Gość Krzysztof Napisano 25 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2016 Witam, Proszę o wysłanie szczegółowych kosztów budowy domu na adres: rys.krzysztof@gmail.com pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2016 Witam, Proszę o wysłanie szczegółowych kosztów budowy domu na adres: rys.krzysztof@gmail.com pozdrawiam. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xyz Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 czy ktoś z budujących ma już wykończoną kuchnie.Mam pytanie czy meble kuchenne normalnie weszły czy pomniejszał ktoś wnęki okienne bo wydaje mi się, że te duże okna i nisko osadzone po wylaniu podlogi okaża się za nisko i nie wejdą szafki kuchenne klasychnej wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość weronika Napisano 12 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2016 dzień dobry.chcialam się spytać czy okno w kuchni tak usytuowane (nisko) nie koliduje z zamontowaniem szafek kuchennych?przy wylaniu podłogi z ogrzewaniem podłogowym, bo wydaje mi się, że zostało bardzo mała wysokość od podłogi do wnęki okiennej.Proszę kogoś o odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 dzień dobry.chcialam się spytać czy okno w kuchni tak usytuowane (nisko) nie koliduje z zamontowaniem szafek kuchennych?przy wylaniu podłogi z ogrzewaniem podłogowym, bo wydaje mi się, że zostało bardzo mała wysokość od podłogi do wnęki okiennej.Proszę kogoś o odp Witam. W projekcie wysokość parapetu to 90cm od wykończonej podłogi. Jest to standardowa wysokość i nie będzie problemu z zamontowaniem szafek kuchennych. Niestety projekt nie przewiduje ogrzewania podłogowego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu Dariusz. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: piotrekdzik@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu Dariusz. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: piotrekdzik@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stw Napisano 15 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2018 Jestem przed zamontowaniem okien.Interesuje mnie o ile muszę podmurować wnękę okienną w kuchni, biorąc pod uwagę ogrzewanie podłogowe, żeby normalne zamontować meble kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2018 11 godzin temu, Gość stw napisał: Jestem przed zamontowaniem okien.Interesuje mnie o ile muszę podmurować wnękę okienną w kuchni, biorąc pod uwagę ogrzewanie podłogowe, żeby normalne zamontować meble kuchenne Dzień dobry, Będzie to uzależnione od zmian w grubości warstw podłogi na gruncie. Jeśli ogrzewanie podłogowe było planowane już na etapie adaptacji to informacje o zmianie poziomu wykończonej posadzki znajdą Państwo w projekcie. Jeśli pomysł powstał już po uzyskaniu pozwolenia na budowę to informacji na temat grubości warstw podłogi najlepiej szukać u konkretnego wykonawcy czy przedstawiciela firmy instalującej ogrzewanie podłogowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich zestawień, w tym materiałów, dotyczących projektu Arteusz oraz w miarę aktualnego kosztorysu na adres damian.kaminski_90@wp.pl. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 10 godzin temu, Gość Damian napisał: Witam, uprzejmie proszę o przesłanie wszelkich zestawień, w tym materiałów, dotyczących projektu Arteusz oraz w miarę aktualnego kosztorysu na adres damian.kaminski_90@wp.pl. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2020 Ja go buduje,co prawda pozmienialismy duzo rzeczy.wydaje mi sie ze jest duzo korzystniej i ładniej a co najwazniejsze praktyczniej.np zrezygnowaliśmy z garazu na poczet kotlowni i dodatkowego pokoju.wykusz okna do ziemi.okno w salonie jedno zamurowane a tarasowe 3m i powiekszylismy salon nie dzielac go sciana z pokojem przy nim.okno ktore bylo w tym pokoju bedzie do ziemi w wymiarach jak wykusz 90x230. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Atreusz lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/805555100352695 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GOść Edi Napisano 7 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2022 Witam również chciałbym uzyskać rysunki. Chodzi o wymiary pomieszczeń jak wyglądają skosy. Czy można modyfikować projekt to jest likwidacja przedniego i tylnego balkonu roszi5@tlen.pl Z góry dziękuję oraz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaktor Napisano 7 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2022 1 godzinę temu, Gość GOść Edi napisał: Witam również chciałbym uzyskać rysunki. Chodzi o wymiary pomieszczeń jak wyglądają skosy. Czy można modyfikować projekt to jest likwidacja przedniego i tylnego balkonu roszi5@tlen.pl Z góry dziękuję oraz pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi