Gość Ania Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2016 Witam właśnie zamówiłam projekt tego domu to jedyny z setek tysięcy przejrzanych projektów który wpadł mi w oko ta stylistyka jest bliska mojemu sercu .Dodatkowo przy domu powstanie pracownia dekoratorska o podobnym charakterze zwracam się z ogromną prośba do wszystkich tych którzy są na etapie budowy lub ją zakończyli o kontakt na adres anadekor@onet.pl w celu wymiany doświadczeń pozdrawiam Ania . Cytuj
Gość jarek Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2016 Czy moge zapoznac sie z kosztorysem? Po wielu miesiącach poszukiwan wrescie projekt spełniający prawie wszystkie nasze załozenia. jarek.laniecki@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2016 Czy moge zapoznac sie z kosztorysem? Po wielu miesiącach poszukiwan wrescie projekt spełniający prawie wszystkie nasze załozenia. jarek.laniecki@wp.pl Dzień dobry, koszty budowy są podane na stronie internetowej w formie tabeli. Mogę przesłać na wskazany adres ogólne zestawienie. Natomiast kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Proponuję kontakt z Działem Sprzedaży, gdyż mamy kilka w swojej ofercie. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Piotr Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2016 Ja również bardzo proszę o przesłanie rysunków technicznych. i jeśli to możliwe zdjęć z realizacji, te na forum już się nie wyświetlają.piotrek.ja@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2016 Ja również bardzo proszę o przesłanie rysunków technicznych. i jeśli to możliwe zdjęć z realizacji, te na forum już się nie wyświetlają. piotrek.ja@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość jarek Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2016 Kupilismy projekt. Jest w adaptacji. Zmiana skosu powierzchni dachu z 48 na 45 zgodnie z MPZ Cytuj
Gość Ola Napisano 16 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2016 Jeśli dysponują Państwo zdjęciami z realizacji, to również proszę o przesłanie: iziis@wp.pl Cytuj
Gość rafal Napisano 24 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Grudzień 2016 budujemy ten domek narazie estesmy na tym etapiehttp://pokazywarka.pl/rol5de/ Cytuj
Gość Grzegirz Napisano 28 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2016 Witam, jeśli to możliwe również bardzo proszę o przesłanie rysunków technicznych. i jeśli to możliwe zdjęć z realizacji, te na forum już się nie wyświetlają.biuro@gkinterior.pl pozdrawiam Grzegorz K Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2016 Witam, jeśli to możliwe również bardzo proszę o przesłanie rysunków technicznych. i jeśli to możliwe zdjęć z realizacji, te na forum już się nie wyświetlają. biuro@gkinterior.pl pozdrawiam Grzegorz K Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki techniczne oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Niestety nie posiadamy zdjęć z budowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michal Koscielski Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2017 Ja jestem w trakcie budowy. 6stycznia dach zaczynam robić później szczotkuj instalacje pompę ciepła napowietrzną będę się starał utrzymać go w takim klimacie jakim jest projekt działkę mam w lesie chciałbym aby życie toczyło się przed domem pod tą wiatę tam też będę miał kominek porze taką małą Wędzarnia z dachu Dach robię taki sam jak w projekcie Cytuj
Gość Tymoteusz Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 Witam, jeśli to możliwe również bardzo proszę o przesłanie rysunków technicznych. i jeśli to możliwe zdjęć z realizacji, te na forum już się nie wyświetlają.biuro@gkinterior.pl pozdrawiam Grzegorz K Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki techniczne oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Niestety nie posiadamy zdjęć z budowy. Pozdrawiam WitamCzy rowniez moglbym prosic o rysunki techniczne budynku i zestawienie materialow. tymmic89@gmail.comPozdrawiam Cytuj
Gość Zamojski Szymon Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 Ja jestem w trakcie budowy. 6stycznia dach zaczynam robić później szczotkuj instalacje pompę ciepła napowietrzną będę się starał utrzymać go w takim klimacie jakim jest projekt działkę mam w lesie chciałbym aby życie toczyło się przed domem pod tą wiatę tam też będę miał kominek porze taką małą Wędzarnia z dachu Dach robię taki sam jak w projekcie Witam. Można wiedzieć w której części kraju buduje Pan dom? Województwo?Pozdrawiam Cytuj
Gość Zamojski Szymon Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2017 Ja jestem w trakcie budowy. 6stycznia dach zaczynam robić później szczotkuj instalacje pompę ciepła napowietrzną będę się starał utrzymać go w takim klimacie jakim jest projekt działkę mam w lesie chciałbym aby życie toczyło się przed domem pod tą wiatę tam też będę miał kominek porze taką małą Wędzarnia z dachu Dach robię taki sam jak w projekcie Witam. Można wiedzieć w której części kraju buduje Pan dom? Województwo?Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2017 Witam Czy rowniez moglbym prosic o rysunki techniczne budynku i zestawienie materialow. tymmic89@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michal Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2017 Mi w przyszłym tygodniu wchodzą dach robić. Faktycznie kosztowna realizacja. Ale dom na tle innych się wyróżnia. Ma ktoś zdjęcia z realizacji domu chętnie podpatrze. Koscielski.michal@gmail.com. Będę zobowiązany. Jeżeli ktoś ma skończony chętnie. Z whiski przyjadę i zobaczę Cytuj
Gość Michal Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2017 Wielkopolska, Konin. pan tez realizuje ten projekt? Witam. Można wiedzieć w której części kraju buduje Pan dom? Województwo?Pozdrawiam Cytuj
Gość Michal koscielski Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2017 Konin woj. Wielkopolskie. A Pan na jakim kest etapie Cytuj
Gość Michal koscielski Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2017 Witam. Można wiedzieć w której części kraju buduje Pan dom? Województwo?Pozdrawiam. Konin woj. Wielkopolskie. A pan ? Cytuj
Gość Zamojski Szymon Napisano 9 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2017 Witam. Można wiedzieć w której części kraju buduje Pan dom? Województwo?Pozdrawiam. Konin woj. Wielkopolskie. A pan ? Moja żona pochodzi z okolic Konina i często tam jesteśmy. My chcemy budować dom w Zielonej Górze. Czy mógłbym prosić na maila kontakt do Pana? Chętnie byśmy porozmawiali na temat budowy. Podaje maila szym.zam@gmail.com Cytuj
Gość Kamil Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2017 budujemy ten domek narazie estesmy na tym etapie http://pokazywarka.pl/rol5de/ witam, czy mógłby Pan przesłać aktualne zdjęcia z realizacji budowy? Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu. Bardzo chętnie nawiążemy kontakt, mamy parę pytań. Bardzo prosimy o pomoc. kamil.jedryszek@gmail.com Cytuj
Gość Ola Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2017 Czy ktoś buduje lub budował ten dom w okolicach woj. śląskiego? Cytuj
Gość 660722382 Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2017 Witam! ten projekt absolutnie mnie powalił. Jest przepiękny. Martwią mnie natomiast dwie rzeczy: jak w poprzednim poscie wejscie z garażu przez kuchnię - czy ktoś ma pomysł na inne rozwiązanie tej sprawy, oraz kominek, który znajdując się na zwenętrznej ścianie budynku nie będzie spełniał roli dodatkowego ogrzewania domu... Kolejną kwestią mnie nękającą są koszta budowy, prawie 600 tys to ogromny koszt, czy cene podbija tu elewacja? Błagam o maila do osób które kupiły projekt.....niestety ceny nie spadna. Chyba ze niskiej jakosci towar kupisz Cytuj
Gość Piotr Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2017 Witam! ten projekt absolutnie mnie powalił. Jest przepiękny. Martwią mnie natomiast dwie rzeczy: jak w poprzednim poscie wejscie z garażu przez kuchnię - czy ktoś ma pomysł na inne rozwiązanie tej sprawy, oraz kominek, który znajdując się na zwenętrznej ścianie budynku nie będzie spełniał roli dodatkowego ogrzewania domu... Kolejną kwestią mnie nękającą są koszta budowy, prawie 600 tys to ogromny koszt, czy cene podbija tu elewacja? Błagam o maila do osób które kupiły projekt.....niestety ceny nie spadna. Chyba ze niskiej jakosci towar kupisz witam,mieszkamy już od roku w domu wg projektu Miły II. Niestety koszt elewacji jest powalający i sami skończyliśmy liczyć w połowie drogi a potem odpuściliśmy. woleliśmy zainwestować w lepsze okna i dach. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2017 witam, mieszkamy już od roku w domu wg projektu Miły II. Niestety koszt elewacji jest powalający i sami skończyliśmy liczyć w połowie drogi a potem odpuściliśmy. woleliśmy zainwestować w lepsze okna i dach. Witam Zachęcamy do umieszczenia kilku zdjęć domu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi