Gość Marek Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Ja też jestem na etapie zakupu projektu, mam wątpliwości odnośnie usytuowania kominka. Buduję na Podkarpaciu Ja też buduję i kominek wstawiłem w narożnik salonu. Odezwij się chetnie porozmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marek Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Szukam kogoś kto budował lub buduje Milenę najlepiej w Wielkopolsce ale n ekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małgosia Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Witam, chciałabym obejrzeć Milenę na żywo. Proszę o kontakt mbogdanska1@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dave Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 na górze karton-gips na ścianki? czy to jest dobre rozwiazanie i czy mozna wtedy wylac strop nad poddaszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aga Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Czy ktoś z Państwa na etapie projektu obniżał wysokość parteru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Ja też jestem na etapie zakupu projektu, mam wątpliwości odnośnie usytuowania kominka. Buduję na Podkarpaciu Witam. Kiedy zaczynają Państwo budowę i w której części podkarpacia? Ja zaczynam najwcześniej jesienią, w okolicach Tarnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bzyq Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Witam! Jesteśmy po stanie surowym zamkniętym Mileny. Budujemy w Sosnowcu (woj.śląskie). https://picasaweb.google.com/111360552761335055379/Milena?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOzO8pOazo2cCQ&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ana Napisano 8 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2014 Witam wszystkie pozwolenia na budowę Mileny już mam .Teraz zastanawiam się nad zamianą kuchni z pokojem ponieważ jest większa powierzchnia .Czy ktoś odważył się na taki krok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość S&M Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Witam! Jesteśmy po stanie surowym zamkniętym Mileny. Budujemy w Sosnowcu (woj.śląskie). https://picasaweb.google.com/111360552761335055379/Milena?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOzO8pOazo2cCQ&feat=directlink Witam. Również planujemy budowę Mileny w woj. małopolskim. Czy mógłby Pan podać szacunkową kwotę za stan surowy zamknięty Mileny? Z góry bardzo dziękujemy za odpowiedź!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moj.dom Napisano 12 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2014 Cudowny projekt! To jest dokładnie to czego szukałam Witaj! Jeśli chciałabyś poznać innych użytkowników oraz zobaczyć kilka zdjęć z realizacji tego projektu - zapraszam na stronęhttp://extradom.pl/w-budowie-projekt-domu-milena-WRP1368 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Witam serdecznie wszystkich. Razem z żona zakupiliśmy projekt domku Milena 2 z garażem dwustanowiskowym i zamierzamy ruszać z budową na wiosnę 2013r. Jesteśmy teraz na etapie załatwiania pozwolenia. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie ok i bedziemy mogli ruszac z kopyta. W razie jakichkolwiek pytan piszcie moze będę mógł w jakis sposób pomóc. Witam, Planuję zakup projektu Milena 2, proszę o informację na jakim etapie są u Państwa prace budowlane? czy była by możliwość obejrzenia budowy? proszę o kontakt na maila krafol@vp.pl dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 4 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 WitamNiestety jeden projekt nie jest w stanie zaspokoić gustu wszystkich przyszłych inwestorów. Dlatego zachęcam do zapoznania się z pełną ofertą naszych projektów - myślę, że znajdzie Pan projekt, który będzie Panu odpowiadał.Pozdrawiam WitamZachęcamy do umieszczenia zdjeć.Pozdrawiam witam mam pytanie czy schody w projekcie milena muszą być wciete na jakąś głebokośc w sciany nosne czy nie jest to konieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2014 witam mam pytanie czy schody w projekcie milena muszą być wciete na jakąś głebokośc w sciany nosne czy nie jest to konieczne Schody w projekcie Milena są żelbetowe. W ścianie są zakotwione za pomocą pochyłego żelbetowego wieńca biegnącego wzdłuż schodów. Jeśli będzie Pan miał jakieś bardziej szczegółowe pytania - proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 71 352 04 44 - nasi Architekcie chętnie udzielą Panu informacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysztof Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Witam! Jesteśmy po stanie surowym zamkniętym Mileny. Budujemy w Sosnowcu (woj.śląskie). https://picasaweb.google.com/111360552761335055379/Milena?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOzO8pOazo2cCQ&feat=directlink Witam Przymierzam się do zakupu tego projektu. Jednak zastanawiają mnie koszty dachu. Wiem, że to zależy od tego w jakiej części Polski się buduję, jednak jeżeli można prosić o podanie kosztu (choćby przybliżonego) dachu to byłbym bardzo szczęśliwy, jako, że to mnie najbardziej gryzie. Słyszałam, że takie dachy to ponad połowa ceny domu i że lepiej jak najmniej załamań, i że dwuspadowy to najlepsze rozwiązania a nad garażem paski dach wystraczy. Jednak to zmienia bryłę mocno i już nie ma tego uroku. Mój mail to kn12345@wp.pl Z góry bardzo dziękuję za informację. pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paweł Napisano 31 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2014 Witam! Jesteśmy po stanie surowym zamkniętym Mileny. Budujemy w Sosnowcu (woj.śląskie). https://picasaweb.google.com/111360552761335055379/Milena?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOzO8pOazo2cCQ&feat=directlink Witam Przymierzam się do zakupu tego projektu. Jednak zastanawiają mnie koszty dachu. Wiem, że to zależy od tego w jakiej części Polski się buduję, jednak jeżeli można prosić o podanie kosztu (choćby przybliżonego) dachu to byłbym bardzo szczęśliwy, jako, że to mnie najbardziej gryzie. Słyszałam, że takie dachy to ponad połowa ceny domu i że lepiej jak najmniej załamań, i że dwuspadowy to najlepsze rozwiązania a nad garażem paski dach wystraczy. Jednak to zmienia bryłę mocno i już nie ma tego uroku. Mój mail to kn12345@wp.pl Z góry bardzo dziękuję za informację. pozdrawiam Krzysztof koszt dachu z wiązbą robocizną i dobrą dachówką bogen to 500000 zł i tego raczej nie oszukasz chyba ze założysz blachę ale domek świetny idealnie nam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anna Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Witam, chciałabym zapytać jaka jest powierzchnia ścian zewnętrznych - nie mogę znaleźć takiej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Witam, chciałabym zapytać jaka jest powierzchnia ścian zewnętrznych - nie mogę znaleźć takiej informacji. Witam Powierzchnia ścian zewnętrznych, po odliczeniu otworów okiennych i drzwiowych, w domu Milena wynosi około 151m2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zainteresowana Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Witam,w projekcie Milena widzę tylko jeden komin z dala od kuchni. W związku tym, w jaki sposób zapewnić odpowiednią wentylację kuchni, czy jest możliwość podpięcia okapu z wyciągiem?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Witam, w projekcie Milena widzę tylko jeden komin z dala od kuchni. W związku tym, w jaki sposób zapewnić odpowiednią wentylację kuchni, czy jest możliwość podpięcia okapu z wyciągiem? Pozdrawiam. Witam Pomieszczenie kuchni wentylowane jest za pomocą wentylacji dachowej, prowadzonej od sufitu w pomieszczeniu kuchni. Proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl - możemy przesłać Pani szczegółowe rzuty, na których zaznaczona jest już wentylacja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość A. Ceitel Napisano 2 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2014 Mam pytanie do budujących: jakie są koszty budowy do stanu surowego zamkniętego, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mila Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 Mam pytanie do budujących: jakie są koszty budowy do stanu surowego zamkniętego, pozdrawiam około 150 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rafal Napisano 17 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2014 Witam Powierzchnia ścian zewnętrznych, po odliczeniu otworów okiennych i drzwiowych, w domu Milena wynosi około 151m2. Pozdrawiam A ile wynosi powierzchnia ścian zewnętrznych w przypadku projektu milena II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2014 A ile wynosi powierzchnia ścian zewnętrznych w przypadku projektu milena II? Witam Powierzchnia ścian zewnętrznych w domu Milena II wynosi około 156m2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2014 Witam! Jesteśmy po stanie surowym zamkniętym Mileny. Budujemy w Sosnowcu (woj.śląskie). https://picasaweb.google.com/111360552761335055379/Milena?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOzO8pOazo2cCQ&feat=directlink Witam, jestem zainteresowany projektem chciałbym jednak zobaczyć dom na żywo przed ostateczną decyzją czy była by możliwość obejrzenia? proszę o odpowiedź na priv krafol@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Witam! Jesteśmy po stanie surowym zamkniętym Mileny. Budujemy w Sosnowcu (woj.śląskie). https://picasaweb.google.com/111360552761335055379/Milena?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOzO8pOazo2cCQ&feat=directlink Witam, jestem zainteresowany projektem chciałbym jednak zobaczyć dom na żywo przed ostateczną decyzją czy była by możliwość obejrzenia? proszę o odpowiedź na priv krafol@vp.pl Dzień dobry, mocno zastanawiamy się nad tym projektem. Czy można by było do Państwa podjechać i zobaczyć domek od wewnątrz? Życzę powodzenia! Kontakt: adam.golec@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi