Gość Piotr Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2017 witam, mieszkamy już od roku w domu wg projektu Miły II. Niestety koszt elewacji jest powalający i sami skończyliśmy liczyć w połowie drogi a potem odpuściliśmy. woleliśmy zainwestować w lepsze okna i dach. Witam Zachęcamy do umieszczenia kilku zdjęć domu. Pozdrawiam witam,fotki z podręcznego zasobu - tak na szybkohttp://pokazywarka.pl/idc8m8-2/ Cytuj
Gość Ola Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2017 witam, fotki z podręcznego zasobu - tak na szybko http://pokazywarka.pl/idc8m8-2/ Przepiękny dom !!! Gratuluję !!! Widać, że zrobili Państwo lucernę nad garażem, zaplanowali Państwo tam pokój? Czy są Państwo w stanie napisać chociaż przybliżone koszta budowy tego domu razem z materiałami? Na taki etap jak właśnie na zdjęciach. Proszę o odpowiedź. Cytuj
Gość jarek Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 witam, mieszkamy już od roku w domu wg projektu Miły II. Niestety koszt elewacji jest powalający i sami skończyliśmy liczyć w połowie drogi a potem odpuściliśmy. woleliśmy zainwestować w lepsze okna i dach. Witam Zachęcamy do umieszczenia kilku zdjęć domu. Pozdrawiam witam, fotki z podręcznego zasobu - tak na szybko http://pokazywarka.pl/idc8m8-2/ Panie Piotrze super to wygląda.My dopiero jestesmy na etapie zdo bywania pozwolenia na budowe Cytuj
Gość Piotr Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2017 Przepiękny dom !!! Gratuluję !!! Widać, że zrobili Państwo lucernę nad garażem, zaplanowali Państwo tam pokój? Czy są Państwo w stanie napisać chociaż przybliżone koszta budowy tego domu razem z materiałami? Na taki etap jak właśnie na zdjęciach. Proszę o odpowiedź. dziękuje. niestety kosztorys z projektu jest adekwatny do tego co faktycznie trzeba wyłożyć - czyli w okolicach 600 tyś. zachowując oczywiście standard użytych materiałów. nam na etapie adaptacji bardzo pomogli projektanci i ...natura. budując dom na działce ze spadkiem 16% podpiwniczenie wychodzi dość naturalnie i naturalnie podbija koszt adaptacji do piwnicy "spadła" kotłownia, pralnia z suszarnią, spiżarnia, garaż, magazyn na opał ( w naszym przypadku pellet ) i wszystko co zostało z budowy i z czego nie odkopałem się do dziś ułatwiło to nam rozplanowanie pomieszczeń w domu bo: - zrezygnowaliśmy ze ścianki działowej w kuchni ( i już nie uwiera w boki ) - zamiast garażu mamy pokój i sporą łazienkę - na poddaszu zrezygnowaliśmy ze ścianki dzielącej pokoje 13,4 i 18,3 robiąc jedną sypialnię z garderobą a i tu zamiast dwóch okien dachowych jest kolejna lucerna - strych zamieniliśmy w duży jasny pokój bo wstawiliśmy dodatkowo okno dachowe pozdrawiam wszystkich realizujących ten projekt, jest rzeczywiście nietuzinkowy Cytuj
Gość Darek Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2017 Witam, jak dla nas dom rewelacja,kiedy go zobaczyliśmy nic innego już się nie podobało . Teraz mamy stan surowy otwarty,za kilka dni okna.Projekt praktycznie bez zmian.Co do kosztów to,jak posłucham innych budujących,to w porównaniu do ich inwestycji tani nie jest,chyba że budują z mchu i paproci .Nie mniej uważam że efekt końcowy wart zachodu.Projekt nie oklepany i ma naprawdę potencjał.Polecam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2017 Witam czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków technicznych, i jeśli to możliwe zdjęć z realizacji, jeżeli są jakieś oprócz te na forum mariobest@interia.pl z góry dziękuję Mariusz K. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2017 Witam czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków technicznych, i jeśli to możliwe zdjęć z realizacji, jeżeli są jakieś oprócz te na forum mariobest@interia.pl z góry dziękuję Mariusz K. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 14 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2017 Dzień dobry, Przymierzamy się z mężem do tego projektu, ale musielibyśmy sporo zmienić gdyż nasza działka ma wjazd od strony wschodniej, natomiast sama stylistyka i nawiązanie do stylu angielskiego jest w tym przypadku bezbłędne Jestem bardzo zainteresowana zdjęciami efektu końcowego Państwa pięknych domów wg. tego projektu. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie wraz z informacją jaki był koszt budowy do stanu deweloperskiego. Jeżeli ktoś z Państwa byłby tak uprzejmy, żeby spotkać się z nami w małopolsce lub śląskim i okolicach to chętnie podjedziemy zobaczyć dom na żywo. mail: freshkateb@gmail.com Z góry dziękuję KB Cytuj
Loppan Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2017 My mieszkamy już 2 i pół roku, załączam zdjęcia zimowe 2 Cytuj
Gość paulina Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2017 Cudowny dom! Gratulacje! Również rozważam jasną elewację i widzę że to naprawdę dobrze wygląda! Czy mogę prosić o zdjęcia bocznej i tylnej elewacji? W miarę możliwości oczywiście. Mój e-mail paulina.naumiec@wp.pl Dziękuję z góry! Cytuj
Gość DG Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2017 My mieszkamy już 2 i pół roku, załączam zdjęcia zimowe Czy można prosić o zdjęcia domu na adres d.ganski144@gmail.com? Czy wprowadzaliscie Państwo jakieś zmiany w projekcie i jak się sprawdziły? Pozdrawiam Cytuj
Jarek L Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2017 My mieszkamy już 2 i pół roku, załączam zdjęcia zimowe my dopiero zaczynamy budowe... Pięknie Wam wyszło! 1 Cytuj
Loppan Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2017 To dla odmiany zdjęcia z wiosny. 1 Cytuj
Jarek L Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2017 To dla odmiany zdjęcia z wiosny. tak, to jest piękny projekt Cytuj
Gość Ewa Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2017 w jaki sposób można zobaczyć zdjęcia które Państwo załączają ? Cytuj
Gość Ewelina Napisano 10 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2017 My mieszkamy już 2 i pół roku, załączam zdjęcia zimowe Dzień dobry, zdjęcia które Państwo załączają nie są widoczne na stronie www. Czy mogę prosić o przesłanie zdjęć domu na mój adres ewelina.b.pawlicka@gmail.com ? Pozdrawiam Cytuj
Gość Loppan Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2017 w jaki sposób można zobaczyć zdjęcia które Państwo załączają ? to są zwykłe jpg. więc dziwi mnie, że nie widać, może jakieś blokady są włączone w przeglądarce? Cytuj
Gość E Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2017 w jaki sposób można zobaczyć zdjęcia które Państwo załączają ? to są zwykłe jpg. więc dziwi mnie, że nie widać, może jakieś blokady są włączone w przeglądarce? A czy mogę prosić o przesłanie tych zdjęć na adres ewelina.b.pawlicka@gmail.com ? Cytuj
Gość jarek Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2017 w jaki sposób można zobaczyć zdjęcia które Państwo załączają ? to są zwykłe jpg. więc dziwi mnie, że nie widać, może jakieś blokady są włączone w przeglądarce? trzeba wejsc na forum Cytuj
Gość piotrek Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2017 w jaki sposób można zobaczyć zdjęcia które Państwo załączają ? to są zwykłe jpg. więc dziwi mnie, że nie widać, może jakieś blokady są włączone w przeglądarce? witam mam pytanko i pana wyniósł koszt budowy tego domu Cytuj
Gość Gość Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Witam Serdecznie, Czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków technicznych jak i zdjęć z realizacji tego projektu . Zastanawiam się nad zakupem projektu lecz muszę przekonać małżonkę innego rodzaju elewacją niż tą orginalną która jest kosztowna. Z góry dziękuje i Pozdrawiam j.zawadzki.alphavision.com@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam Serdecznie, Czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków technicznych jak i zdjęć z realizacji tego projektu . Zastanawiam się nad zakupem projektu lecz muszę przekonać małżonkę innego rodzaju elewacją niż tą orginalną która jest kosztowna. Z góry dziękuje i Pozdrawiam j.zawadzki.alphavision.com@poczta.fm Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jacek Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam Proszę o ponowne przesłanie rysunków i zdjęć z realizacji . Niestety Spam chyba pożarł wiadomość. Jeszcze raz z góry dziękuje j.zawadzki.alphavision.com@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2017 Witam Proszę o ponowne przesłanie rysunków i zdjęć z realizacji . Niestety Spam chyba pożarł wiadomość. Jeszcze raz z góry dziękuje j.zawadzki.alphavision.com@poczta.fm wysłane ponownie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi