Gość aga Napisano 2 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2010 u mnie jutro wieniec,wiecie co to oznacza....... a domek jest cuuuudny,SUUUPEER!!!!!!!!! Cytuj
Gość rommaa Napisano 5 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2010 u mnie jutro wieniec,wiecie co to oznacza....... a domek jest cuuuudny,SUUUPEER!!!!!!!!! o jaaaaa to genialnie gratuluje;) mogłabym prosić o kilka fotek na maila?jsulicka@tlen.pl Pozdrawiam serdecznie i czekam z niecierpliwością Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2010 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2010 Witam, Zapraszam wszystkich realizujących projekt Arkadia do umieszczenia zdjęć z budowy na naszym forum. Sądzę, że będą one bardzo interesujące dla pozostałych jego użytkownikow. Pozdrawiam Cytuj
Gość romma Napisano 5 Sierpień 2010 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2010 ja tez bardzo zachęcam do wstawiania zdjęć;)z pewnością przydadzą sie przyszłym inwestorom. Sądzę ze juz niedługo bede mogła wrzucić zdjęcia fundamentów;) Pozdraiwam Cytuj
Gość Magda Napisano 24 Sierpień 2010 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2010 Witajcie milosnicy Arkadii Bardzo podoba mi sie ten projekt i myslimy o budowie tego domu. Znalazlam link do tego samego projektu pod inna nazwa. Kosztorys jest duzo nizszy i teraz zastanawiam sie jaki jest faktyczny koszt budowy tego domu. Mialam nadzieje zmiescic sie w 300 000 ze wszystkim. Czy Waszym zdaniem jest to mozliwe? Napiszcie prosze na leonda1@wp.pl A oto link o ktorym mowialam www.pprojekt.pl/projekt1041-ambrozja_i,opis.html Z gory dziekuje Cytuj
Gość mariusz Napisano 1 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2010 ambrozja to nie arkadia , to nie te same domy , aczkolwiek wnetrze jest to samo ale spojrz na elewacje i dach -niebo(arkadia) -a ziemia (ambrozja) Cytuj
Gość rommaa Napisano 6 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2010 witam, tak jak obiecałam wczesniej wstawiam fotki z prac nad arkadią www.jk.arkadia.mojabudowa.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2010 witam, tak jak obiecałam wczesniej wstawiam fotki z prac nad arkadią www.jk.arkadia.mojabudowa.pl Pozdrawiam Witam, Zachęcam do umieszczania zdjęć z budowy domu Arkadia na naszym forum internetowym oraz do nadesłania ich do naszej pracowni w celu wzięcia udziału w konkursie fotograficznym. Szczegóły na stronie https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość fanka Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2010 Witam, Bardzo podoba mi się projekt domu Arkadia(idealne wnętrza), jednak poszukuję domu bez garażu. W arkadii garaż jest poniekąd "dobudowany" do domu. Myślicie,że można wprowadzić zmianę i usunąć garaż? czy taka zmiana będzie kosztowna? Może lepiej i taniej będzie wykonać projekt indywidualny? Cytuj
Gość marcin Napisano 30 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2010 Witam. Jak jest jakaś gotowa Arkadia w małopolsce to chętnie podjadę zobaczyć ją. marcinpodhale@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2010 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2010 Witam, Bardzo podoba mi się projekt domu Arkadia(idealne wnętrza), jednak poszukuję domu bez garażu. W arkadii garaż jest poniekąd "dobudowany" do domu. Myślicie,że można wprowadzić zmianę i usunąć garaż? czy taka zmiana będzie kosztowna? Może lepiej i taniej będzie wykonać projekt indywidualny? Witam, Istnieje możliwość opracowania przez naszą pracownię wersji projektu Arkadia bez garażu. Temat został już podjęty, ale niestety nie mogę, w chwili obecnej, podać, kiedy taka wersja pojawi się w naszej ofercie. Jak tylko będę miała informacje na temat tej wersji umieszczę je na naszym forum. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2010 witam będziemy budować Arkadię, niestety w planie zagospodarowania jest zapis, że pokrycie dachu ma być w odcieniach brązu/ czerwienie. Czy pracowania mogłaby wykonać inną wersje elewacji i dachówki? W cieplejszych odcieniach? Pozdrawiam Kasia Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Październik 2010 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2010 witam będziemy budować Arkadię, niestety w planie zagospodarowania jest zapis, że pokrycie dachu ma być w odcieniach brązu/ czerwienie. Czy pracowania mogłaby wykonać inną wersje elewacji i dachówki? W cieplejszych odcieniach? Pozdrawiam Kasia Witam, W chwili obecnej nie mamy w planach zmiany kolorystyki prezentacji projektu Arkadia. Zapraszam Panią do obejrzenia prezentacji projektu https://www.dobredomy.pl/projekt/eurydyka . Może okaże się ona pomocna w podjęciu decyzji o wyborze kolorystyki dla planowanego domu. Pozdrawiam Cytuj
Gość marcin Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2010 czesc my tez w małoposlce okło nowego sącza Cytuj
Gość marcin Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2010 Witam. Planujemy zakupić projekt Arkadia ale chciałbym zobaczyć wcześniej wybudowany obiekt. Jeżeli jest taka możliwość to przyjadę zobaczyć. Małopolska lub inne. Mój adres marcinpodhale@interia.pl Cytuj
Gość Lila Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2010 Witam! Od lutego 2010 budujemy Arkadię jestesmy na etapie wstawiania okien. Szukalismy projektu domu ok.roku ten wydaje sie nam wymarzony. To domek przepiękny - budowa Wielkopolska. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Arkadią. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2010 Witam! Od lutego 2010 budujemy Arkadię jestesmy na etapie wstawiania okien. Szukalismy projektu domu ok.roku ten wydaje sie nam wymarzony. To domek przepiękny - budowa Wielkopolska. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Arkadią. Witam, Zachęcam do umieszczania zdjęć z budowy domu Arkadia na naszym forum internetowym oraz do nadesłania ich do naszej pracowni w celu wzięcia udziału w konkursie fotograficznym. Szczegóły na stronie https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość rommaa Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2010 Witaj Lila;) Świetnie że krąg budujących Arkadie się powiększa;)macie jakiś zbior zdjęci krorym mozecie się pochwalic:)Czym kryjecie dach?Zostawiacie otwarta kuchnie? U nas dzis stawiaja ścianki działowe (ostatni etap w 2010). Okna i reszta w przysłym roku;) Pozdrawiam Justyna justin_20@tlen.pl Witam! Od lutego 2010 budujemy Arkadię jestesmy na etapie wstawiania okien. Szukalismy projektu domu ok.roku ten wydaje sie nam wymarzony. To domek przepiękny - budowa Wielkopolska. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Arkadią. Cytuj
Gość Jacek Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2010 Witam! Jeśli ktoś buduje arkadie w małopolsce(okolice Krakowa) bardzo chciałbym zobaczyc ten projekt w rzeczywistosci. Proszę o kontakt!!! Mój adres: rempala@onet.pl Cytuj
Gość Monika Napisano 14 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2010 Witam też zakupilismy projekt domu Arkadia,byłaby możliwośc przesłania zdjeć z budowy.Mój email monikada@tlen.pl.Dziekuje Cytuj
Gość Jacek Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2011 czesc my tez w małoposlce okło nowego sącza Witam! Czy jest możliwość podjechania do Was, oglądnięcia budowy i ewentualnej konsultacji. Bardzo proszę o kontakt rempala@onet.pl Cytuj
Gość rommaa Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2011 Witam Buduję Arkadię - jestem na etapie wstawiania okien. Projekt ogólnie fajny, co do szczegółów: - poddasze można by powiedzieć idealne, duże pokoje, duża łazienka, fajny strych;) - parter hmmm- wg mnie niedopracowany - najbardziej mnie irytują nastepujace sprawy, na które warto bylo by zwrócic uragęprzed budową: = podciągi pod którymmi można byłoby postawić ścianę a nie obok sciany, dla zobrazowania problemu rusunek poniżej, gdzie kolorem niebieskim zaznaczony jest podciąg zaś kolorem czerwonym www.hostuje.net/file.php?id=f171c25fcb64bf85b5cde642dc363dcc 1.w wiatrołapie i łazience pusta przestrzeń miedzy sciana a podciągiem =konieczność zabudowy płytami katron-gips 2. w sypialni na dole ściana obok podciagu, co jednocześnie zmusza nas do zabudowy karton-gips = rura kanalizacyjna - spadowa do górnej łazienki- przy schodach na ścianie telewizyjnej, którą aby przeprowadzić pod umywalkę, należy: albo przebić się do sypialni obok która znajduje się tuż pod łazienką, albo przebić się do górnej sypialni i tam dopiero do łazienki obok - suma sumarum szum wodu bedzie słyszalny albo w salonie, albo w sypialni na dole. = kominy - a zwłaszcza od kominka, w salonie- mógłby być wbudowany w sciankę - zyskałoby się ok 20 cm i bylo by szersze przejście z korytarza dokuchni z tyłu kominka w teraz jest ok 85cm;/ Pozdrawiam rommaa Cytuj
Gość mfifi Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2011 hej,właśnie ruszamy z budową 'lustra',jak wyjdzie zobaczymy. Witam! My też przymierzamy się do tego projektu i mam pytanko czy ktoś, może podesłać mi jakieś zdjęcia z realizacji? oraz napiszcie co sądzicie o kuchni czy będzie ustawna bo jakaś taka dziwna się wydaje! Mój e-mail to mfifi@o2.pl Pozdrawiam i czekam na jakieś fotki, opinie na temat domku. Czy podnosiliście, ściankę kolankowa? Cytuj
Gość Lila Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2011 Witam! My też przymierzamy się do tego projektu i mam pytanko czy ktoś, może podesłać mi jakieś zdjęcia z realizacji? oraz napiszcie co sądzicie o kuchni czy będzie ustawna bo jakaś taka dziwna się wydaje! Mój e-mail to mfifi@o2.pl Pozdrawiam i czekam na jakieś fotki, opinie na temat domku. Czy podnosiliście, ściankę kolankowa? Cytuj
Gość Marek Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2011 Witam my rozpoczeliśmy budowe w pażdzierniku 2010 dziś juz jest robione pokrycie dachu .a teraz do ataku w środku . Pozdrawiam wszystkich Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi