Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie jestem zainteresowana zakupem projektu Milena. Czy mogLabym prosić o przesłanie wszelkich dostępnych nieodpłatnych informacji na temat tego projektu. Mój adres: kinmar2@poczta.onet.pl Pozdrawiam i dziękuje.

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam

Napisano

Witam,

Spodobał mi się projekt Milena - odbicie lustrzane. Czy mógbym prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałow na adres mailowy leszek.dabkowski@gmail.com

Z góry dziękuję.

Napisano

Witam,

Spodobał mi się projekt Milena - odbicie lustrzane. Czy mógbym prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałow na adres mailowy leszek.dabkowski@gmail.com

Z góry dziękuję.

Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam czy mógłbym prosić o bezpłatne informacje na temat projektu Milena? Mój e-mail mstaniecki@wp.pl. Jaka wysokość ma ścianka kolankowe ? Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam czy mógłbym prosić o bezpłatne informacje na temat projektu Milena - odbicie lustrzane? Mój e-mail marcin.kozka77@gmail.com. Jaka wysokość ma ścianka kolankowe ? Dziękuję bardzo i pozdrawiam .

Napisano

Witam czy mógłbym prosić o bezpłatne informacje na temat projektu Milena - odbicie lustrzane? Mój e-mail marcin.kozka77@gmail.com. Jaka wysokość ma ścianka kolankowe ? Dziękuję bardzo i pozdrawiam .

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Ścianka kolankowa już po uwzględnieniu wykończenia podłóg i skosów wysoka jest na 78cm.

Pozdrawiam

Napisano

Witam.

Jak wygląda kwestia podłączenia kominka do komina w projekcie Milena II, bo z rysunków poglądowych jakoś tego nie widzę.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam.

Jak wygląda kwestia podłączenia kominka do komina w projekcie Milena II, bo z rysunków poglądowych jakoś tego nie widzę.

Pozdrawiam.

Witam

Proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl - zwrotnie podeślemy szczegółowy rysunek, na którym widoczny będzie sposób podłączenia kominka do komina.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam

Chciałem zapytać czy gdzieś na terenie województwa lubelskiego powstał lub powstaje dom milena?

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów projektu Milena.

Mój adres e-mail miroslawsolarz@interia.pl

Dziękuję bardzo i pozdrawiam

Gość Łukasz
Napisano

witam prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych i zestawienie materiałów lflorek8908@gmail.com

Gość Łukasz
Napisano

Witam mam pytanie czy ktoś na terenie województwa podkarpackiego buduje dom Milena ? proszę o kontakt lflorek8908@gmali.com

Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów projektu Milena. Mój adres e-mail tomekczaplicki@vp.pl

Dziękuję bardzo i pozdrawiam

Napisano

Witam, prosze o przesłanie rysunków szczegolowych oraz zestawienia materiałów do projektu milena kondziu458@gmail.com.

• 3 weeks later...
Gość Wojtek
Napisano

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu milena na adres wkrol1985@wp.pl

Dziękuję i pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Marek Ł
Napisano

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu milena na adres lepekm@poczta.fm Dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu "Milena" na adres marwi007@o2.pl.

Dziękuję i pozdrawiam