Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2018 44 minuty temu, Gość Jarekl napisał: Moge prosic o informacje czym panstwo oblozyloscie elewacje. Mam jeszcze czas zmienic decyzje. Dzień dobry, W projekcie technicznym Miły II została zastosowana na elewacjach płytka klinkierowa. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Jarekl Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2018 Dziekuje za opd. Chcialem sie dowiedziec i producenta i model okladziny. Bo szukam i nie moge sie zdecydowac a u Was wyglada bosko. U mnie na razie golo i bialo Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2018 55 minut temu, Gość Jarekl napisał: Dziekuje za opd. Chcialem sie dowiedziec i producenta i model okladziny. Bo szukam i nie moge sie zdecydowac a u Was wyglada bosko. U mnie na razie golo i bialo Na wizualizacjach nie stosujemy materiałów konkretnych producentów. Dlatego niestety nie jestem w stanie Panu podać konkretnej nazwy produktu. Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2018 "Gość Jarku" prośba o podanie maila na którego mogę przesłać odpowiedź. Cytuj
Jarek L Napisano 15 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2018 W dniu 13.09.2018 o 22:45, Gość Krzysiek napisał: "Gość Jarku" prośba o podanie maila na którego mogę przesłać odpowiedź. Hej Krzysztof prosze o kontakt na jarek.laniecki@wp.pl Ja jestem na etapie dom cabrio (dach za miesiac) https://www.imageupload.co.uk/image/4yJb Cytuj
Karina Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2018 „Gość Krzysiek” jesteśmy na etapie poszukiwania dachówki i okładziny klinkierowej, u Was wygląda to zachwycająco! Czy mogę prosić o informacje na temat tych dwóch elementów na maila ? Karina.mitek@interia.pl Pozdrawiam, Karina Cytuj
Gość Paulina Napisano 19 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2018 "Gość Krzysiek" jestem pod wrażeniem Waszej realizacji projektu Miły II! My jesteśmy na etapie instalacji wewnątrz. Jestem ciekawa czym wykonana elewacja? Czy to cegła cięta? Czy można prosić o więcej zdjęć ma maila? paulina.naumiec@wp.pl Dziękuję. Paulina Cytuj
Gość Marcin Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2018 Witam, chcemy zakupić z żoną projekt Miły II. Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi w tym zakresie. Jak warto przerobić projekt żeby był bardziej funkcjonalny, co zaskoczyło w trakcie realizacji, jaki jest szacunkowy koszt realizacji ? Mój mail wezowskim@interia.pl Projekt jest super. Widziałem bardzo fajne realizacje na tym forum. Będę wdzięczny za podpowiedzi .. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2018 Witam, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na kamolb@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2018 22 godziny temu, Gość Kamil napisał: Witam, proszę o przesłanie zestawienia materiałów na kamolb@wp.pl Dzień dobry, Zestawienie materiałów zostanie wysłane poniedziałek/wtorek. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Sebastian Napisano 5 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2019 Dzień dobry, czy ktoś z budujących zmniejszył kont nachylenia dachu do 45 stopni? Mam jeszcze pytanie odnośnie kuchni czy istnieje możliwość powiększenia jej o 10 m2 w taki sposób żeby dom wyglądał identycznie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2019 W dniu 06.01.2019 o 00:35, Gość Sebastian napisał: Dzień dobry, czy ktoś z budujących zmniejszył kont nachylenia dachu do 45 stopni? Mam jeszcze pytanie odnośnie kuchni czy istnieje możliwość powiększenia jej o 10 m2 w taki sposób żeby dom wyglądał identycznie? Dzień dobry, Nie posiadamy informacji na temat wprowadzanych przez inwestorów zmian w tym projekcie. Większość zmian powstaje na etapie adaptacji czyli bez naszej ingerencji i już po zakupie projektu w naszej pracowni. Powiększenie metrażu domu wpłynie na obrys budynku, a więc na jego wygląd. Chcąc pozostawić dokładny wygląd domu, powierzchnia kuchni musiałaby zostać powiększona kosztem innych przyległych pomieszczeń. W tym wypadku można zmniejszyć powierzchnię pomieszczenia gospodarczego, co pozwoli powiększyć kuchnie o kilka metrów. Pozdrawiam Cytuj
Karina Napisano 7 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2019 W dniu 6.01.2019 o 00:35, Gość Sebastian napisał: Dzień dobry, czy ktoś z budujących zmniejszył kont nachylenia dachu do 45 stopni? Mam jeszcze pytanie odnośnie kuchni czy istnieje możliwość powiększenia jej o 10 m2 w taki sposób żeby dom wyglądał identycznie? Witam, my zmienialiśmy kąt nachylenia do 45 stopni i powiększyliśmy kuchnie. Poproszę o maila, mogę wysłać rysunki po adaptacji pozdrawiam, Karina Cytuj
Gość Sebastian Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2019 W dniu 7.01.2019 o 09:54, Karina napisał: Witam, my zmienialiśmy kąt nachylenia do 45 stopni i powiększyliśmy kuchnie. Poproszę o maila, mogę wysłać rysunki po adaptacji pozdrawiam, Karina firkispzoo@gmail.com bardzo dziękujemy ? Cytuj
Gosia Warszawa Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2019 Dzień dobry, Przymierzamy się do budowy domu Miły II, czy ktoś z Was mieszka w centrum lub na płd Polski, chcielibyśmy zobaczyć ten dom w rzeczywistości, obiecuję nie będziemy przeszkadzać. Jeśli możecie, proszę dodajcie więcej zdjęć. Małgorzata Cytuj
Gosia Warszawa Napisano 20 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2019 W dniu 6.09.2018 o 23:35, Gość Krzysiek napisał: Nasza realizacja Panie Krzysztofie, Piękny dom, można prosić o więcej zdjęć. Małgorzata Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2019 Gosia Warszawa prośba o podanie maila Cytuj
Gosia Warszawa Napisano 31 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2019 11 godzin temu, Gość Krzysiek napisał: Gosia Warszawa prośba o podanie maila Panie Krzysztofie, Mój mail: gosiawawa20@gmail.com Cytuj
Gość Madzia Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2019 Panie Krzysztofie także poproszę o więcej zdjęć. Piękna elewacja. magdalena.jachacy@gmail.com dziękuję Cytuj
Gość Tomek Napisano 7 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2019 Witam czy ja tez.moge prosic o zdjecia lub przynajmniej nazwe klinkieru na elewacji moj mail tomasz_malczyk@tlen.pl Cytuj
Karina Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2019 U nas stan surowy zamknięty ze względu na miejscowy plan zagospodarowania musieliśmy zrezygnować z frontowej werandy, zyskaliśmy dzięki temu okno w sypialni u góry. Pozdrawiam, Karina Cytuj
Gość Kamil Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2019 Dnia 7.01.2019 o 08:54, Karina napisał: Witam, my zmienialiśmy kąt nachylenia do 45 stopni i powiększyliśmy kuchnie. Poproszę o maila, mogę wysłać rysunki po adaptacji pozdrawiam, Karina Wita serdecznie, Czy jest mozliwość przesłania na maila tych rysunków po adaptacji, chcialibyśmy zobaczyc jak zmienilo to wyglad domu. My rowniez mamy w waruinkach zabudowy kat nachylnia dachu 45 stopni. moj e-mail kamolb2@gmail.com Pozdrawiam Kamil Cytuj
Gość Bartosz Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2019 Witam serdecznie, Poszukuje tego dom wybudowanego na terenie: Śląska/Małopolski. Zastanawiamy się nad kupnem tego projektu, jednak chcieli byśmy wcześniej obejrzeć budynek "na żywo". Dodatkowo - z osób które już jakiś czas mieszkają - co Państwo z perspektywy kilku lat, zmienili by w tym projekcie? Proszę o kontakt przez forum lub: goralski.bartek@gmail.com Cytuj
Gość powoli otoczenie ogarniam Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2019 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi