Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2016 Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu projektów Milena i Realny na mail: malwina.wawer@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. M. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Podrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2016 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena na mail: onion2810@interia.pl dziekuje bardzo Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2016 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena na mail: onion2810@interia.pl dziekuje bardzo Witam Materiały prześlemy na początku przyszłego tygodnia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2016 Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu projektów Milena i Aridela I na adres poczty elektronicznej: wizsc@poczta.fm Dziekuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2016 Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu projektów Milena i Aridela I na adres poczty elektronicznej: wizsc@poczta.fm Dziekuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Martyna Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2016 dzien dobry. czy moge prosic o przesłanie szczegołowych dokumentów? rysunkow i kosztorysu domu "MILENA". martynkax13@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2016 dzien dobry. czy moge prosic o przesłanie szczegołowych dokumentów? rysunkow i kosztorysu domu "MILENA". martynkax13@tlen.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2016 Dzień dobry, Jesteśmy bardzo zainteresowani projektami Milena, Realny i pochodnymi. Proszę na adres wizsc@poczta.fm przesłać mi wszelkie dostępne nieodpłatnie informacje nt. projektów Milena lub Milena II, łącznie z powierzchniami ścian itp. WSZYSTKO co się da. Dom będę najpierw rysował w CAD. Przed decyzją o zakupie będziemy chcieli obejrzeć jakąś realizacje w realu. Czy posiadają Państwo możliwość udostępnienia brył CAD? Proszę osoby budujące o informacje na maila o kosztach budowy oraz ewentualnie zdjęcia realizacji. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2016 Dzień dobry, Jesteśmy bardzo zainteresowani projektami Milena, Realny i pochodnymi. Proszę na adres wizsc@poczta.fm przesłać mi wszelkie dostępne nieodpłatnie informacje nt. projektów Milena lub Milena II, łącznie z powierzchniami ścian itp. WSZYSTKO co się da. Dom będę najpierw rysował w CAD. Przed decyzją o zakupie będziemy chcieli obejrzeć jakąś realizacje w realu. Czy posiadają Państwo możliwość udostępnienia brył CAD? Proszę osoby budujące o informacje na maila o kosztach budowy oraz ewentualnie zdjęcia realizacji. Pozdrawiam. Witam Na podany adres mailowy podeślę materiały dla domu Milena. W pliku CAD udostępniamy tylko obrys budynku w skali 1:500 - również podeślę na maila. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2016 Witam, Jestem zainteresowany tym projektem. Czy również mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na sokol.g@interia.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2016 Witam, Jestem zainteresowany tym projektem. Czy również mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na sokol.g@interia.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2016 dzien dobry. czy moge prosic o przesłanie szczegołowych dokumentów? rysunkow i kosztorysu domu "MILENA". sebo19823@wp.pl Cytuj
Gość Kuba Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2016 Witam, Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na Jakub_Luczak@wp.pl. dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2016 dzien dobry. czy moge prosic o przesłanie szczegołowych dokumentów? rysunkow i kosztorysu domu "MILENA". sebo19823@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2016 Witam, Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na Jakub_Luczak@wp.pl. dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2016 Witam , jestem zainteresowany tym projektem ewentualnie MIlena II . Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na piosycz@op.pl Serdecznie dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2016 Witam , jestem zainteresowany tym projektem ewentualnie MIlena II . Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na piosycz@op.pl Serdecznie dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kuba Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2016 witam, Czy mógłbym prosić jeszcze raz o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na Jakub_Luczak91@wp.pl. dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2016 witam, Czy mógłbym prosić jeszcze raz o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na Jakub_Luczak91@wp.pl. dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Luty 2016 Witam , jestem zainteresowany tym projektem ewentualnie MIlena II . Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na szarus20@gmail.com. Serdecznie dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Witam , jestem zainteresowany tym projektem ewentualnie MIlena II . Czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na szarus20@gmail.com. Serdecznie dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość GK Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2016 Witam! Jestem zainteresowana projektem Milena. Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na gosiaczek2509@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2016 Witam! Jestem zainteresowana projektem Milena. Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na gosiaczek2509@wp.pl. Pozdrawiam Witam. W niedługim czasie prześlę materiały. Pozdrawiam. Cytuj
Gość karolina Napisano 3 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2016 Witam! Jestem zainteresowana projektem Milena II. Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na kw280691@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2016 Witam! Jestem zainteresowana projektem Milena II. Czy mogłabym prosić o przesłanie szczegółowych dokumentów wraz z kosztorysem na kw280691@o2.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi