Dobre Domy Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2017 ile wynosi całkowity koszt budowy Witam, koszt budowy domu do stanu wykończonego pod klucz wg kosztorysu, łącznie z instalacjami wewn. szacowanymi na poziomie 20% wartości przyjętych robót kosztorysowych oraz roboty związane z elementami zewnętrznymi (wejścia, podjazdy, tarasy) wynosi 528400 tyś. zł. Cytuj
Gość laura Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2017 Witam, proszę o przesłanie zdjęć z realizacji oraz przesłanie rysunków z dokładnymi pomiarami wszystkich pomieszczeń. Mam również pytanie odnośnie pomieszczenia gospodarczego czy istnieje możliwość zrobienia wejścia przy schodach? Czy w miejscu strych można zrobić łazienkę i pralnie? mail laura.klosak@wp.pl Z góry bardzo dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2017 Witam, proszę o przesłanie zdjęć z realizacji oraz przesłanie rysunków z dokładnymi pomiarami wszystkich pomieszczeń. Mam również pytanie odnośnie pomieszczenia gospodarczego czy istnieje możliwość zrobienia wejścia przy schodach? Czy w miejscu strych można zrobić łazienkę i pralnie? mail laura.klosak@wp.pl Z góry bardzo dziękuję Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w czwartek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 Witam serdecznie, czy są Państwo podzielić się informacją jakie są koszty poszczególnych etapów budowy? Cytuj
Gość Jarek Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2017 Witam serdecznie, czy są Państwo podzielić się informacją jakie są koszty poszczególnych etapów budowy? W mazowieckim (pow. Lesznowola) za stan surowy zamkniety (bez stolarki) za robocinę chcą prawie 100k. Cytuj
Gość Grzegorz B. Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2017 Witam czy istnieje możliwość przesłania na adres grzesiekber22@wp.pl przedmiaru robót lub pełne zestawienie materiałów budowlanych abym mógł samemu wyliczyć koszt robót. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2017 Witam czy istnieje możliwość przesłania na adres grzesiekber22@wp.pl przedmiaru robót lub pełne zestawienie materiałów budowlanych abym mógł samemu wyliczyć koszt robót. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam. Zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Natalia Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2017 Witam, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć z realizacji na mail skrzypiecnatala@gmail.com ? + wizualizacje lub zdjęcia wnętrz jeżeli takie istnieją. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2017 Witam, czy mogę prosić o przesłanie zdjęć z realizacji na mail skrzypiecnatala@gmail.com ? + wizualizacje lub zdjęcia wnętrz jeżeli takie istnieją. Pozdrawiam Witam. Niestety nie posiadamy zdjęć z realizacji naszych projektów. Proszę zwrócić się na forum internetowym do Klientów/ Inwestorów, którzy zakupili ten projekt. Pozdrawiam. Cytuj
MarioDeCampes Napisano 5 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2017 A my już mieszkamy od wczesnej wiosny. Teraz własnie skończyliśmy bruki i zaczynamy ogrodzenie frontowe ... i finito Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2017 A my już mieszkamy od wczesnej wiosny. Teraz własnie skończyliśmy bruki i zaczynamy ogrodzenie frontowe ... i finito Witam Czy możemy powyższe zdjęcia umieścić również na stronie www przy prezentacji domu Miły II? A może podeślą Państwo jeszcze kilka fotek na adres marketing@dobredomy.pl? Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2017 My mieszkamy już 2 i pół roku, załączam zdjęcia zimowe mogę o tel wasz prosic m kilka pytan Cytuj
Gość Ania Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2017 A my już mieszkamy od wczesnej wiosny. Teraz własnie skończyliśmy bruki i zaczynamy ogrodzenie frontowe ... i finito Witam my zaczynamy budowę i strasznie chciałabym zobaczyć jak ten dom wygląda w cegle chętnie podjadę zerknąć zza płotu jeśli podzielicie się info gdzie się mieści budowa .Mój adres meil anadekor@onet.plpozdrawiam Ania Cytuj
Gość Anna Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2017 Witam czy mogę prosić o rysunki techniczne i dokładne wymiary domu z projektu Miły 2? atutuszynska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Czerwiec 2017 Witam czy mogę prosić o rysunki techniczne i dokładne wymiary domu z projektu Miły 2? atutuszynska@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Piotr Mechowo Napisano 2 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2017 nasz dom w letniej aranżacji Cytuj
Jarek L Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2017 nasz dom w letniej aranżacji naprawde super wyglada i widze sporo zmian w adaptacji projektu. Cytuj
Jarek L Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2017 Witam, koszt budowy domu do stanu wykończonego pod klucz wg kosztorysu, łącznie z instalacjami wewn. szacowanymi na poziomie 20% wartości przyjętych robót kosztorysowych oraz roboty związane z elementami zewnętrznymi (wejścia, podjazdy, tarasy) wynosi 528400 tyś. zł. 528400 tys to 528400000 Cytuj
Gość Mariusz Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2017 czy jest dostępny dla tego projektu plan wentylacji mechanicznej i przybliżony koszt realizacji? Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2017 czy jest dostępny dla tego projektu plan wentylacji mechanicznej i przybliżony koszt realizacji? Witam Na projekt wentylacji dla domu Miły II trzeba będzie poczekać około 8 dni roboczych od momentu złożenia zamówienia na projekt wentylacji. Wycena kosztorysowa jest gotowa i znajduje się przy prezentacji projektu na stronie www. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karina Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam, Czy mogę prosić o wysłanie dostępnych rysunków i materiałów projektu "Miły2" na adres karina.mitek@interia.pl ? Z gory dziękuję jeszcze prośba do budujących, a dokładniej tych z Państwa, którzy wybudowali już dom w wykończoną elewacją - jeśli to możliwe poproszę o wrzucenie kilku zdjęć na maila. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam, Czy mogę prosić o wysłanie dostępnych rysunków i materiałów projektu "Miły2" na adres karina.mitek@interia.pl ? Z gory dziękuję jeszcze prośba do budujących, a dokładniej tych z Państwa, którzy wybudowali już dom w wykończoną elewacją - jeśli to możliwe poproszę o wrzucenie kilku zdjęć na maila. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Witam, Czy mogę prosić o wysłanie dostępnych rysunków i materiałów projektu "Miły2" na adres: niezapomnij@gmail.com Z Góry uprzejmie dziękuje. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Witam, Czy mogę prosić o wysłanie dostępnych rysunków i materiałów projektu "Miły2" na adres: niezapomnij@gmail.com Z Góry uprzejmie dziękuje. Pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Laura Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2017 Witam, czy istnieje możliwość zrobienia drzwi na poddaszu wychodzących na hall z garderoby 3 m2 przy pokoju 13,9 m2 ? Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi