Gość Ola i Tomek Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2017 Witam, prośba o kilka zdjęć doku na kilku etapach budowy i po zakończonej pracy. Z góry dziękujemy smeta7@wp.pl Cytuj
marcinj Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 Witam. Od dłuższego czasu poszukuję projektu, który nie tylko będzie funkcjonlany, ale także spodoba mi się jak spojrzę na niego z zewnątrz. Ciekawy podoba mi się już od dawna. Widziałem dyskusję o zdjęciach, można je dodawać po zalogowaniu przy nowym poście W miarę możliwości poproszę zdjęcia z realizacji na adres marcinj@outlook.co. Jestem bardzo ciekawy jak to wygląda w rzeczywistości. Jednym z głównych kryterów dla mnie jest pomieszczenie gospodarcze, które tutaj jest małe. Interesuje mnie możliwość przedłużenia garażu i postawienia ściany w celu uzyskania dodatkowego pomieszczenia, czy taka modyfikakcja jest możliwa (na co to skutkuje)? Lub może ktoś rozwiązał to w inny sposób. Z góry dziękuję. Cytuj
marcinj Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2017 WItam. Ktoś buduje w okolicach Warszawy? Widziałem, że pojawiło się Legionowo. Wdzięczny byłbym za kontakt, chciałbym obejrzeć dom: marcinj@outlook.com Administratora proszę o rysunek szczegółowy domu z wysokościami i wymiarami pomieszczeń. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2017 Witam. Od dłuższego czasu poszukuję projektu, który nie tylko będzie funkcjonlany, ale także spodoba mi się jak spojrzę na niego z zewnątrz. Ciekawy podoba mi się już od dawna. Widziałem dyskusję o zdjęciach, można je dodawać po zalogowaniu przy nowym poście W miarę możliwości poproszę zdjęcia z realizacji na adres marcinj@outlook.co. Jestem bardzo ciekawy jak to wygląda w rzeczywistości. Jednym z głównych kryterów dla mnie jest pomieszczenie gospodarcze, które tutaj jest małe. Interesuje mnie możliwość przedłużenia garażu i postawienia ściany w celu uzyskania dodatkowego pomieszczenia, czy taka modyfikakcja jest możliwa (na co to skutkuje)? Lub może ktoś rozwiązał to w inny sposób. Z góry dziękuję. Witam Na etapie adaptacji projektu garaż można wydłużyć wydzielając z niego kotłownię - nasza Pracownia wystawi zgodę na wprowadzenie takiej zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2017 WItam. Ktoś buduje w okolicach Warszawy? Widziałem, że pojawiło się Legionowo. Wdzięczny byłbym za kontakt, chciałbym obejrzeć dom: marcinj@outlook.com Administratora proszę o rysunek szczegółowy domu z wysokościami i wymiarami pomieszczeń. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2017 Witam, chciałabym prosić o podesłanie szczegółowego projektu z wymiarami pomieszczeń. Do budujących ogromna prośba o przesłanie lub zamieszczenie na forum zdjęć domu. Z góry dziękuję. schanna83@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2017 Witam, chciałabym prosić o podesłanie szczegółowego projektu z wymiarami pomieszczeń. Do budujących ogromna prośba o przesłanie lub zamieszczenie na forum zdjęć domu. Z góry dziękuję. schanna83@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Dorota Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2017 Witam, Przymierzamy się z mężem do projektu CIEKAWY II. Nie będę oryginalna i poproszę o podesłanie zdjęć z budowy,zdjęć wybudowanego już domu. Byłabym za nie ogromnie wdzięczna. Jesteśmy ciekawi jak wygląda dom w realu:)Oczywiście z chęcią poznam doświadczenia z budowy, na co zwrócić uwagę itp. informację Mój mail to q_rka@o2.pl lub kris.wiszowaty@op.pl Za wszelkie zdjęcia i informację będę wdzięczna ogromnie Czekam i Pozdrawiam! Cytuj
Gość Mateusz Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2017 Witam, proszę o przesłanie zdjęć z budowy. Interesują mnie pomieszczenia wewnątrz jak i elewacje. Mogą to być zdjęcia z budowy jak i po wykonaniu budynku. Mój adres: mateusz.wilk184@gmail.com Pozdrawiam Mateusz Cytuj
Gość Marcin Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2017 Buduję aktualnie dom z projektu Ciekawy 2. Jeśli ktoś potrzebuje zdjęć czy rady to chetnie służę pomocą. Adres mailowy skutmar@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2017 Buduję aktualnie dom z projektu Ciekawy 2. Jeśli ktoś potrzebuje zdjęć czy rady to chetnie służę pomocą. Adres mailowy skutmar@wp.pl Witam Prosimy o wrzucenie fotek również tu na forum. Pozdrawiam Cytuj
pawel.michon Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 Witam, chciałbym prosić o podesłanie szczegółowego projektu z wymiarami pomieszczeń. petitegon@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2019 Teraz, pawel.michon napisał: Witam, chciałbym prosić o podesłanie szczegółowego projektu z wymiarami pomieszczeń. petitegon@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Natalia Napisano 18 Luty Zgłoszenie Napisano 18 Luty Dzień dobry, Chciałabym zapytać czy ktoś byłby chętny podzielić się zdjęciami i doświadczeniami z budowy domu Ciekawy? Mój adres email ligare21@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi