Dobre Domy Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 Czy na poddaszu można ścianki działowe wymurować z pustaka ceramicznego zamiast robić konstrukcje szkieletowe kartonowo gipsowe? Jak si to ma do obciążenia stopu gęstożebrowego teriva_ Czy na poddaszu można ścianki działowe wymurować z pustaka ceramicznego zamiast robić konstrukcje szkieletowe kartonowo gipsowe? Jak si to ma do obciążenia stopu gęstożebrowego teriva_ Witam, w przypadku murowanych ścianek na stropie gęstożebrowym konieczne będzie wzmocnienie stropu. Warto zastanowić się czy w takiej sytuacji nie będzie lepiej wykonać stropu żelbetowego. Taką zmianę należy uzgodnić z osobą posiadającą uprawnienia konstrukcyjno-budowlane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2017 Witam serdecznie. Czy istnieje możliwość zamówienia aktualnego kosztorysu inwestorskiego projektu Milena? Jeśli tak z jakim kosztem muszę się liczyć. Odpowiedź proszę na marcin.kozka77@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2017 Witam serdecznie. Czy istnieje możliwość zamówienia aktualnego kosztorysu inwestorskiego projektu Milena? Jeśli tak z jakim kosztem muszę się liczyć. Odpowiedź proszę na marcin.kozka77@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Zleciliśmy aktualizację do kosztorysu Milena - powinna być gotowa jeszcze w maju. Koszt - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2017 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków i wyceny na nikkobar@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2017 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków i wyceny na nikkobar@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Izabela Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 Witam, Spodobał mi się projekt Milena - odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów w na adres mailowy lris@gazeta.pl Zalezy mi zwłaszcza cza na szczegółowych wymiarach. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 Witam, Spodobał mi się projekt Milena - odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów w na adres mailowy lris@gazeta.pl Zalezy mi zwłaszcza cza na szczegółowych wymiarach. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbyszek Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków i wyceny na z.cz@op.pl. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków i wyceny na z.cz@op.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Natalia Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Proszę o przesłanie kosztorysu na wojciknatalia92@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Proszę o przesłanie kosztorysu na wojciknatalia92@onet.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Dostępne bezpłątne materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Katarzyna Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Witam, Spodobał mi się projekt Milena - odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów w na adres mailowy lris@gazeta.pl Zalezy mi zwłaszcza cza na szczegółowych wymiarach. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dzień dobry,Jestem zainteresowana projektem Milena. Proszę o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów : englishintie@gmail.comDziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2017 Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektem Milena. Proszę o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów : englishintie@gmail.com Dziękuję, Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawid Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2017 Witam, proszę o wyslanie bezpłatnych materiałów na konev8@o2.pl. Jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Witam, proszę o wyslanie bezpłatnych materiałów na konev8@o2.pl. Jestem zainteresowany Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angelika Kaminska Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnych materiałów na pawlang@gmail.com? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnych materiałów na pawlang@gmail.com? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2017 Witam serdecznie Jestem zainteresowany projektem Milena. Proszę o przesłania bardziej szczegółowych wamiarów pomieszczeń (długość,szerokość) na e-mail mkazimierczukec1@gmail.com Z góry dziekuje z powarzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 Witam serdecznie Jestem zainteresowany projektem Milena. Proszę o przesłania bardziej szczegółowych wamiarów pomieszczeń (długość,szerokość) na e-mail mkazimierczukec1@gmail.com Z góry dziekuje z powarzeniem Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: mateusz.marcinkowski@op.pl .Bardzo Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: mateusz.marcinkowski@op.pl .Bardzo Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HP Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Dzień dobry, proszę uprzejmie o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń: hadasikp@gmail.com Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 Dzień dobry, proszę uprzejmie o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń: hadasikp@gmail.com Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2017 Witam, Poproszę o wysłanie rysunków poglądowych z wymiarami. pawel.jasielski@gmail.com dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2017 Witam, Poproszę o wysłanie rysunków poglądowych z wymiarami. pawel.jasielski@gmail.com dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi