Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość
Napisano

Witam! Mam mała prośbę czy mógłabym otrzymać szczegółowe wymiary wszystkich pomieszczeń?potrzebne mi są do programu auto cad.Wersję książkową projektu już posiadam.Będę wdzięczna ,

Pozdrawiam. milena2dobredomy@interia.pl

Napisano

Witam! Mam mała prośbę czy mógłabym otrzymać szczegółowe wymiary wszystkich pomieszczeń?potrzebne mi są do programu auto cad.Wersję książkową projektu już posiadam.Będę wdzięczna ,

Pozdrawiam. milena2dobredomy@interia.pl

Witam
Materiały prześlę w poniedziałek.

Pozdrawiam
Gość Anna
Napisano

Witam,

Czy mogłabym otrzymać szczegółowe wymiary pomieszczeń tego domu? Podaję adres e-mail: ania0508@poczta.fm

• 5 weeks later...
Napisano

Witam,

czy mogłabym otrzymać wymiary pomieszczeń domu Milena? z góry dziękuję

kerigan@poczta.onet.pl

• 3 weeks later...
Gość Zainteresowany
Napisano

Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; derne24@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; derne24@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Witam. Czy ktoś się orientuje, może już skończył budowę Mileny jakie są mniej więcej koszty wybudowania Mileny w stanie z oknami, drzwiami, otynkowaniem, ociepleniem, elewacja i instalacja ? Jakie tą są mniej więcej koszty? Proszę o odpowiedz

• 1 month later...
Napisano

Witam. Czy ktoś się orientuje, może już skończył budowę Mileny jakie są mniej więcej koszty wybudowania Mileny w stanie z oknami, drzwiami, otynkowaniem, ociepleniem, elewacja i instalacja ? Jakie tą są mniej więcej koszty? Proszę o odpowiedz

• 4 weeks later...
Napisano

witam

przymierzam się do zakupy styropianu na zewnątrz, po zwymiarowaniu budynku i po odliczeniu wnęk wychodzi mi ok 200 m2, czytając poprzednie wpisy znalazłam informacje, że ściany zewnętrzne w projekcie Milena mają ok 151 m2. Czy mogę prosić o jakieś rysunki z wymiarami, które będę mogła porównać z moimi wyliczeniami. ( mój mail marszatko@interia.pl)

z góry bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Martyna Szatkowska

Napisano

witam

przymierzam się do zakupy styropianu na zewnątrz, po zwymiarowaniu budynku i po odliczeniu wnęk wychodzi mi ok 200 m2, czytając poprzednie wpisy znalazłam informacje, że ściany zewnętrzne w projekcie Milena mają ok 151 m2. Czy mogę prosić o jakieś rysunki z wymiarami, które będę mogła porównać z moimi wyliczeniami. ( mój mail marszatko@interia.pl)

z góry bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam

Martyna Szatkowska

Witam

Na podany adres mailowy prześlę szczegółowe rysunki oraz zestawienie powierzchni ścian dla domu Milena.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Napisano

Witam! Mam małe pytanko czy mogłabym otrzymać całe zestawienie ścian ile bedzie tem m2 do otynkowania?? Prosze o odpowiedz na marta1_6@wp.pl

• 2 months later...
Gość Bartek
Napisano

Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; jabol86@interia.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; jabol86@interia.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Witam

Pozdrawiam

Gość Małgorzata
Napisano

Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; b.gosia1@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektu Milena na mail; zambrzycki.roman@gmail.com Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektów Milena i Realny na mail; b.gosia1@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Witam

Pozdrawiam

Napisano

Witam. Bardzo proszę jeśli jest to możliwe o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu Projektu Milena na mail; zambrzycki.roman@gmail.com Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Witam

Pozdrawiam

Gość Małgorzata
Napisano

Napisano

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Napisano

Witam serdecznie.

Bardzo proszę  o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu projektów Milena i Realny na mail: malwina.wawer@o2.pl

Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

M.