Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Krzysztof
Napisano

Witam, Proszę o wysłanie szczegółowych kosztów budowy domu na adres: rys.krzysztof@gmail.com pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

czy ktoś z budujących  ma już wykończoną kuchnie.Mam pytanie czy meble kuchenne normalnie weszły czy pomniejszał ktoś wnęki okienne bo wydaje mi się, że te duże okna i nisko osadzone po wylaniu podlogi okaża się za nisko i nie wejdą szafki kuchenne klasychnej wysokości

• 2 weeks later...
Gość weronika
Napisano

dzień dobry.chcialam się spytać czy okno w kuchni tak usytuowane (nisko) nie koliduje z zamontowaniem szafek kuchennych?przy wylaniu podłogi z ogrzewaniem podłogowym, bo wydaje mi się, że zostało bardzo mała wysokość od podłogi do wnęki okiennej.Proszę kogoś o odp

Napisano

dzień dobry.chcialam się spytać czy okno w kuchni tak usytuowane (nisko) nie koliduje z zamontowaniem szafek kuchennych?przy wylaniu podłogi z ogrzewaniem podłogowym, bo wydaje mi się, że zostało bardzo mała wysokość od podłogi do wnęki okiennej.Proszę kogoś o odp

Witam. W projekcie wysokość parapetu to 90cm od wykończonej podłogi. Jest to standardowa wysokość i nie będzie problemu z zamontowaniem szafek kuchennych. Niestety projekt nie przewiduje ogrzewania podłogowego. Pozdrawiam.

• 3 months later...
Napisano

Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu Dariusz. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: piotrekdzik@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Napisano

Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu Dariusz. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: piotrekdzik@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 1 year later...
Napisano
Jestem przed zamontowaniem okien.Interesuje mnie o ile muszę podmurować wnękę okienną w kuchni, biorąc pod uwagę ogrzewanie podłogowe, żeby normalne zamontować meble kuchenne
Napisano
11 godzin temu, Gość stw napisał:

Jestem przed zamontowaniem okien.Interesuje mnie o ile muszę podmurować wnękę okienną w kuchni, biorąc pod uwagę ogrzewanie podłogowe, żeby normalne zamontować meble kuchenne

Dzień dobry,

Będzie to uzależnione od zmian w grubości warstw podłogi na gruncie.

Jeśli ogrzewanie podłogowe było planowane już na etapie adaptacji to informacje o zmianie poziomu wykończonej posadzki znajdą Państwo w projekcie.

Jeśli pomysł powstał już po uzyskaniu pozwolenia na budowę to informacji na temat grubości warstw podłogi najlepiej szukać u konkretnego wykonawcy czy przedstawiciela firmy instalującej ogrzewanie podłogowe.

Pozdrawiam

• 1 year later...
Gość Damian
Napisano

Witam, uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich zestawień, w tym materiałów, dotyczących projektu Arteusz oraz w miarę aktualnego kosztorysu na adres damian.kaminski_90@wp.pl. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

Napisano
10 godzin temu, Gość Damian napisał:

Witam, uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich zestawień, w tym materiałów, dotyczących projektu Arteusz oraz w miarę aktualnego kosztorysu na adres damian.kaminski_90@wp.pl. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Gość
Napisano

Ja go buduje,co prawda pozmienialismy duzo rzeczy.wydaje mi sie ze jest duzo korzystniej i ładniej a co najwazniejsze praktyczniej.np zrezygnowaliśmy z garazu na poczet kotlowni i dodatkowego pokoju.wykusz okna do ziemi.okno w salonie jedno zamurowane a tarasowe 3m i powiekszylismy salon nie dzielac go sciana z pokojem przy nim.okno ktore bylo w tym pokoju bedzie do ziemi w wymiarach jak wykusz 90x230.

• 1 year later...
  • 7 months later...
Gość GOść Edi
Napisano

Witam również chciałbym uzyskać rysunki. Chodzi o wymiary pomieszczeń jak wyglądają skosy. Czy można modyfikować projekt to jest likwidacja przedniego i tylnego  balkonu

roszi5@tlen.pl

Z góry dziękuję oraz pozdrawiam

Napisano
1 godzinę temu, Gość GOść Edi napisał:

Witam również chciałbym uzyskać rysunki. Chodzi o wymiary pomieszczeń jak wyglądają skosy. Czy można modyfikować projekt to jest likwidacja przedniego i tylnego  balkonu

roszi5@tlen.pl

Z góry dziękuję oraz pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu.

Pozdrawiam