Gość Gość Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Witam! Mam mała prośbę czy mógłabym otrzymać szczegółowe wymiary wszystkich pomieszczeń?potrzebne mi są do programu auto cad.Wersję książkową projektu już posiadam.Będę wdzięczna , Pozdrawiam. milena2dobredomy@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Witam! Mam mała prośbę czy mógłabym otrzymać szczegółowe wymiary wszystkich pomieszczeń?potrzebne mi są do programu auto cad.Wersję książkową projektu już posiadam.Będę wdzięczna , Pozdrawiam. milena2dobredomy@interia.pl Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 Witam, Czy mogłabym otrzymać szczegółowe wymiary pomieszczeń tego domu? Podaję adres e-mail: ania0508@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 Witam, Czy mogłabym otrzymać szczegółowe wymiary pomieszczeń tego domu? Podaję adres e-mail: ania0508@poczta.fm Witam, Rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Witam, czy mogłabym otrzymać wymiary pomieszczeń domu Milena? z góry dziękuję kerigan@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam, czy mogłabym otrzymać wymiary pomieszczeń domu Milena? z góry dziękuję kerigan@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zainteresowany Napisano 30 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; derne24@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2015 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; derne24@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daro Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Witam. Czy ktoś się orientuje, może już skończył budowę Mileny jakie są mniej więcej koszty wybudowania Mileny w stanie z oknami, drzwiami, otynkowaniem, ociepleniem, elewacja i instalacja ? Jakie tą są mniej więcej koszty? Proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2015 Witam. Czy ktoś się orientuje, może już skończył budowę Mileny jakie są mniej więcej koszty wybudowania Mileny w stanie z oknami, drzwiami, otynkowaniem, ociepleniem, elewacja i instalacja ? Jakie tą są mniej więcej koszty? Proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marszatko Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2015 witam przymierzam się do zakupy styropianu na zewnątrz, po zwymiarowaniu budynku i po odliczeniu wnęk wychodzi mi ok 200 m2, czytając poprzednie wpisy znalazłam informacje, że ściany zewnętrzne w projekcie Milena mają ok 151 m2. Czy mogę prosić o jakieś rysunki z wymiarami, które będę mogła porównać z moimi wyliczeniami. ( mój mail marszatko@interia.pl) z góry bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam Martyna Szatkowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2015 witam przymierzam się do zakupy styropianu na zewnątrz, po zwymiarowaniu budynku i po odliczeniu wnęk wychodzi mi ok 200 m2, czytając poprzednie wpisy znalazłam informacje, że ściany zewnętrzne w projekcie Milena mają ok 151 m2. Czy mogę prosić o jakieś rysunki z wymiarami, które będę mogła porównać z moimi wyliczeniami. ( mój mail marszatko@interia.pl) z góry bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam Martyna Szatkowska Witam Na podany adres mailowy prześlę szczegółowe rysunki oraz zestawienie powierzchni ścian dla domu Milena. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Witam! Mam małe pytanko czy mogłabym otrzymać całe zestawienie ścian ile bedzie tem m2 do otynkowania?? Prosze o odpowiedz na marta1_6@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Witam! Mam małe pytanko czy mogłabym otrzymać całe zestawienie ścian ile bedzie tem m2 do otynkowania?? Prosze o odpowiedz na marta1_6@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaktor Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaktor Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2016 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; jabol86@interia.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; jabol86@interia.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małgorzata Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; b.gosia1@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2016 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektu Milena na mail; zambrzycki.roman@gmail.com Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; b.gosia1@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektu Milena na mail; zambrzycki.roman@gmail.com Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małgorzata Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; b.gosia1@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; b.gosia1@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mal Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu projektów Milena i Realny na mail: malwina.wawer@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi