Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2016 Witam serdecznie jestem zainteresowana zakupem projektu Milena. Czy mogLabym prosić o przesłanie wszelkich dostępnych nieodpłatnych informacji na temat tego projektu. Mój adres: kinmar2@poczta.onet.pl Pozdrawiam i dziękuje. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2016 Witam. Bardzo bym prosiła o przesłanie szczegółowych dokumentów Projektu Milena Multi- Comfort na adres mailowy: angelika1989.20@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leszek Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Witam, Spodobał mi się projekt Milena - odbicie lustrzane. Czy mógbym prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałow na adres mailowy leszek.dabkowski@gmail.com Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Witam, Spodobał mi się projekt Milena - odbicie lustrzane. Czy mógbym prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałow na adres mailowy leszek.dabkowski@gmail.com Z góry dziękuję. Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Witam czy mógłbym prosić o bezpłatne informacje na temat projektu Milena? Mój e-mail mstaniecki@wp.pl. Jaka wysokość ma ścianka kolankowe ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Witam czy mógłbym prosić o bezpłatne informacje na temat projektu Milena? Mój e-mail mstaniecki@wp.pl. Jaka wysokość ma ścianka kolankowe ? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 27 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Witam czy mógłbym prosić o bezpłatne informacje na temat projektu Milena - odbicie lustrzane? Mój e-mail marcin.kozka77@gmail.com. Jaka wysokość ma ścianka kolankowe ? Dziękuję bardzo i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2016 Witam czy mógłbym prosić o bezpłatne informacje na temat projektu Milena - odbicie lustrzane? Mój e-mail marcin.kozka77@gmail.com. Jaka wysokość ma ścianka kolankowe ? Dziękuję bardzo i pozdrawiam . Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Ścianka kolankowa już po uwzględnieniu wykończenia podłóg i skosów wysoka jest na 78cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Witam. Jak wygląda kwestia podłączenia kominka do komina w projekcie Milena II, bo z rysunków poglądowych jakoś tego nie widzę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Witam. Jak wygląda kwestia podłączenia kominka do komina w projekcie Milena II, bo z rysunków poglądowych jakoś tego nie widzę. Pozdrawiam. Witam Proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl - zwrotnie podeślemy szczegółowy rysunek, na którym widoczny będzie sposób podłączenia kominka do komina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Witam Chciałem zapytać czy gdzieś na terenie województwa lubelskiego powstał lub powstaje dom milena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów projektu Milena. Mój adres e-mail miroslawsolarz@interia.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów projektu Milena. Mój adres e-mail miroslawsolarz@interia.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 witam prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych i zestawienie materiałów lflorek8908@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 witam prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych i zestawienie materiałów lflorek8908@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 Witam mam pytanie czy ktoś na terenie województwa podkarpackiego buduje dom Milena ? proszę o kontakt lflorek8908@gmali.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów projektu Milena. Mój adres e-mail tomekczaplicki@vp.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów projektu Milena. Mój adres e-mail tomekczaplicki@vp.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Konrad Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2016 Witam, prosze o przesłanie rysunków szczegolowych oraz zestawienia materiałów do projektu milena kondziu458@gmail.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Witam, prosze o przesłanie rysunków szczegolowych oraz zestawienia materiałów do projektu milena kondziu458@gmail.com. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 2 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu milena na adres wkrol1985@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu milena na adres wkrol1985@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Ł Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu milena na adres lepekm@poczta.fm Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu milena na adres lepekm@poczta.fm Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu "Milena" na adres marwi007@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi