przybek.agnieszka@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2019 2 minuty temu, Gość Agnieszka napisał: Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekroju budynku na maila: przybek.agnieszka@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mariusz Piszko Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2019 Dzień dobry. Proszę uprzejmie o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu "Milena II", na adres MariuszPiszko@gmail.com. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwiec 2019 16 minut temu, Gość Mariusz Piszko napisał: Dzień dobry. Proszę uprzejmie o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu "Milena II", na adres MariuszPiszko@gmail.com. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Magda Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2019 Dzień dobry. Proszę uprzejmie o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu "Milena II", na adres ma.majewska@outlook.com. z gory dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2019 11 godzin temu, Gość Magda napisał: Dzień dobry. Proszę uprzejmie o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu "Milena II", na adres ma.majewska@outlook.com. z gory dziekuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Daw Napisano 6 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2020 Dzień dobry, Czy mogę poprosił również o przesłanie materiałów na adres e-mail: daweorn(at)gmail.com Z góry dziekuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2020 1 godzinę temu, Gość Daw napisał: Dzień dobry, Czy mogę poprosił również o przesłanie materiałów na adres e-mail: daweorn(at)gmail.com Z góry dziekuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2020 Dzień dobry! Czy mogę prosić o przesłanie dostępnych materiałów na rafalstencel@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2020 6 godzin temu, Gość Rafał napisał: Dzień dobry! Czy mogę prosić o przesłanie dostępnych materiałów na rafalstencel@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daria Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2021 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie materiałów oraz kosztów jakie Państwo ponieśli przy budowie? na adres daria.maria5@wp.pl Z góry dziękuje Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Milena lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/823890904935852 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi