Gość Gość Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Witam ! Czy można otrzymać dokładniejsze wymiary rzutów ? Szczególnie chodzi mi o góre .... czy te wymiary podane na stronie to po podłodze ? Mail: Mdunaj83@gmail.com Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Witam ! Czy można otrzymać dokładniejsze wymiary rzutów ? Szczególnie chodzi mi o góre .... czy te wymiary podane na stronie to po podłodze ? Mail: Mdunaj83@gmail.com Pozdrawiam ! Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ola-milena Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 witam czy ktoś już mieszka w gotowym domu Milena? witam My budujemy "MILENE" w województwie kujawsko-pomorskim. Mamy etap surowy zamknięty, instalację elektryczną i zaczynamy powoli tynkować. Kilka fotek mam wrzuconych na Extradom. Pozdrawiam wszystkich budujących. Martyna Czy byłaby możliwość obejrzenia domku? My własnie zaczynamy budowe i każde uwagi by sięprzydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Milena Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Do budujących Milenę- czy koszty budowy domu naprawdę można zamknąc w kwocie 220 tys (tak jak jest podane w kosztorysie) budując metodą gospodarczą, czy raczej niebardzo jest to realne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek D. Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Witam ! Czy można otrzymać dokładniejsze wymiary rzutów ? Mail:maro1981@tlen.pl z góry Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Tak, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marek Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Buduję Milenę i mam mały dylemat. Dach pokryty deskowaniem a potem papa. Problem polega jak zrobić wentylację przestrzeni pomiędzy wełną ocieplenia a deskowaniem!!! Kalenicę mam otwartą . Ocieplenie ścian zewnętrzne /styropian/ podciągnięty pod deskowanie. A może tej przestrzeni nie wentylować. Pozdrawiam i oczekuję sugestii. Marek - marjanisz@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2015 Buduję Milenę i mam mały dylemat. Dach pokryty deskowaniem a potem papa. Problem polega jak zrobić wentylację przestrzeni pomiędzy wełną ocieplenia a deskowaniem!!! Kalenicę mam otwartą . Ocieplenie ścian zewnętrzne /styropian/ podciągnięty pod deskowanie. A może tej przestrzeni nie wentylować. Pozdrawiam i oczekuję sugestii. Marek - marjanisz@poczta.onet.pl Witam Odpowiedź prześlemy w poniedziałek na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dominika Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2015 Witam! Jesteśmy po stanie surowym zamkniętym Mileny. Budujemy w Sosnowcu (woj.śląskie). https://picasaweb.google.com/111360552761335055379/Milena?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOzO8pOazo2cCQ&feat=directlink Witam, jesteśmy z mężem zainteresowani projektem, jednak chcielibyśmy zobaczyć dom na żywo przed ostateczną decyzją. Czy byłaby możliwość obejrzenia państwa domku? bardzo proszę o odpowiedź na adres dominika_z3@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miłosz Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domku o projekcie MILENA. Czy mógłbym otrzymać podobne materiały co Pan Marek D. na meila: milosz.wasyl@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Witam serdecznie. Jestem bardzo zainteresowany budowa domku o projekcie MILENA. Czy mógłbym otrzymać podobne materiały co Pan Marek D. na meila: milosz.wasyl@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały przesłane na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jot Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Witam, czy ścinany na poddaszu gk można zastąpić betonem komórkowym, czy wtedy wymaga to jakiegoś specjalnego wzmocnienia stropu? dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość milena Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Witam! Jestem w kropce odn ocieplenia przestrzeni między wełną a deskowaniem .Czy mogę także otrzymać podpowiedź na maila. milena2dobredomy@interia.pl Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Witam! Jestem w kropce odn ocieplenia przestrzeni między wełną a deskowaniem .Czy mogę także otrzymać podpowiedź na maila. milena2dobredomy@interia.pl Pozdrawiam . Witam Odpowiedź prześlemy dzisiaj, najpóźniej jutro na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Witam, czy ścinany na poddaszu gk można zastąpić betonem komórkowym, czy wtedy wymaga to jakiegoś specjalnego wzmocnienia stropu? dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry! Zgodnie z wymogami technicznymi stropów Teriva powinno się zastosować wzmocnienia pod ścianami. Jeżeli zmieni się strop na monolityczny lub filigran – można murować dowolnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marta :) Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam! Mam mała prośbę czy mogłabym otrzymać konkretne wymiary wszystkich pomieszczeń ? Mój mail to marta1_6@wp.pl z góry bardzo dziekuje i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Witam! Mam mała prośbę czy mogłabym otrzymać konkretne wymiary wszystkich pomieszczeń ? Mój mail to marta1_6@wp.pl z góry bardzo dziekuje i pozdrawiam:) Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość iwona Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Witam bardzo podoba mi sie projekt milena ale czy moge taki dom wybudowac z kermazytu lub szkielet prosze o odp na maila ciszoska@wp.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Witam bardzo podoba mi sie projekt milena ale czy moge taki dom wybudowac z kermazytu lub szkielet prosze o odp na maila ciszoska@wp.pl pozdrawiam Witam Odpowiedź prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Witam, Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń. padre22@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Witam, Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń. padre22@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Witam! Mam mała prośbę czy mógłbym otrzymać szczegółowe wymiary wszystkich pomieszczeń ? grzetab@tlen.pl z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Witam! Mam mała prośbę czy mógłbym otrzymać szczegółowe wymiary wszystkich pomieszczeń ? grzetab@tlen.pl z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam:) Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Izabela Napisano 2 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2015 Witam, z którego roku są wyceny budowy według tego projektu? Pozdrawiam IM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Witam, z którego roku są wyceny budowy według tego projektu? Pozdrawiam IM Witam Podane przy projekcie wyceny pochodzą z III kwartału 2013r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi