Gość sylvia Napisano 17 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2018 Witam,czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków rzutów z wymiarami pomieszczeń, zestawienie materiałów i aktualny kosztorys na adres dj91@poczta.fm? Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam witam również chciałabym prosić o to co przedmówca , wszystkie dokładniejsze informacje i rysunki jakie są mozliwe ponieważ jestem zainteresowana projektem. sylwia.gryczewska@vp.pl pozdrawiamm Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2018 witam również chciałabym prosić o to co przedmówca , wszystkie dokładniejsze informacje i rysunki jakie są mozliwe ponieważ jestem zainteresowana projektem. sylwia.gryczewska@vp.pl pozdrawiamm Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość sylvia Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2018 witam również chciałabym prosić o to co przedmówca , wszystkie dokładniejsze informacje i rysunki jakie są mozliwe ponieważ jestem zainteresowana projektem. sylwia.gryczewska@vp.pl pozdrawiamm Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dziękuje czekam Cytuj
Gość sylvia Napisano 21 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2018 witam również chciałabym prosić o to co przedmówca , wszystkie dokładniejsze informacje i rysunki jakie są mozliwe ponieważ jestem zainteresowana projektem. sylwia.gryczewska@vp.pl pozdrawiamm Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dziękuje czekam Nic nie dostałam a czekam od kilku dni... już sie raczej nie doczekam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2018 Nic nie dostałam a czekam od kilku dni... już sie raczej nie doczekam Witam, staramy się na wszystkie wiadomości odpisywać na bieżąco. Jeśli nie otrzymała Pani materiałów, możliwe, że wystąpił błąd. Prosimy o wiadomość na adres info@dobredomy.pl z prośbą o materiały, abyśmy mogli przesłać je Pani w odpowiedzi. Wówczas wiadomość z pewnością dotrze. Pozdrawiamy Cytuj
Gość Bagsik Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2018 Witam czy ktoś buduje Milena II w woj.małopolskim, okolice Tarnowa? Cytuj
Gość Aneta Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2018 Witam czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych materiałów (kosztorys, zestawienie materiałów) dotyczących projektu Milena II na adres aneta561@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2018 3 godziny temu, Gość Aneta napisał: Witam czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych materiałów (kosztorys, zestawienie materiałów) dotyczących projektu Milena II na adres aneta561@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
pciesla Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2018 Witam, Planuje zakup projektu Milena II, chciałbym jednak zbudować dom z innych materiałów niż założone. Czy jest możliwość przesłania szczegółowych wymiarów i przekrojów ścian aby można było wyliczyć koszt budowy z innych materiałów ? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2018 47 minut temu, pciesla napisał: Witam, Planuje zakup projektu Milena II, chciałbym jednak zbudować dom z innych materiałów niż założone. Czy jest możliwość przesłania szczegółowych wymiarów i przekrojów ścian aby można było wyliczyć koszt budowy z innych materiałów ? Pozdrawiam Dzień dobry, Oczywiście jest taka możliwość, proszę wysłać maila na info@dobredomy.pl z prośbą o rysunki, bądź podać adres mailowy tutaj, aby móc przesłać materiały. Pozdrawiam. Cytuj
pciesla Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2018 30 minut temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, Oczywiście jest taka możliwość, proszę wysłać maila na info@dobredomy.pl z prośbą o rysunki, bądź podać adres mailowy tutaj, aby móc przesłać materiały. Pozdrawiam. p.ciesla93@gmail.com Świetnie, dziękuję bardzo i czekam z niecierpliwością na materiały. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2018 10 minut temu, pciesla napisał: p.ciesla93@gmail.com Świetnie, dziękuję bardzo i czekam z niecierpliwością na materiały. Dzień dobry, Potrzebne materiały zostaną wysłane na początku przyszłego tygodnia. Pozdrawiam Cytuj
Gość tomek Napisano 14 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2018 witam ile metrówtynku wewnetrznych ma projekt milena lustro .dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2018 14 godzin temu, Gość tomek napisał: witam ile metrówtynku wewnetrznych ma projekt milena lustro .dziekuje i pozdrawiam Dzień dobry, Proszę o podanie adresu e-mail, na który prześlemy informacje dotyczące potrzebnych materiałów. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lina Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2019 W dniu 17.06.2018 o 20:11, Gość sylvia napisał: witam również chciałabym prosić o to co przedmówca , wszystkie dokładniejsze informacje i rysunki jakie są mozliwe ponieważ jestem zainteresowana projektem. majbartek84@o2.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2019 17 godzin temu, Gość Lina napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ada Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2019 Witam czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych materiałów (kosztorys, zestawienie materiałów) dotyczących projektu Milena 2 na adres ada260382@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2019 1 godzinę temu, Gość Ada napisał: Witam czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych materiałów (kosztorys, zestawienie materiałów) dotyczących projektu Milena 2 na adres ada260382@wp.pl Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Przemek Napisano 10 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2019 Witam Czy mogę prosić o wysłanie wszystkich darmowych materiałów na adres cisu0@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2019 2 godziny temu, Gość Przemek napisał: Witam Czy mogę prosić o wysłanie wszystkich darmowych materiałów na adres cisu0@op.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Robert Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2019 Czy mógłbym prosić o przesłanie dostępnych materiałów tego projektu na adres darkee@o2.pl ? Projekt jest bardzo ciekawy. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2019 10 godzin temu, Gość Robert napisał: Czy mógłbym prosić o przesłanie dostępnych materiałów tego projektu na adres darkee@o2.pl ? Projekt jest bardzo ciekawy. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Luka Napisano 9 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2019 Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów tego projektu na adres czerta96@wp.pl. Projekt mnie zaciekawił Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2019 8 godzin temu, Gość Luka napisał: Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów tego projektu na adres czerta96@wp.pl. Projekt mnie zaciekawił Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2019 Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu Milena II proszę o zestawienie kosztów budowy i materiału na adres mateusz.kramer@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi