Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !

Czy można otrzymać dokładniejsze wymiary rzutów ? Szczególnie chodzi mi o góre .... czy te wymiary podane na stronie to po podłodze ?

Mail: Mdunaj83@gmail.com

Pozdrawiam !

Napisano

Witam ! Czy można otrzymać dokładniejsze wymiary rzutów ? Szczególnie chodzi mi o góre .... czy te wymiary podane na stronie to po podłodze ? Mail: Mdunaj83@gmail.com Pozdrawiam !

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość ola-milena
Napisano

witam

czy ktoś już mieszka w gotowym domu Milena?

witam

My budujemy "MILENE"  w województwie kujawsko-pomorskim. Mamy etap surowy zamknięty, instalację elektryczną i zaczynamy powoli tynkować. Kilka fotek mam wrzuconych na Extradom. Pozdrawiam wszystkich budujących.

Martyna

Czy byłaby możliwość obejrzenia domku? My własnie zaczynamy budowe i każde uwagi by sięprzydały

• 5 weeks later...
Gość Milena
Napisano

Do budujących Milenę- czy koszty budowy domu naprawdę można zamknąc w kwocie 220 tys (tak jak jest podane w kosztorysie) budując metodą gospodarczą, czy raczej niebardzo jest to realne?

Gość Marek D.
Napisano

Witam ! Czy można otrzymać dokładniejsze wymiary rzutów ? Mail:maro1981@tlen.pl z góry Dziękuję i Pozdrawiam

Gość marek
Napisano

Buduję Milenę i mam mały dylemat.

Dach pokryty deskowaniem a potem papa.

Problem polega jak zrobić wentylację przestrzeni pomiędzy wełną ocieplenia a deskowaniem!!!

Kalenicę mam otwartą .

Ocieplenie ścian zewnętrzne /styropian/ podciągnięty pod deskowanie.

A może tej przestrzeni nie wentylować.

Pozdrawiam i oczekuję sugestii.

Marek  - marjanisz@poczta.onet.pl

Napisano

Buduję Milenę i mam mały dylemat.

Dach pokryty deskowaniem a potem papa.

Problem polega jak zrobić wentylację przestrzeni pomiędzy wełną ocieplenia a deskowaniem!!!

Kalenicę mam otwartą .

Ocieplenie ścian zewnętrzne /styropian/ podciągnięty pod deskowanie.

A może tej przestrzeni nie wentylować.

Pozdrawiam i oczekuję sugestii.

Marek  - marjanisz@poczta.onet.pl

Witam

Odpowiedź prześlemy w poniedziałek na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

Gość dominika
Napisano

Witam!

Jesteśmy po stanie surowym zamkniętym Mileny. Budujemy w Sosnowcu (woj.śląskie).

https://picasaweb.google.com/111360552761335055379/Milena?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOzO8pOazo2cCQ&feat=directlink

Witam,

jesteśmy z mężem zainteresowani projektem, jednak chcielibyśmy zobaczyć dom na żywo przed ostateczną decyzją.

Czy byłaby możliwość obejrzenia państwa domku? bardzo proszę o odpowiedź na adres dominika_z3@o2.pl

• 1 month later...
Gość Miłosz
Napisano

Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domku o projekcie MILENA. Czy mógłbym otrzymać podobne materiały co Pan Marek D. na meila: milosz.wasyl@gmail.com

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, czy ścinany na poddaszu gk można zastąpić betonem komórkowym, czy wtedy wymaga to jakiegoś specjalnego wzmocnienia stropu? dziękuję i pozdrawiam!

Napisano

Witam!

Jestem w kropce odn ocieplenia przestrzeni między wełną a deskowaniem .Czy mogę także otrzymać podpowiedź na maila.

milena2dobredomy@interia.pl

Pozdrawiam .

Napisano

Witam!

Jestem w kropce odn ocieplenia przestrzeni między wełną a deskowaniem .Czy mogę także otrzymać podpowiedź na maila.

milena2dobredomy@interia.pl

Pozdrawiam .

Witam

Odpowiedź prześlemy dzisiaj, najpóźniej jutro na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, czy ścinany na poddaszu gk można zastąpić betonem komórkowym, czy wtedy wymaga to jakiegoś specjalnego wzmocnienia stropu? dziękuję i pozdrawiam!

Dzień dobry!

Zgodnie z wymogami technicznymi stropów Teriva powinno się zastosować wzmocnienia pod ścianami. Jeżeli zmieni się strop na monolityczny lub filigran – można murować dowolnie.

Pozdrawiam

Gość Marta :)
Napisano

Witam! Mam mała prośbę czy mogłabym otrzymać konkretne wymiary wszystkich pomieszczeń ? Mój mail to marta1_6@wp.pl z góry bardzo dziekuje i pozdrawiam:)

Napisano

Witam bardzo podoba mi sie projekt milena ale czy moge taki dom wybudowac z kermazytu lub szkielet

prosze o odp na maila ciszoska@wp.pl

pozdrawiam

Napisano

Witam! Mam mała prośbę czy mógłbym otrzymać szczegółowe wymiary wszystkich pomieszczeń ? grzetab@tlen.pl z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam:)

Gość Izabela
Napisano

Witam,

z którego roku są wyceny budowy według tego projektu?

Pozdrawiam

IM