Gość Gość Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2015 Witam,mam pytanie odnośnie projektu czy ktoś budował ciekawego? Witam, ja budowałem ciekawego II, w tej chwili mam przykryty dach. Zrobiłem kilka poprawek, tj. usunąłem wykusz, powiększyłem garaż o 1m (szerokość), podniosłem poddasze o jakieś 25cm, zmniejszyłem drzwi wejściowe do 110cm i powiększyłem drzwi tarasowe do 2,4m. Oprócz tego usunąłem ściankę działową między wiatrołapem a hollem, między kuchnią a salonem zrobiłem barek z cegły rozbiórkowej. Pod schodami zrobiłem schowek z drzwiczkami. Na strychu wydzieliłem 2 pomieszczenia - garderobę oraz łazienkę - strych ma byc w przyszłości sypialnią. Jestem bardzo zadowolony z tego projektu. Projekt ma dwa mankamenty, tj. lukarna łazienkowa nie ma na czym się oprzeć (cieśla sobie poradził, dołożył dodatkową belkę) i coś jest źle obliczone ze schodami. Żeby wejść na strych, trzeba dać dużego kroka. Ale myślę, że to nieduży mankament. Pozdrawiam Cześć Piotr Czy mógłbyś wysłać kilka fotek domu na @ ? to mój adres kozikanna1@gmail.com ,będę wdzięczna,bo chętnie obejrzę jak prezentuje się "na żywo" . Pozdrawiam, Witammy rowniez wybudowalismy ciekawy II, obecnie juz w nim mieszkamy i wykanczamy gore. Rowniez zrobilismy kilka poprawek m.in. zlikwidowalismy jeden pokoj nad salonem i mamy nad nim otwarta duza przestrzen oraz dodalismy dodatkowy wykusz w kuchni likwidujac balkon. Kominek w salonie spelnia sie swietnie a my przy tym oszczedzamy na gazie. Ogolnie jestemy zadowoleni z projektu.PozdrawiamyPiotr i Agata Cytuj
Gość Piotr Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2015 Witam, Ruszamy z budową tego domku w kwietniu, w okolicy wrocławia. Wybraliśmy wersję z mniejszym garażem - odbicie lustrzane. Czy ktoś może się pochwalić zdjęciami z realizacji? Będziemy wdzięczni również za wszelkie uwagi odnośnie budowy tego domku. Pozdrawiam, Krzysztof. Witam Mieszkamy pod Wroclawiem w ciekawym II, lekko zmodyfikowanym. Prosze o maila podeslemy zdjecia:) Cytuj
Gość Gość Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2015 Witam,mam pytanie odnośnie projektu czy ktoś budował ciekawego? Witam, ja budowałem ciekawego II, w tej chwili mam przykryty dach. Zrobiłem kilka poprawek, tj. usunąłem wykusz, powiększyłem garaż o 1m (szerokość), podniosłem poddasze o jakieś 25cm, zmniejszyłem drzwi wejściowe do 110cm i powiększyłem drzwi tarasowe do 2,4m. Oprócz tego usunąłem ściankę działową między wiatrołapem a hollem, między kuchnią a salonem zrobiłem barek z cegły rozbiórkowej. Pod schodami zrobiłem schowek z drzwiczkami. Na strychu wydzieliłem 2 pomieszczenia - garderobę oraz łazienkę - strych ma byc w przyszłości sypialnią. Jestem bardzo zadowolony z tego projektu. Projekt ma dwa mankamenty, tj. lukarna łazienkowa nie ma na czym się oprzeć (cieśla sobie poradził, dołożył dodatkową belkę) i coś jest źle obliczone ze schodami. Żeby wejść na strych, trzeba dać dużego kroka. Ale myślę, że to nieduży mankament. Pozdrawiam Cześć Piotr Czy mógłbyś wysłać kilka fotek domu na @ ? to mój adres kozikanna1@gmail.com ,będę wdzięczna,bo chętnie obejrzę jak prezentuje się "na żywo" . Pozdrawiam, Witammy rowniez wybudowalismy ciekawy II, obecnie juz w nim mieszkamy i wykanczamy gore. Rowniez zrobilismy kilka poprawek m.in. zlikwidowalismy jeden pokoj nad salonem i mamy nad nim otwarta duza przestrzen oraz dodalismy dodatkowy wykusz w kuchni likwidujac balkon. Kominek w salonie spelnia sie swietnie a my przy tym oszczedzamy na gazie. Ogolnie jestemy zadowoleni z projektu.PozdrawiamyPiotr i Agata Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2015 Witam Mieszkamy pod Wroclawiem w ciekawym II, lekko zmodyfikowanym. Prosze o maila podeslemy zdjecia:) Witam Prosimy o kilka zdjęć tu na forum, a także zachęcamy do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym. Szczegóły znajdzie Panu tutaj:https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2015 Witam, Bardzo spodobał nam się projekt Ciekawy II. Proszę, podeślijcie nam fotki ze swoich realizacji na office@mercasil.pl Dziękuję Cytuj
Gość Paweł Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2015 Witam Mieszkamy pod Wroclawiem w ciekawym II, lekko zmodyfikowanym. Prosze o maila podeslemy zdjecia:) Piotr, Proszę podeślij zdjęcia na office@mercasil.pl Dziękuję Cytuj
Gość Kasia Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2015 Witam Ja również przymierzam się do budowy domu Ciekawy II. Może ktoś byłby chętny żeby pochwalić się zdjęciami z budowy tego domu? Cytuj
Gość Natka Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2015 Witam, Bardzo,bardzo podoba mi się projekt Ciekawy II Czy mógłby ktoś przesłać mi na maila zdjęcia jak na żywo wygląda ten dom ? skrzypiecnatalka@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Iza Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2015 Witam Mieszkamy pod Wroclawiem w ciekawym II, lekko zmodyfikowanym. Prosze o maila podeslemy zdjecia:) Witam! Ruszamy z budową Ciekawego w czerwcu (okolice Koszalina). Mamy nadzieję, że w rzeczywistości dom jest równie ładny jak w projekcie Bylibyśmy bardzo wdzięczni za podesłanie zdjęć z realizacji na maila: impala0404@hotmail.com Pozdrawiam Iza Cytuj
Gość Monika Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2015 Witam Mieszkamy pod Wroclawiem w ciekawym II, lekko zmodyfikowanym. Prosze o maila podeslemy zdjecia:) Piotr, Proszę podeślij zdjęcia na office@mercasil.pl Dziękuję Witam, również jestem zainteresowana tym cudnym projektem, poproszę o zdjęcia na biuro@mpdecor.eu Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2015 Witam Mieszkamy pod Wroclawiem w ciekawym II, lekko zmodyfikowanym. Prosze o maila podeslemy zdjecia:) Mój email to: ks @ topcoders.eu Z góry dziekuję Cytuj
Gość Adam Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2015 Witam Mieszkamy pod Wroclawiem w ciekawym II, lekko zmodyfikowanym. Prosze o maila podeslemy zdjecia:) Mój email to: ks @ topcoders.eu Z góry dziekuję proszę o zdjęcia adam.koprowski@wp.pl Cytuj
Gość Aga Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2015 Dzień dobry, Tez rozważamy budowę tego domu i bardzo ciekawi mnie jak wyglada inwestycja zrealizowana. b Będę wdzięczna za zdjęcia pod adresem bary6@op.pl Cytuj
Gość Mike Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2015 Dzień dobry, Tez rozważamy budowę tego domu i bardzo ciekawi mnie jak wyglada inwestycja zrealizowana. b Będę wdzięczna za zdjęcia pod adresem bary6@op.pl Witam! Rownież rozwazam budowe Ciekawego II jezeli mozna to tez bym poprosil o zdjecia na lipa03@wp.pl Interesuje mnie zwlaszcza gorna kondygnacja i wysoksc scianki kolankowej Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławek Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2015 Witam moze by administrator tej strony zatroszczył sie troche o zainteresowanych kupnem projektu i dodał opcje dodawania zdjec w poscie a nie tylko privat na maile sam jutro zaczynam tynki wew i dorzuciłbym jakies fotki tylko dla wgladu wszystkich.....Pomyscie o tym.Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2015 Witam moze by administrator tej strony zatroszczył sie troche o zainteresowanych kupnem projektu i dodał opcje dodawania zdjec w poscie a nie tylko privat na maile sam jutro zaczynam tynki wew i dorzuciłbym jakies fotki tylko dla wgladu wszystkich.....Pomyscie o tym.Pozdrawiam. Witam Opcja dodawania zdjęć dostępna jest na forum - wystarczy tylko założyć konto na forum lub się zalogować, jeśli ktoś już takie konto posiada ( nie ma opcji dodania zdjęć dla osób, które mają status "gość" ). Wówczas dokonując wpisu korzystamy z przycisku "więcej opcji" dostępnego tuż pod oknem dialogu, i tam jest opcja "dodaj pliki". Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2015 Witam rozważamy budowe domu i ciekawi nas jak wygląda zrealizowany z góry dziękuje. adres pestka915@wp.pl Cytuj
Gość Monika Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2015 Witam, planujemy budowę CIEKAWEGO prosimy o zdjęcia na biuro@mpdecor.eu Pozdrawiamy! Cytuj
Gość Kasia Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2015 Jeśli dom budowany byłby bez wykusza i bez okien w ścianie garażu, to jakie min wymiary działki mogłyby być? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2015 Jeśli dom budowany byłby bez wykusza i bez okien w ścianie garażu, to jakie min wymiary działki mogłyby być? pozdrawiam Witam, Minimalna szerokość działki w takim wypadku to 23,72m. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aleksandra Napisano 20 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2015 Witam my rowniez wybudowalismy ciekawy II, obecnie juz w nim mieszkamy i wykanczamy gore. Rowniez zrobilismy kilka poprawek m.in. zlikwidowalismy jeden pokoj nad salonem i mamy nad nim otwarta duza przestrzen oraz dodalismy dodatkowy wykusz w kuchni likwidujac balkon. Kominek w salonie spelnia sie swietnie a my przy tym oszczedzamy na gazie. Ogolnie jestemy zadowoleni z projektu. Pozdrawiamy Piotr i Agata Witam! Jestesmy zdecydowani wybudowac CIEKAWEGO II. Czy moglabym liczyc na kilka fotek z budowy Panstwa domu? Moj e-mail a.lewkowicz88@gmail.com . pozdrawiam serdecznie! Aleksandra Cytuj
Gość Aleksandra Napisano 20 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2015 Witam Mieszkamy pod Wroclawiem w ciekawym II, lekko zmodyfikowanym. Prosze o maila podeslemy zdjecia:) Witam! Prosze o kilka zdjec Ciekawego II w realu Moj e-mail a.lewkowicz88@gmail.com . pozdrawiam serdecznie. Aleksandra Cytuj
Gość wrocławianka Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2015 Witam Mieszkamy pod Wroclawiem w ciekawym II, lekko zmodyfikowanym. Prosze o maila podeslemy zdjecia:) Witam! Prosze o kilka zdjec Ciekawego II w realu Moj e-mail a.lewkowicz88@gmail.com . pozdrawiam serdecznie. Aleksandra Hej jesteśmy z Wrocławia i chcemy budować ciekawego - prosze o maila mam trochę pytań o realizację - pozdrawiam i czekam m.samojedny@gmail.com Cytuj
Gość Gosia Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Październik 2015 Witam Zastanawiamy sie nad budową domu ciekawy II. Czy mogłabym prosić o zdjęcia z budowy ? gosiagrzelak@o2.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2015 Witam Mieszkamy pod Wroclawiem w ciekawym II, lekko zmodyfikowanym. Prosze o maila podeslemy zdjecia:) Witam! Prosze o kilka zdjec Ciekawego II w realu Moj e-mail a.lewkowicz88@gmail.com . pozdrawiam serdecznie. Aleksandra Witam, jesteśmy na etapie stanu zero. Proszę o zdjęcia z budowy na mail irwin86@wp.pl. pozdrawiam Kamil Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi