Dobre Domy Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2017 Czy na poddaszu można ścianki działowe wymurować z pustaka ceramicznego zamiast robić konstrukcje szkieletowe kartonowo gipsowe? Jak si to ma do obciążenia stopu gęstożebrowego teriva_ Czy na poddaszu można ścianki działowe wymurować z pustaka ceramicznego zamiast robić konstrukcje szkieletowe kartonowo gipsowe? Jak si to ma do obciążenia stopu gęstożebrowego teriva_ Witam, w przypadku murowanych ścianek na stropie gęstożebrowym konieczne będzie wzmocnienie stropu. Warto zastanowić się czy w takiej sytuacji nie będzie lepiej wykonać stropu żelbetowego. Taką zmianę należy uzgodnić z osobą posiadającą uprawnienia konstrukcyjno-budowlane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2017 Witam serdecznie. Czy istnieje możliwość zamówienia aktualnego kosztorysu inwestorskiego projektu Milena? Jeśli tak z jakim kosztem muszę się liczyć. Odpowiedź proszę na marcin.kozka77@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 Witam serdecznie. Czy istnieje możliwość zamówienia aktualnego kosztorysu inwestorskiego projektu Milena? Jeśli tak z jakim kosztem muszę się liczyć. Odpowiedź proszę na marcin.kozka77@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Witam Zleciliśmy aktualizację do kosztorysu Milena - powinna być gotowa jeszcze w maju. Koszt - 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2017 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków i wyceny na nikkobar@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2017 Witam, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków i wyceny na nikkobar@op.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Izabela Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Witam, Spodobał mi się projekt Milena - odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów w na adres mailowy lris@gazeta.pl Zalezy mi zwłaszcza cza na szczegółowych wymiarach. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Witam, Spodobał mi się projekt Milena - odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów w na adres mailowy lris@gazeta.pl Zalezy mi zwłaszcza cza na szczegółowych wymiarach. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zbyszek Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków i wyceny na z.cz@op.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2017 Witam. Proszę o przesłanie rysunków i wyceny na z.cz@op.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 Proszę o przesłanie kosztorysu na wojciknatalia92@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 Proszę o przesłanie kosztorysu na wojciknatalia92@onet.pl Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne. Dostępne bezpłątne materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2017 Witam, Spodobał mi się projekt Milena - odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych bezpłatnych materiałów w na adres mailowy lris@gazeta.pl Zalezy mi zwłaszcza cza na szczegółowych wymiarach. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dzień dobry,Jestem zainteresowana projektem Milena. Proszę o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów : englishintie@gmail.comDziękuję, Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2017 Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektem Milena. Proszę o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów : englishintie@gmail.com Dziękuję, Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 26 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2017 Witam, proszę o wyslanie bezpłatnych materiałów na konev8@o2.pl. Jestem zainteresowany Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2017 Witam, proszę o wyslanie bezpłatnych materiałów na konev8@o2.pl. Jestem zainteresowany Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Angelika Kaminska Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2017 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnych materiałów na pawlang@gmail.com? Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2017 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnych materiałów na pawlang@gmail.com? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2017 Witam serdecznie Jestem zainteresowany projektem Milena. Proszę o przesłania bardziej szczegółowych wamiarów pomieszczeń (długość,szerokość) na e-mail mkazimierczukec1@gmail.com Z góry dziekuje z powarzeniem Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2017 Witam serdecznie Jestem zainteresowany projektem Milena. Proszę o przesłania bardziej szczegółowych wamiarów pomieszczeń (długość,szerokość) na e-mail mkazimierczukec1@gmail.com Z góry dziekuje z powarzeniem Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 18 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: mateusz.marcinkowski@op.pl .Bardzo Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałowego i kosztorysowego na adres: mateusz.marcinkowski@op.pl .Bardzo Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość HP Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2017 Dzień dobry, proszę uprzejmie o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń: hadasikp@gmail.com Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2017 Dzień dobry, proszę uprzejmie o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń: hadasikp@gmail.com Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 29 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2017 Witam, Poproszę o wysłanie rysunków poglądowych z wymiarami. pawel.jasielski@gmail.com dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2017 Witam, Poproszę o wysłanie rysunków poglądowych z wymiarami. pawel.jasielski@gmail.com dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi