Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2012 Witam, Zawsze jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy, a że jestem na etapie szukania wykonawcy kuchni to mam prośbę. Może ktoś może mi polecić jakąś sprawdzona firmę w rejonie Wrocławia lub najbliższej okolicy? Na razie miałam na oku dwie firmy, ale jedna z nich robiła montaż u znajomych przez 8 miesięcy( a bo listwy za pomnieli, a bo...), więc została skreślona z listy. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Cytuj
podolska Napisano 8 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2019 Też szukam teraz zawodowca od montażu kuchni, jednak podobnie jak u Ciebie historie znajomych nie napawają optymizmem Mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej, mam nadzieję że coś znajdę Cytuj
Marianna Mira Napisano 9 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2021 Nie pomogę polecając konkretną firmę, ale może spróbujesz urządzić sama? Na necie jest dużo tekstów o tym, jak się zabrać do tego, np. taki, może akurat coś Cię zainspiruje? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi