Gość Tomek Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Witam, jeżeli można to proszę o przesłanie rys. z wymiarami projektu Milena (ewentualnie Milena II) na adres tomaszwiecz@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Witam, jeżeli można to proszę o przesłanie rys. z wymiarami projektu Milena (ewentualnie Milena II) na adres tomaszwiecz@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosiaczek Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Witam jest możliwość podpiwniczenia domu Milena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Witam jest możliwość podpiwniczenia domu Milena? Witam Na etapie adaptacji projektu można podpiwniczyć budynek - nie wymaga to dodatkowej zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Witam. Jaka jest wysokość ścianki kolankowej w projekcie Milena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Witam. Jaka jest wysokość ścianki kolankowej w projekcie Milena Witam Ścianka kolankowa wysoka jest na 78cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Również jest bardzo zainteresowana zakupem projektu domu MILENA, jednak chciałabym powiekszyc garaż a mamy dosyć wąską działkę. Potrzebuję szczegółowe mapki, aby zobaczyć na jak duży garaż mozemy sobie pozwolić. Proszę również przesłać pozostałe dostępne dokumenty wraz z kosztorysem oraz obrysem domu w CADzie jeżeli jest to możliwe na adres: agatapec@op.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Również jest bardzo zainteresowana zakupem projektu domu MILENA, jednak chciałabym powiekszyc garaż a mamy dosyć wąską działkę. Potrzebuję szczegółowe mapki, aby zobaczyć na jak duży garaż mozemy sobie pozwolić. Proszę również przesłać pozostałe dostępne dokumenty wraz z kosztorysem oraz obrysem domu w CADzie jeżeli jest to możliwe na adres: agatapec@op.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych nieodpłatnie informacji nt. projektu Milena. Zależy mi na szczegółowych dokumentach, rysunkach z wymiarami (łącznie z powierzchniami ścian), zestawieniem materiałów i kosztorysie. Chciałabym również otrzymać szczegółowe rzuty, na których zaznaczona jest również wentylacja budynku ( w szczególności kuchni). Materiały proszę przesłać na adres e-mail: edkarola@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych nieodpłatnie informacji nt. projektu Milena. Zależy mi na szczegółowych dokumentach, rysunkach z wymiarami (łącznie z powierzchniami ścian), zestawieniem materiałów i kosztorysie. Chciałabym również otrzymać szczegółowe rzuty, na których zaznaczona jest również wentylacja budynku ( w szczególności kuchni). Materiały proszę przesłać na adres e-mail: edkarola@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lidia Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 JA TEZ JESTEM ZAINTERESOWANA SZCZEGOŁAMI PROJEKTU I PROSZE O TE SAME MATERIAŁY POKAZOWE. lidzia90pl@wp.pl DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 JA TEZ JESTEM ZAINTERESOWANA SZCZEGOŁAMI PROJEKTU I PROSZE O TE SAME MATERIAŁY POKAZOWE. lidzia90pl@wp.pl DZIEKUJE Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katarzyna Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Milena. Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych nieodpłatnych informacji na temat tego projektu. Czy w tym projekcie lazienka na parterze i poddaszu wymaga tylko jednego pionu kanalizacyjnego? Mój adres: kassdra@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Witam. Jestem zainteresowana zakupem projektu Milena. Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych nieodpłatnych informacji na temat tego projektu. Czy w tym projekcie lazienka na parterze i poddaszu wymaga tylko jednego pionu kanalizacyjnego? Mój adres: kassdra@wp.pl Pozdrawiam Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Tak, łazienki mają jeden pion kanalizacyjny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katarzyna Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Witam , jestem zainteresowana projektem Milena. Czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych nieodpłatnych informacji na temat tego projektu. Moj adres e-mail : xfrotkax@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Witam , jestem zainteresowana projektem Milena. Czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych nieodpłatnych informacji na temat tego projektu. Moj adres e-mail : xfrotkax@wp.pl Pozdrawiam. Witam, materiały zostały przesłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2016 Witam , jestem zainteresowana projektem Milena. Czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych nieodpłatnych informacji na temat tego projektu. Moj adres e-mail : aniadziedzic@interia.eu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2016 Witam , jestem zainteresowana projektem Milena. Czy mogłabym prosić o przesłanie dostępnych nieodpłatnych informacji na temat tego projektu. Moj adres e-mail : aniadziedzic@interia.eu Pozdrawiam. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 Witam serdecznie jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Milena. Czy moglibyśmy prosić o przesłanie wszelkich dostępnych nieodpłatnych informacji na temat tego projektu. Mój adres:malina24@autograf.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 Witam serdecznie jesteśmy zainteresowani zakupem projektu Milena. Czy moglibyśmy prosić o przesłanie wszelkich dostępnych nieodpłatnych informacji na temat tego projektu. Mój adres:malina24@autograf.pl Pozdrawiam Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sebastian Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 Witam , jesteśmy zainteresowani tym projektem. Czy mógłbym prosić o przesłanie dostępnych nieodpłatnych informacji na temat tego projektu? Moj adres e-mail : wojasebastian@gmail.com Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angelika Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Milena2 na adres mailowy: angelika1989.20@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2016 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Milena2 na adres mailowy: angelika1989.20@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kinga Napisano 27 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2016 Witam serdecznie jestem zainteresowana zakupem projektu Milena. Czy mogLabym prosić o przesłanie wszelkich dostępnych nieodpłatnych informacji na temat tego projektu. Mój adres: kinmar2@poczta.onet.pl Pozdrawiam i dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angela Napisano 27 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2016 Witam. Bardzo bym prosiła o przesłanie szczegółowych dokumentów Projektu Milena Multi- Comfort na adres mailowy: angelika1989.20@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi