redakcja Napisano 14 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Projekt domu Atreusz: Projekt domu Atreusz to budynek z użytkowym poddaszem, przeznaczony dla 4-6-osobowej rodziny. Na parterze znajduje się pokój dzienny z bezpośrednim wyjściem na ogród, przestrzennie połączony z jadalnią, częściowo otwarta kuchnia, łazienka oraz pokój gościnny/gabinet. Garaż jednostanowiskowy jest dostępny poprzez pomieszczenie gospodarcze. Na poddaszu znajdują się trzy pokoje, łazienka oraz przestronny strych. Centralnie usytuowany kominek pozwala na wykonanie ogrzewania kominkowego. Projekt dostępny w wersji z garażem dwustanowiskowym - Atreusz II oraz bez garażu - Atreusz III. Projekt może być wykorzystany do zabudowy bliźniaczej. Link do projektu: Projekt Atreusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Witam! Kiedy można liczyć na kosztorys tego projektu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Witam! Kiedy można liczyć na kosztorys tego projektu??? Witam Do końca przyszłego tygodnia kosztorys będzie już gotowy. Wycenę będzie można zobaczyć pod adresem https://www.dobredomy.pl/kosztorysy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość przemo Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Witam jestem zainteresowany tym projektem czy była by możliwość wysłania wymiarów pomieszczeń na poczte przemek.szczepaniak4@wp.pl z góry dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Witam jestem zainteresowany tym projektem czy była by możliwość wysłania wymiarów pomieszczeń na poczte przemek.szczepaniak4@wp.pl z góry dziekuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hubert Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Witam jestem zainteresowany tym projektem czy była by możliwość wysłania wymiarów pomieszczeń na poczte herbert@plusnet.pl z góry dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2014 Witam Materiały wyślemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PW Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2015 Witam jestem zainteresowany tym projektem czy była by możliwość wysłania wymiarów pomieszczeń na pocztę wieckowski.pw@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2015 Witam, Rysunki zostały przesłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość az Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 witam równiez chciałbym uzyskac rysunki. Chodzi o wymiary pomieszczen jak wygladaja skosy. Czy mozna modyfikowac projekt to jest likwidacja przedniego balkonu. ek030217@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 witam równiez chciałbym uzyskac rysunki. Chodzi o wymiary pomieszczen jak wygladaja skosy. Czy mozna modyfikowac projekt to jest likwidacja przedniego balkonu. ek030217@gmail.com Witam, Istnieje mozliwość wprowadzania takich modyfikacji. Najlepiej zrobić to na etapie adaptacji projektu do warunków lokalnych. Rysunki zostały przesłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość A.Ch. Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Witam, jesteśmy z mężem także zainteresowani Atreuszem (bądź A. Nowym). Byłaby możliwość otrzymania rysunków jak moi poprzednicy? Z góry dziękuję. chmielki3@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciej Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Dobry Wieczor chcialem sie zapytac czy bylaby mozliwosc zamiany miejscami salonu z kuchnia. Chodzi mi o to chyba kuchnia byla od polnocy a salon od pol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Dobry Wieczor chcialem sie zapytac czy bylaby mozliwosc zamiany miejscami salonu z kuchnia. Chodzi mi o to chyba kuchnia byla od polnocy a salon od pol. Witam Dom Atreusz zorientowany jest na północ, co oznacza, że wejście do budynku powinno znaleźć się od północy, a salon i gabinet od południa. Patrząc na rysunek: na górze jest południe, a na dole północ. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciej Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Dobry Wieczor chcialem sie zapytac czy bylaby mozliwosc zamiany miejscami salonu z kuchnia. Chodzi mi o to chyba kuchnia byla od polnocy a salon od pol. Witam Dom Atreusz zorientowany jest na północ, co oznacza, że wejście do budynku powinno znaleźć się od północy, a salon i gabinet od południa. Patrząc na rysunek: na górze jest południe, a na dole północ. Pozdrawiam tylko jest taki problem ze posiadam dzialke z wjazdem od poludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 tylko jest taki problem ze posiadam dzialke z wjazdem od poludnia Witam ponownie Technicznie taka zamiana jest możliwa, tylko że przestrzeń na obecny salon jest znacznie większa niż przestrzeń kuchni i spiżarni.Wydaje mi się, że taka zmiana spowoduje, iż wnętrze może być mało funkcjonalne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rade Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Witam jestem zainteresowany tym projektem czy była by możliwość wysłania wymiarów pomieszczeń na pocztę vigo321@wp.pl z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Witam jestem zainteresowany tym projektem czy była by możliwość wysłania wymiarów pomieszczeń na pocztę vigo321@wp.pl z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2015 Dobry Wieczor chcialem sie zapytac czy bylaby mozliwosc zamiany miejscami salonu z kuchnia. Chodzi mi o to chyba kuchnia byla od polnocy a salon od pol. Witam Dom Atreusz zorientowany jest na północ, co oznacza, że wejście do budynku powinno znaleźć się od północy, a salon i gabinet od południa. Patrząc na rysunek: na górze jest południe, a na dole północ. Pozdrawiam tylko jest taki problem ze posiadam dzialke z wjazdem od poludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Jest możliwość wprowadzenia takiej zmiany. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemek Napisano 26 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 Witam, czy mogliby Państwo wysłać mi na maila: pbogaj@wp.pl wymiary wszystkich pomieszczeń w tym domu. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Witam, czy mogliby Państwo wysłać mi na maila: pbogaj@wp.pl wymiary wszystkich pomieszczeń w tym domu. Z góry dziękuje. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Artur Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Witam, Proszę o wysłanie szczegółowych kosztów budowy domu systemem gospodarczym na adres arteks99@wp.pl pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Witam, Proszę o wysłanie szczegółowych kosztów budowy domu systemem gospodarczym na adres arteks99@wp.pl pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi