Gość Ola Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2016 Witam proszę o przesłanie materiałów dotyczących domu Miły II iziis@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Witam proszę o przesłanie materiałów dotyczących domu Miły II iziis@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Jaka jest właściwie wysokość ściany kolankowej na poddaszu? Wychodzi mi na oko 50cm, ale to bardzo mało. Projekt jest piękny, ale jednak bardzo chciałabym podnieść ścianę kolankową. W MPZP max wysokość budynku, to 9m, kąt nachylenia 38-45st więc trzeba by zrobić naprawdę dużo "grubych" zmian w projekcie, nie wiem czy jest to możliwe... czy dom nie straci swojego charakteru. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2016 Jaka jest właściwie wysokość ściany kolankowej na poddaszu? Wychodzi mi na oko 50cm, ale to bardzo mało. Projekt jest piękny, ale jednak bardzo chciałabym podnieść ścianę kolankową. W MPZP max wysokość budynku, to 9m, kąt nachylenia 38-45st więc trzeba by zrobić naprawdę dużo "grubych" zmian w projekcie, nie wiem czy jest to możliwe... czy dom nie straci swojego charakteru. Dzień dobry! Ścianka kolankowa na strychu wynosi po wykończeniu: 41,5cm. Natomiast w garderobie i sypialni 62,5cm. Proszę zwrócić uwagę, że w większości pomieszczeń na poddaszu mamy lukarnę, która powiększa pomieszczenie. Miły II ma wysokość 9,0m i kąt nachylenia dachu 48stopnii. W związku z tym będzie Pani musiała go zmniejszyć o min. 3 stopnie. Wydaje mi się, że ta zmiana nie będzie w znaczny sposób wyczuwalna. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojciech Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2016 Witam proszę o przesłanie materiałów dotyczących domu Miły II wojciech.zalewski@taniepakowanie.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2016 Witam proszę o przesłanie materiałów dotyczących domu Miły II wojciech.zalewski@taniepakowanie.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Eliza Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2016 Proszę bardzo, tak na szybko aktualne zdjęcia: Czy można prosić o kontakt w sprawie realizacji domu? Bardzo proszę! elizag92@interia.pl Cytuj
Gość Oliwia Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2016 Witam serdecznie, proszę o przesłanie materiałów dotyczących domu Miły II. nie.lubie.szpinaku@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2016 Witam serdecznie, proszę o przesłanie materiałów dotyczących domu Miły II. nie.lubie.szpinaku@wp.pl Pozdrawiam Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Paulina Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2016 Witam. Mam pytanie, czy jest może dostępna wizualizacja wnętrz projektu Miły II? Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2016 Witam. Mam pytanie, czy jest może dostępna wizualizacja wnętrz projektu Miły II? Witam W najbliższym czasie nie planujemy opracowania wizualizacji wnętrz dla domu Miły II - może coś pod koniec roku nam się uda przygotować. Pozdrawiam Cytuj
Gość marcin Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2016 Witam Czy można prosić jakiegoś życzliwego forumowicza o przesłanie zdjęć realizacji na maila? Kaszabosu18@WP.pl Marcin Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2016 Witam Czy można prosić jakiegoś życzliwego forumowicza o przesłanie zdjęć realizacji na maila? Kaszabosu18@WP.pl Marcin Czy można prosić o kontakt w sprawie realizacji domu? Bardzo proszę! elizag92@interia.pl Link poszedł na e-mail Cytuj
Gość Marcin Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2016 Link poszedł na e-mail Mógłbym prosić jeszcze raz o maila na kaszabosu18@WP.pl ponieważ zdjęcia nie trafiły albo zjadł je folder spam? Cytuj
Gość Rafał Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2016 Witam Czy można prosić jakiegoś życzliwego forumowicza o przesłanie zdjęć realizacji na maila? 324213@wp.pl a także proszę o przesłanie materiałów dotyczących domu Miły II. pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2016 Witam Czy można prosić jakiegoś życzliwego forumowicza o przesłanie zdjęć realizacji na maila? 324213@wp.pl a także proszę o przesłanie materiałów dotyczących domu Miły II. pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2016 Witam Bardzo proszę któregoś z forumowiczów o zdjęcia z zewnątrz po zakończeniu prac . Będę niezmiernie wdzięczny navicor@wp.pl Cytuj
Gość Oliwia Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2016 Bardzo proszę o zdjęcia realizacji na mail:oliwia191@poczta.fm Cytuj
Gość magda Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2016 Witam Czy mogłabym prosić o rysunki techniczne projektu Miły II? mregulinska@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2016 Witam Czy mogłabym prosić o rysunki techniczne projektu Miły II? mregulinska@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2016 Właśnie zakupiliśmy projekt Mily II i dzielimy się ucieczką z miast i zmaganiami na forum: escapethecity.blog.pl Jak na razie jesteśmy na etapie papierkowym i przeprojektowywania Ale jak ktoś będzie potrzebował pomocy w tym bądź innym temacie sluze radami . Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2016 Właśnie zakupiliśmy projekt Mily II i dzielimy się ucieczką z miast i zmaganiami na forum: escapethecity.blog.pl Jak na razie jesteśmy na etapie papierkowym i przeprojektowywania Ale jak ktoś będzie potrzebował pomocy w tym bądź innym temacie sluze radami . Zachęcam do umieszczenia zdjęć również u nas na forum - tutaj najczęściej ludzie szukają informacji o realizacjach naszych projektów. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ada Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2016 Witam, również chciałabym prosić o rysunki techniczne tego projektu. Mój mail: ada.prokop1@gmail.com Dziękuję Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2016 Witam, również chciałabym prosić o rysunki techniczne tego projektu. Mój mail: ada.prokop1@gmail.com Dziękuję Pozdrawiam, Witam, materiały przesłałam na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2016 Witam, bede bardzo wdzieczna za pare zdjec: info@oakflooringsupplies.co.uk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi