Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ile wynosi całkowity koszt budowy

Witam,

koszt budowy domu do stanu wykończonego pod klucz wg kosztorysu, łącznie z instalacjami wewn. szacowanymi na poziomie 20% wartości przyjętych robót kosztorysowych oraz roboty związane z elementami zewnętrznymi (wejścia, podjazdy, tarasy) wynosi 528400 tyś. zł.

Gość laura
Napisano

Witam, proszę o przesłanie zdjęć z realizacji oraz przesłanie rysunków z dokładnymi pomiarami wszystkich pomieszczeń. Mam również pytanie odnośnie pomieszczenia gospodarczego czy istnieje możliwość zrobienia wejścia przy schodach? Czy w miejscu strych można zrobić łazienkę i pralnie? mail laura.klosak@wp.pl Z góry bardzo dziękuję :)

Napisano

Witam, proszę o przesłanie zdjęć z realizacji oraz przesłanie rysunków z dokładnymi pomiarami wszystkich pomieszczeń. Mam również pytanie odnośnie pomieszczenia gospodarczego czy istnieje możliwość zrobienia wejścia przy schodach? Czy w miejscu strych można zrobić łazienkę i pralnie? mail laura.klosak@wp.pl Z góry bardzo dziękuję :)

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w czwartek.

Pozdrawiam

Gość Paweł
Napisano

Witam serdecznie, czy są Państwo podzielić się informacją jakie są koszty poszczególnych etapów budowy?

• 3 weeks later...
Gość Jarek
Napisano

Witam serdecznie, czy są Państwo podzielić się informacją jakie są koszty poszczególnych etapów budowy?

W mazowieckim (pow. Lesznowola) za stan surowy zamkniety (bez stolarki) za robocinę chcą prawie 100k.

Gość Grzegorz B.
Napisano

Witam

czy istnieje możliwość przesłania na adres grzesiekber22@wp.pl przedmiaru robót lub pełne zestawienie materiałów budowlanych abym mógł samemu wyliczyć koszt robót.

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Napisano

Witam czy istnieje możliwość przesłania na adres grzesiekber22@wp.pl przedmiaru robót lub pełne zestawienie materiałów budowlanych abym mógł samemu wyliczyć koszt robót. Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Witam. Zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

Gość Natalia
Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć z realizacji na mail skrzypiecnatala@gmail.com ? + wizualizacje lub zdjęcia wnętrz jeżeli takie istnieją. Pozdrawiam

Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć z realizacji na mail skrzypiecnatala@gmail.com ? + wizualizacje lub zdjęcia wnętrz jeżeli takie istnieją. Pozdrawiam

Witam. Niestety nie posiadamy zdjęć z realizacji naszych projektów. Proszę zwrócić się na forum internetowym do Klientów/ Inwestorów, którzy zakupili ten projekt. Pozdrawiam.

Napisano

A my już mieszkamy od wczesnej wiosny.

Teraz własnie skończyliśmy bruki i zaczynamy ogrodzenie frontowe ... i finito :)

Witam

Czy możemy powyższe zdjęcia umieścić również na stronie www przy prezentacji domu Miły II? A może podeślą Państwo jeszcze kilka fotek na adres marketing@dobredomy.pl?

Pozdrawiam

Gość Michał
Napisano

My mieszkamy już 2 i pół roku, załączam zdjęcia zimowe :)

mogę o tel wasz prosic m kilka pytan
  • 2 weeks later...
Napisano

A my już mieszkamy od wczesnej wiosny. Teraz własnie skończyliśmy bruki i zaczynamy ogrodzenie frontowe ... i finito :)

Witam my zaczynamy budowę i strasznie chciałabym zobaczyć jak ten dom wygląda w cegle chętnie podjadę zerknąć zza płotu jeśli podzielicie się info gdzie się mieści budowa .Mój adres meil anadekor@onet.plpozdrawiam Ania

Napisano

Witam czy mogę prosić o rysunki techniczne i dokładne wymiary domu z projektu Miły 2?

atutuszynska@gmail.com

Napisano

Witam,

koszt budowy domu do stanu wykończonego pod klucz wg kosztorysu, łącznie z instalacjami wewn. szacowanymi na poziomie 20% wartości przyjętych robót kosztorysowych oraz roboty związane z elementami zewnętrznymi (wejścia, podjazdy, tarasy) wynosi 528400 tyś. zł.

528400 tys to 528400000 :)

• 2 months later...
Napisano

czy jest dostępny dla tego projektu plan wentylacji mechanicznej i przybliżony koszt realizacji?

Napisano

czy jest dostępny dla tego projektu plan wentylacji mechanicznej i przybliżony koszt realizacji?

Witam

Na projekt wentylacji dla domu Miły II trzeba będzie poczekać około 8 dni roboczych od momentu złożenia zamówienia na projekt wentylacji. 

Wycena kosztorysowa jest gotowa i znajduje się przy prezentacji projektu na stronie www.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Witam,

Czy mogę prosić o wysłanie dostępnych rysunków i materiałów projektu "Miły2" na adres karina.mitek@interia.pl ? Z gory dziękuję:) jeszcze prośba do budujących, a dokładniej tych z Państwa, którzy wybudowali już dom w wykończoną elewacją - jeśli to możliwe poproszę o wrzucenie kilku zdjęć na maila.

Pozdrawiam :)

Napisano

Witam, Czy mogę prosić o wysłanie dostępnych rysunków i materiałów projektu "Miły2" na adres karina.mitek@interia.pl ? Z gory dziękuję :) jeszcze prośba do budujących, a dokładniej tych z Państwa, którzy wybudowali już dom w wykończoną elewacją - jeśli to możliwe poproszę o wrzucenie kilku zdjęć na maila. Pozdrawiam :)

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Marcin
Napisano

Witam,

Czy mogę prosić o wysłanie dostępnych rysunków i materiałów projektu "Miły2" na adres: niezapomnij@gmail.com 

Z Góry uprzejmie dziękuje.

Pozdrawiam serdecznie

Napisano

Witam, czy istnieje możliwość zrobienia drzwi na poddaszu wychodzących na hall z garderoby 3 m2 przy pokoju 13,9 m2 ?

Pozdrawiam