redakcja Napisano 15 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2012 Projekt domu Milena II Opis projektu: Projekt domu Milena II to budynek z użytkowym poddaszem, dla 4-5-osobowej rodziny. Na parterze domu Milena II znajdują się: pokój dzienny połączony z jadalnią, kuchnia, łazienka, pokój gościnny/gabinet oraz duże pomieszczenie gospodarcze dostępne z garażu dwustanowiskowego. Na poddaszu zaprojektowano trzy pokoje, przestronną łazienkę oraz obszerny strych, który można zaadaptować na dodatkowy pokój. Projekt dostępny w wersji z garażem jednostanowiskowym - Milena. Projekt może być wykorzystany do zabudowy bliźniaczej. Link do projektu: Projekt Milena II Cytuj
Gość Mirek Napisano 27 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2012 Witam serdecznie czy ktoś może buduje dom z projektu Milena II ??? Cytuj
Gość Longer Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2012 Ja także zastanawiam się nad kupnem tego projktu, ma wszystko czego potrzebuje. Może ktos już budowal lub buduje "MILENE" ? I zechciałby podzielić się spostrzerzeniami tu na forum lub prywatnie moj email: michallitwa(małpa)gmail.com Czekam na jakies newsy i pozdrawiam wszystkich Cytuj
Gość Rafal wojkowice Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2013 Witam serdecznie razem z żoną budujemy ten domek. Obecnie kończymy fundamenty. Cena na razie za fundamenty z wykopem materiałami i robocizną to 26 tys zł.(piasek miałem z wykopu fundamentów do zasypania a zalewanie betonem na wiosne w przyszłym roku zeby sie podłoże ubiło) woj śląskie a dokładniej Wojkowice . Fundament musiał być nieco podniesiony o 2 pustaki gdyż nasza działka nie jest idealnie pozioma. Mogło by nam zalewać dom po intensywnych opadach a tak jest ok. kolejny etap tak jak napisałem na wiosne czyli zalewanie fundamentu betonem. W miare możliwości bede tu opisywał poszczególne etapy i ceny tych etapów. Pozdrawiam Rafal Cytuj
Gość Aga Napisano 17 Listopad 2013 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2013 Witam serdecznie razem z żoną budujemy ten domek. Obecnie kończymy fundamenty. Cena na razie za fundamenty z wykopem materiałami i robocizną to 26 tys zł.(piasek miałem z wykopu fundamentów do zasypania a zalewanie betonem na wiosne w przyszłym roku zeby sie podłoże ubiło) woj śląskie a dokładniej Wojkowice . Fundament musiał być nieco podniesiony o 2 pustaki gdyż nasza działka nie jest idealnie pozioma. Mogło by nam zalewać dom po intensywnych opadach a tak jest ok. kolejny etap tak jak napisałem na wiosne czyli zalewanie fundamentu betonem. W miare możliwości bede tu opisywał poszczególne etapy i ceny tych etapów. Pozdrawiam Rafal Cześć Rafał Mam serdeczną prośbę... Czy mógłbyś założyć bloga na mojabudowa.pl i tam opisywać postępy z budowy? Myślę, że chętnych do oglądania i czytania o tym cudnym projekcie, będzie więcej. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2013 Witam wszystkich, projekt Milena II już mamy kupiony, obecnie analizuje go mistrz od ekipy, z którym jutro się spotykamy (ponoć ma sporo uwag, czy słusznych zobaczymy). Zaczynamy wiosną, w życiu bloga nie prowadziłam ale kiedyś musi być ten pierwszy raz więc na pewno poszczególne etapy będę opisywać na mojabudowa.pl Pozdrawiam wszystkich - Marta :)/> Cytuj
Gość Gość Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2014 Witam wszystkich, projekt Milena II już mamy kupiony, obecnie analizuje go mistrz od ekipy, z którym jutro się spotykamy (ponoć ma sporo uwag, czy słusznych zobaczymy). Zaczynamy wiosną, w życiu bloga nie prowadziłam ale kiedyś musi być ten pierwszy raz więc na pewno poszczególne etapy będę opisywać na mojabudowa.pl Pozdrawiam wszystkich - Marta /> A jak się będzie nazywał ten blog ? Chętnie tam zajrzę Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 14 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2014 Witam, Proszę o kontakt osób którzy budują lub wybudowali Milenę 2, zastanawiam się nad zakupem projektu zależało by mi bardzo na obejrzeniu domu nawet w stanie surowym przed ostateczną decyzja. proszę o kontakt na priv krafol@vp.pl Cytuj
Gość Ewa Napisano 12 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2014 Witam. Proszę o kontakt osoby, które budują lub wybudowały już Milenę II, Realny lub Rawenę z woj. lubuskiego, wielkopolskiego lub dolnośląskiego. Chciałabym obejrzeć dom w budowie bądź już wybudowany. Proszę o kontakt: paweliewa@interia.pl Z góry dziękuję Cytuj
Gość tomek Napisano 3 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2014 witam serdecznie. ja buduje ten dom i jestesmy juz na etapie ostatniego wykonczenia i wprowadzenia. wiecej info i fotki na email qurier@wp.pl . dom stawiamy pod ostroleka woj mazowieckie. Milena II odbicie lustrzane. mozliwosc obejrzenia Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2014 witam serdecznie. ja buduje ten dom i jestesmy juz na etapie ostatniego wykonczenia i wprowadzenia. wiecej info i fotki na email qurier@wp.pl . dom stawiamy pod ostroleka woj mazowieckie. Milena II odbicie lustrzane. mozliwosc obejrzenia Witam Prosimy w takim razie o umieszczenie kliku zdjęć również tutaj na forum - więcej osób będzie mogło je zobaczyć. Pozdrawiam Cytuj
Gość Asia Napisano 17 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2014 Projekt Milena bardzo mi się podoba, jedynym minusem jest mała kuchnia, czy mogłabym się dowiedzieć jakie wymiary ma kuchnia w tym projekcie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2014 Projekt Milena bardzo mi się podoba, jedynym minusem jest mała kuchnia, czy mogłabym się dowiedzieć jakie wymiary ma kuchnia w tym projekcie? Witam W projekcie Milena II kuchnia ma wymiary 2,4m (szerokość do szafy) na 3,12m. Jeśli poda Pani swój adres mailowy, podeślę Pani szczegółowo zwymiarowane rzuty kondygnacji budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2014 Projekt Milena bardzo mi się podoba, jedynym minusem jest mała kuchnia, czy mogłabym się dowiedzieć jakie wymiary ma kuchnia w tym projekcie? Witam W projekcie Milena II kuchnia ma wymiary 2,4m (szerokość do szafy) na 3,12m. Jeśli poda Pani swój adres mailowy, podeślę Pani szczegółowo zwymiarowane rzuty kondygnacji budynku. Pozdrawiam Dziękuję bardzo za odpowiedź. Mój e-mail to: janik.joanna@gmail.com, pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2014 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Mój e-mail to: janik.joanna@gmail.com, pozdrawiam Witam ponownie Rysunki już wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Weronika Napisano 23 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2014 Witam jestem zainteresowana zakupem projektu Milena II. Czy istnieje możliwość rezygnacji z gabinetu a w zamian powiększenie kuchni i zrobienie spiżarki? Jeśli to możliwe proszę o podesłanie na maila (wteperek5@wp.pl) szczegółowo zwymiarowanych rzutów kondygnacji budynku. Z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2014 Witam jestem zainteresowana zakupem projektu Milena II. Czy istnieje możliwość rezygnacji z gabinetu a w zamian powiększenie kuchni i zrobienie spiżarki? Jeśli to możliwe proszę o podesłanie na maila (wteperek5@wp.pl) szczegółowo zwymiarowanych rzutów kondygnacji budynku. Z góry dziękuje. Witam Zaproponowane przez Panią zmiany w projekcie Milena II technicznie możliwe będą do zrealizowania. Będą one co prawda wymagały ingerencji w konstrukcję budynku - jednak na etapie adaptacji projektu można takie zmiany uwzględnić. Dzisiaj podeślę Pani mailowo szczegółowe rysunki dla domu Milena II. Pozdrawiam Cytuj
Gość Szymon Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2014 Witam, jestem zainteresowany projektem Milena II, mam pytanie odnośnie zamknęcia poddasza, w projekcie jest więźba + kg, czy jest mozliwość wykonania lanych skosów? Jak duże zmiany muszą zajść w projekcie? Proszę o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2014 Witam, jestem zainteresowany projektem Milena II, mam pytanie odnośnie zamknęcia poddasza, w projekcie jest więźba + kg, czy jest mozliwość wykonania lanych skosów? Jak duże zmiany muszą zajść w projekcie? Proszę o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych. Pozdrawiam Dzień dobry, tego typu zmiana jest możliwa do wprowadzenia na etapie adaptacji projektu. Proszę zgłosić ją architektowi, który będzie przystosowywał budynek do warunków panujących na działce. Proszę podać adres mailowy, na który możemy podesłać rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 4 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2014 Witam. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych domu Milena II i Dawid II na adres: aniateska@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2014 Witam. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych domu Milena II i Dawid II na adres: aniateska@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Pozdrawiam Witam W dnu dzisiejszym wyślę do Pani odpowiedź na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość ELA Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2014 Witam. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych domu Milena II na adres: elbkow@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2014 Witam. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych domu Milena II na adres: elbkow@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Rysunki już wysłałam. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2014 Witam my budujemy MILENE II. Mamy juz etap surowy zamknięty w woj. łódzkim. Małymi kroczkami i moze sie uda wprowadzić na wiosne 2016. A jak Wasze realizacje? Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2014 Witam, również prosiłbym o przesłanie rzutów z wymiarowanymi pomieszczeniami i z oznaczeniem ścian nośnych domu MILENA II oraz JULIUSZ NOWY II na adres: guest_d@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi