Gość Gość Napisano 26 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2011 Witam, czy ktoś buduje ten dom w woj. dolnoślaskiem? Chciałabym wcześniej zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości o ile byłoby to możliwe. Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2011 Witam, szukam wybudowanego domu Ambrozja w woj. dolnośląskim. Byłbym bardzo wdzięczny za możliwość obejrzenia domu. Pozdrawiam wszakiel@wp.pl Cytuj
Gość beata Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2011 Witam, Istnieje możliwość przeprojektowania stropu na żelbetowy w ramach adaptacji projektu. Zmianę powinien nanieść architekt adaptujący. Z nim ustala Pani szczegóły wprowadzenia zmian, ich koszt oraz czas trwania adaptacji. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2012 witam bardzo fajny domek zamierzam go kupić czy jest ktoś kto wybudował taki domek w woj. podkarpackim Cytuj
Gość TOMEK Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2012 witam bardzo fajny domek zamierzam go kupić czy jest ktoś kto wybudował taki domek w woj. podkarpackim Cytuj
Gość TOMEK Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2012 witam jak jesteś zainteresowany to my mamy Ambrozje w RZESZOWIE.W tym momencie mamy stan surowy zamknięty.Mój adres tomaszwasacz50@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Ambrozja I na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 13 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2012 Witam. Ja mam ten domek do sprzedania w Przemyslu-Lipowica lasot20@poczta.fm Cytuj
Gość Sylwia Napisano 23 Październik 2012 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2012 Witam, Bardzo podoba mi sie projekt Ambrozja I. Czy jest ktos kto buduje ten domek w woj. mazowieckim ? Bardzo chetnie zobaczyłabym ten domek na żywo. Bede bardzo wdzieczna za zdjcia tego domku, prosze wysłac je na e-mail: jackiewicz85@interia.pl Pozdrawiam serdecznie Sylwia Cytuj
Gość beata Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2015 witam:)czy jest ktoś kto wybudował ambrozje w okolicach Sanoka woj podkarpackie ja mam ambrozje w stanie surowym: )chciała bym pooglądać wasze piękne ambrozje czekam na wiadomości ))))))) Cytuj
Gość beata Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2015 cześć TOMEK budujesz ambrozje Cytuj
Gość Magda Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych planów na advena123@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych planów na advena123@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi