Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Witam, Każdy z nas ma swoje własne wyobrażenie na temat wymarzonej kuchni w swoim domu. Chciałabym Państwa zachęcić do rozmowy na ten temat. Czy kuchnia od frotnu, od ogrodu, jasna, ciemna, zamnknięya, otwarta...? podzielcie się z nami swoimi oczekiwaniami. A może znaleźliście już projekt domu z idealną kuchnią? Czekam na Państwa opinie, reflekcje, wskazówki.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostiel Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2020 Klasyczne kuchnie są najlepsze. Nie dosyć, że są piękne to jeszcze nigdy nie wyjdą z mody. Właśnie urządzam swoją kuchnie i wybrałem najprostsze oraz dębowe blaty. Zależały mi na tym aby klamki były czarne a ściany z białymi płytkami. Jednak najważniejsze żeby kuchnia była ciepła i rodzinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobBudowniczy88 Napisano 13 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2020 Moja wymarzona kuchnia to tak, gdzie są meble w stylu angielskim, białe, z ładnymi witrynkami, a kafelki to forma zdjęcia 3D, na którym są przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agata Napisano 15 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2020 Bierzecie pod uwagę takie dodatki jak blaty marmurowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Danuta Napisano 21 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2020 Decydując się na budowę domu trzeba brać jak najwięcej możliwości jego wykończenia. Moim zdaniem to ludzie działają dość pochopnie, nie przykładając zbyt dużej uwagi do szczegółów jakie robią największą różnice. Jednym z takich mogą być chociażby blaty kuchenne marmurowe dodające dużo do samego wyglądu jak i aspektu praktycznego. Z pewnością taki blat jest niezniszczalny ze względu na twardość materiału, a przy odpowiedniej impregnacji bardzo łatwy do czyszczenia. Przykładowe realizacje znajdziemy chociażby tutaj - https://krakstone.com/oferta/blaty-kuchenne-marmurowe/ Pamiętajmy o jednym, aranżacja kuchni jest niezwykle ważna bo będziemy w niej spędzać dużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glaczek Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 Moja wymarzona kuchnia to z wyspą połączona z salonem i jadalnią gdzie ma wyjdzie na taras ahh worki z folii bąbelkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Martyna88 Napisano 13 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2021 Fakt, budowa domu to dość poważna inwestycja. Nie można sobie pozwolić na żaden błąd, podobnie jest z urządzeniem wnętrza. Warto sobie zdać sprawę z jednego - spędzimy w nim z pewnością kilka jak nie kilkanaście lat. Dlatego wybierajmy rozwiązania jakie zapewnią nam komfort oraz nowoczesne wnętrze, możliwie jak najdłużej. Wiele inspiracji możemy znaleźć w internecie jednak najpewniejszą opcją będzie skorzystanie z takich usług jak projektowanie wnętrz domów warszawa . Specjaliści z branży mają odpowiednią wiedzę oraz doświadczenie przy tworzeniu nawet najbardziej skomplikowanych projektów. Musimy więc dobrze się zastanowić jaki styl nas interesuje, a także jakie mamy oczekiwania względem funkcjonalości. Pod uwagę należy brać kluczowe pomieszczenia takie jak kuchnia, łazienka czy sypialnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwikkwik Napisano 28 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2021 piękna kuchnia to nowocześna, w sytlu nowoczesnym czarny połysk z pionem i wyspą drewnianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianna Mira Napisano 7 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2021 Ja z kolei lubię styl skandynawski, ale sama nie wiem, czy nie wyjdzie z mody za kilka lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatnka Napisano 2 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2021 Lubię styl Art Nouveau, ale nie mogę znaleźć gotowego, który by mi się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerecherka Napisano 6 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2021 Lubię przestronne kuchnie w jasnych kolorach. I podoba mi się, że strefa przygotowywania posiłków jest tak wygodna, jak to tylko możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi