Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
44 minuty temu, Gość Jarekl napisał:

Moge prosic o informacje czym panstwo oblozyloscie elewacje. Mam jeszcze czas zmienic decyzje. 

Dzień dobry,
W projekcie technicznym Miły II została zastosowana na elewacjach płytka klinkierowa. Pozdrawiam!

Napisano

Dziekuje za opd. Chcialem sie dowiedziec i producenta i model okladziny. Bo szukam i nie moge sie zdecydowac a u Was wyglada bosko. U mnie na razie golo i bialo

Napisano
55 minut temu, Gość Jarekl napisał:

Dziekuje za opd. Chcialem sie dowiedziec i producenta i model okladziny. Bo szukam i nie moge sie zdecydowac a u Was wyglada bosko. U mnie na razie golo i bialo

Na wizualizacjach nie stosujemy materiałów konkretnych producentów. Dlatego niestety nie jestem w stanie Panu podać konkretnej nazwy produktu.

Napisano

„Gość Krzysiek” jesteśmy na etapie poszukiwania dachówki i okładziny klinkierowej, u Was wygląda to zachwycająco! Czy mogę prosić o informacje na temat tych dwóch elementów na maila ? Karina.mitek@interia.pl

Pozdrawiam, Karina :)

Napisano

"Gość Krzysiek" jestem pod wrażeniem Waszej realizacji projektu Miły II! My jesteśmy na etapie instalacji wewnątrz. Jestem ciekawa czym wykonana elewacja? Czy to cegła cięta? Czy można prosić o więcej zdjęć ma maila? paulina.naumiec@wp.pl

Dziękuję. Paulina

Napisano

Witam, chcemy zakupić z żoną projekt Miły II. Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi w tym zakresie. Jak warto przerobić projekt żeby był bardziej funkcjonalny, co zaskoczyło w trakcie realizacji, jaki jest szacunkowy koszt realizacji ? Mój mail wezowskim@interia.pl

Projekt jest super. Widziałem bardzo fajne realizacje na tym forum. Będę wdzięczny za podpowiedzi ..

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Gość Sebastian
Napisano

Dzień dobry, 

czy ktoś z budujących zmniejszył  kont nachylenia dachu do 45 stopni? Mam jeszcze pytanie odnośnie kuchni czy istnieje możliwość powiększenia jej o 10 m2 w taki sposób żeby dom wyglądał identycznie?

Napisano
W dniu ‎06‎.‎01‎.‎2019 o 00:35, Gość Sebastian napisał:

Dzień dobry, 

czy ktoś z budujących zmniejszył  kont nachylenia dachu do 45 stopni? Mam jeszcze pytanie odnośnie kuchni czy istnieje możliwość powiększenia jej o 10 m2 w taki sposób żeby dom wyglądał identycznie?

Dzień dobry,

Nie posiadamy informacji na temat wprowadzanych przez inwestorów zmian w tym projekcie. Większość zmian powstaje na etapie adaptacji czyli bez naszej ingerencji i  już po zakupie projektu w naszej pracowni.

Powiększenie metrażu domu wpłynie na obrys budynku, a więc na jego wygląd. Chcąc pozostawić dokładny wygląd domu, powierzchnia kuchni musiałaby zostać powiększona kosztem innych przyległych pomieszczeń. W tym wypadku można zmniejszyć powierzchnię pomieszczenia gospodarczego, co pozwoli powiększyć kuchnie o kilka metrów.

Pozdrawiam

Napisano
W dniu 6.01.2019 o 00:35, Gość Sebastian napisał:

Dzień dobry, 

Witam,

my zmienialiśmy kąt nachylenia do 45 stopni i powiększyliśmy kuchnie. Poproszę o maila, mogę wysłać rysunki po adaptacji :)

pozdrawiam, Karina 

Gość Sebastian
Napisano
W dniu 7.01.2019 o 09:54, Karina napisał:

Witam,

my zmienialiśmy kąt nachylenia do 45 stopni i powiększyliśmy kuchnie. Poproszę o maila, mogę wysłać rysunki po adaptacji :)

pozdrawiam, Karina 

firkispzoo@gmail.com bardzo dziękujemy ?

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry,

Przymierzamy się do budowy domu Miły II, czy ktoś z Was mieszka w centrum lub na płd Polski, chcielibyśmy zobaczyć ten dom w rzeczywistości, obiecuję nie będziemy przeszkadzać.

Jeśli możecie, proszę dodajcie więcej zdjęć.

Małgorzata

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Gość Madzia
Napisano

Panie Krzysztofie także poproszę o więcej zdjęć. Piękna elewacja.

magdalena.jachacy@gmail.com

dziękuję

• 3 weeks later...
Gość Tomek
Napisano

Witam czy ja tez.moge prosic o zdjecia lub przynajmniej nazwe klinkieru na elewacji moj mail tomasz_malczyk@tlen.pl

• 2 months later...
Napisano

U nas stan surowy zamknięty ;) ze względu na miejscowy plan zagospodarowania musieliśmy zrezygnować z frontowej werandy, zyskaliśmy dzięki temu okno w sypialni u góry. Pozdrawiam, Karina

F7D84FAC-E0CE-4B3E-9F6D-7D07858768BD.jpeg

B8DCC0E0-74D9-49CB-9C02-52A011B5E416.jpeg

• 4 weeks later...
Napisano
Dnia 7.01.2019 o 08:54, Karina napisał:

Witam,

pozdrawiam, Karina 

Wita serdecznie, 

Czy jest mozliwość przesłania na maila tych rysunków po adaptacji, chcialibyśmy zobaczyc jak zmienilo to wyglad domu. My rowniez mamy w waruinkach zabudowy kat nachylnia dachu 45 stopni. 

moj e-mail kamolb2@gmail.com

Pozdrawiam 

Kamil

• 4 months later...
Napisano

Witam serdecznie,
Poszukuje tego dom wybudowanego na terenie: Śląska/Małopolski. Zastanawiamy się nad kupnem tego projektu, jednak chcieli byśmy wcześniej obejrzeć budynek "na żywo".
Dodatkowo - z osób które już jakiś czas mieszkają - co Państwo z perspektywy kilku lat, zmienili by w tym projekcie?

Proszę o kontakt przez forum lub: goralski.bartek@gmail.com