Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków rzutów z wymiarami pomieszczeń, zestawienie materiałów i aktualny kosztorys na adres dj91@poczta.fm? Dziękuję i pozdrawiam
Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

witam również chciałabym prosić o to co przedmówca , wszystkie dokładniejsze informacje i rysunki jakie są mozliwe ponieważ jestem zainteresowana projektem. sylwia.gryczewska@vp.pl pozdrawiamm

• Odpowiedzi 291
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam również chciałabym prosić o to co przedmówca , wszystkie dokładniejsze informacje i rysunki jakie są mozliwe ponieważ jestem zainteresowana projektem. sylwia.gryczewska@vp.pl pozdrawiamm

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Dziękuje czekam

Napisano

Dziękuje czekam

Nic nie dostałam a czekam od kilku dni... już sie raczej nie doczekam

Napisano

Nic nie dostałam a czekam od kilku dni... już sie raczej nie doczekam

Witam,

staramy się na wszystkie wiadomości odpisywać na bieżąco. Jeśli nie otrzymała Pani materiałów, możliwe, że wystąpił błąd. Prosimy o wiadomość na adres info@dobredomy.pl z prośbą o materiały, abyśmy mogli przesłać je Pani w odpowiedzi. Wówczas wiadomość z pewnością dotrze.

Pozdrawiamy

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych materiałów (kosztorys, zestawienie materiałów) dotyczących projektu Milena II na adres aneta561@op.pl 

Dziękuję i pozdrawiam :)

Napisano
3 godziny temu, Gość Aneta napisał:

Witam czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych materiałów (kosztorys, zestawienie materiałów) dotyczących projektu Milena II na adres aneta561@op.pl 

Dziękuję i pozdrawiam :)

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 1 month later...
Napisano

Witam,

Planuje zakup projektu Milena II, chciałbym jednak zbudować dom z innych materiałów niż założone. Czy jest możliwość przesłania szczegółowych wymiarów i przekrojów ścian aby można było wyliczyć koszt budowy z innych materiałów ?

Pozdrawiam

Napisano
47 minut temu, pciesla napisał:

Witam,

Planuje zakup projektu Milena II, chciałbym jednak zbudować dom z innych materiałów niż założone. Czy jest możliwość przesłania szczegółowych wymiarów i przekrojów ścian aby można było wyliczyć koszt budowy z innych materiałów ?

Pozdrawiam

Dzień dobry,

Oczywiście jest taka możliwość, proszę wysłać maila na info@dobredomy.pl z prośbą o rysunki, bądź podać adres mailowy tutaj, aby móc przesłać materiały.

Pozdrawiam.

Napisano
30 minut temu, Dobre Domy napisał:

Dzień dobry,

Oczywiście jest taka możliwość, proszę wysłać maila na info@dobredomy.pl z prośbą o rysunki, bądź podać adres mailowy tutaj, aby móc przesłać materiały.

Pozdrawiam.

p.ciesla93@gmail.com

Świetnie, dziękuję bardzo i czekam z niecierpliwością na materiały.

• 3 weeks later...
Napisano
14 godzin temu, Gość tomek napisał:

witam ile metrówtynku wewnetrznych ma projekt milena lustro .dziekuje i pozdrawiam

Dzień dobry,

Proszę o podanie adresu e-mail, na który prześlemy informacje dotyczące potrzebnych materiałów.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano
W dniu 17.06.2018 o 20:11, Gość sylvia napisał:

witam również chciałabym prosić o to co przedmówca , wszystkie dokładniejsze informacje i rysunki jakie są mozliwe ponieważ jestem zainteresowana projektem. majbartek84@o2.pl
pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych materiałów (kosztorys, zestawienie materiałów) dotyczących projektu Milena 2 na adres ada260382@wp.pl

Napisano
1 godzinę temu, Gość Ada napisał:

Witam czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych materiałów (kosztorys, zestawienie materiałów) dotyczących projektu Milena 2 na adres ada260382@wp.pl

Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 4 weeks later...
Gość Przemek
Napisano
Witam Czy mogę prosić o wysłanie wszystkich darmowych materiałów na adres cisu0@op.pl Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Gość Robert
Napisano
Czy mógłbym prosić o przesłanie dostępnych materiałów tego projektu na adres darkee@o2.pl ? Projekt jest bardzo ciekawy.
Napisano
10 godzin temu, Gość Robert napisał:

Czy mógłbym prosić o przesłanie dostępnych materiałów tego projektu na adres darkee@o2.pl ? Projekt jest bardzo ciekawy.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano
Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów tego projektu na adres czerta96@wp.pl. Projekt mnie zaciekawił
Napisano
8 godzin temu, Gość Luka napisał:

Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów tego projektu na adres czerta96@wp.pl. Projekt mnie zaciekawił

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

Gość Mateusz
Napisano
Witam, jestem zainteresowany kupnem projektu Milena II proszę o zestawienie kosztów budowy i materiału na adres mateusz.kramer@gmail.com